Ürünün garantisi dolmuştur. Herhangi bir çizik veya darbe bulunmamaktadır. Orijinal Philips bataryası takılıdır. Şarj aleti de orijinal Philips'tir. Maalesef kutusu yok. Fiyat 40 ytl. İndirim veya takas yok. Yer Bayrampaşa.
Ölçüler Boyutları 100 x 45 x 18 mm, 75 cc Ağırlık 83 g Ekran Tip CSTN, 65K Renk Ölçüler 128 x 160 piksel - ekran koruyucular ve duvar kağıtları - 5-way joystick - yüklenebilir resimler Zil Tipi Tip Polifonik (16 kanal) Uyarlama Besteleyici, Yüklenebilir, Titreşim Evet Hafıza Telefon defteri Evet, Resimli arama Arama kaydı 30 gelen, aranan ve başarısız çağrı Kart slotu Hayır - 4 MB kullanıcı Hafıza Data(Veri) GPRS Sınıf 10 (4+1/3+2 yuva), 32 - 48 kbps HSCSD Hayır EDGE Hayır 3G Hayır WLAN Hayır Bluetooth Hayır Kızılötesi portu Evet
Özellikler Mesajlaşma SMS, MMS, Email Tarayıcı WAP 1.2.1 Oyunlar Evet, Java ve In-Fusio Renk Kamera VGA, 640x480 piksel, flash - Java MIDP 2.0 - T9 - Organizer - TV slide show - Sesli notlar - Sesli komut Batarya Standart Batarya, Li-Ion 750 mAh Bekleme süresi en fazla 400 saat Konuşma süresi en fazla 6 saatSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
takas yok dedin. kalabimi kırdın. belki guzel bişiy önerecektik?
Selamlar. PM attım. Önce ürün sonra para şeklinde alabilirim. Sağlam birkaç referans gösterebilirseniz önce havale şeklinde de alabilirim. Ama dediğim gibi sağlam birkaç referansınız olmalı
peme 2. kez ama cvp yog
philips 362 ben de kullandım ve çok memnundum. Hatasız bir telefon, kesinlikle tavsiye edilir. Arkadaş belirtmemiş ama telefonda led flaş ta var arkadaşlar. Kasası sağlam ve kaliteli..
pm ler cevaplandı. istanbul içi olursa benim için ve sizin için daha iyi olur, bu yüzden satış devam ediyor.
@chiron2007; evet lef flaş var ve gayet güzel, hatırlatma için teşekkürler.