Şimdi Ara

@ satılık \__(((( PALIT 8800GT SONIC -HDMI 512MB ))))__/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temiz ve sorunsuz: Palit 8800GT-Sonic 512 MB 256Bit DDR3 SLI 16X HDMI ( 650/1900 mhz )

FiYAT: 329,99 YTL
    Ufak bir pazarlık payı var. Piyasada yenisi en ucuz yerde 395 YTL (nakit)
    TAKAS seçenekleri en altta...

- En önemli özellikleri YÜKSEK PERFORMANS ve SESSİZLİK
    - 3 aylık, faturalı, kutu içeriği tam (eski TOMB RAIDER oyunu dışında), hiç OC yapmadım
    - Bu kart için ısınma problemi var mı diye soran ayıp eder herhalde...

* Alıcı olanlar tekliflerini "konu kısmına ÜRÜN BELİRTEREK" PM (kişisel mesaj) göndersin lütfen...
    * Ankara'da bulunanların elden alma imkanı var.

LÜTFEN alıcı olmayanlar ya da fiyat öldürme amaçlı yan teklif verecek FAKE üyeler mesaj yazmasınlar.

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2200
     @ satılık   \__(((( PALIT 8800GT SONIC -HDMI 512MB ))))__/

TAKAS SEÇENEKLERİ:
    - işyerimden bi arkadaşım için garantili P35 anakart, VGA, E6xxx CPU ve 2 adet 1GB DDR2 800mhz RAM arıyoruz. Anakartnı OC'potansiyeli iyi olmalı ve fiyatı 100 lirayı geçmemeli. GIGABYTE olması ve Ankara teslim olması tercih sebebidir.
    - E6xxx CPU garantili-fanlı olmalı. Kutuya gerek yok.
    - Maksimum 180-190 lira civarında bir ekran kartı. NVIDIA: 7900GTX - 7900GX2 modelleri ve üstü olabilir. ATI: X1950XTX - 3850 (mümkünse) ve üstü olabilir.
    - 2 adet 1 GB DDR2 800mhz RAM (standart-ekonomik modellerden)

* PM ile teklif gönderirken lütfen KONU kısmına parça ismini belirtiniz.
    * Fatura-garanti, fiyat, içerik belirtiniz.

Herkese tatlı forumlar...

@ satılık   \__(((( PALIT 8800GT SONIC -HDMI 512MB ))))__/

Hay ERROR'una yaa...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 18 Şubat 2008; 0:21:52 >

• bu kartı 1 gün arayla 2 defa ilana verdim. Ancak EKRAN KARTI bölümüe dünden beri fazla ilan girilmemiş olmalı ki aynı sayfada 2 ilan gözüküyor. Bu ilan GÜNCELLEME işi nasıl yapılır bana söyleyebilecek var mı arkadaşlar? Bunu bana bilen biri anlatabilirse memnun olurum. Yani hiç uğraşmadan dün verdiğim ilanı GÜNCELLE yapıp bugün yayınlanmasını istiyorum. Eski ilan içeriğini kopyalayıp, yeni ilan açarak içine YAPIŞTIR yapmaktan bıktım.
  • 2 3 gün içinde msj gelmezse en alta güncel yaz. yukarı çıkar o
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilidan

bu kartı 1 gün arayla 2 defa ilana verdim. Ancak EKRAN KARTI bölümüe dünden beri fazla ilan girilmemiş olmalı ki aynı sayfada 2 ilan gözüküyor. Bu ilan GÜNCELLEME işi nasıl yapılır bana söyleyebilecek var mı arkadaşlar? Bunu bana bilen biri anlatabilirse memnun olurum. Yani hiç uğraşmadan dün verdiğim ilanı GÜNCELLE yapıp bugün yayınlanmasını istiyorum. Eski ilan içeriğini kopyalayıp, yeni ilan açarak içine YAPIŞTIR yapmaktan bıktım.

Şu an yaptığını yapabilirsin.

Yanmi konuya mesaj yazabilirsin. O kendi yukarı çıkar. :)
  • Teşekkürler arkadaşlar. Ama bildiğim kadarıyla burası KONU DIŞI bölümü gibi çalışmıyor, yani en son birisi mesaj ekleyince o ilan en üste çıkmıyor galiba. İlan sahibi de olsa. Neyse dediklerinizi bir denerim.
    quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

bu kartı 1 gün arayla 2 defa ilana verdim. Ancak EKRAN KARTI bölümüe dünden beri fazla ilan girilmemiş olmalı ki aynı sayfada 2 ilan gözüküyor. Bu ilan GÜNCELLEME işi nasıl yapılır bana söyleyebilecek var mı arkadaşlar? Bunu bana bilen biri anlatabilirse memnun olurum. Yani hiç uğraşmadan dün verdiğim ilanı GÜNCELLE yapıp bugün yayınlanmasını istiyorum. Eski ilan içeriğini kopyalayıp, yeni ilan açarak içine YAPIŞTIR yapmaktan bıktım.

Şu an yaptığını yapabilirsin.

Yanmi konuya mesaj yazabilirsin. O kendi yukarı çıkar. :)

• quote:

Sanırım henüz dükkan oluşturmamışsınız. Öncelikle kendinize bir dükkan sayfası oluşturun. Sonra bu ilanınızı dükkanınıza ekleyin. İlanınızın üzerinden 24 saat geçtikten sonra dükkanınıza girip ilgili ilanın sağ üst tarafında bulunan İlanı Güncelle linkine tıklayın.

• dükkan ayarlarından dükkanı aktifleştir. sonra da topicte, nickinin altında en soldaki butona basarak dükkana ekle de.

sonrasında dükkanında, bu ürün için, aktifleştir linkine tıklayınca, üste çıkar. mesaj yazmana gerek kalmaz.

hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK SAPPHIRE X1800XL
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @qzwxec ve @olivier_kahm

teşekkürler arkadaşlar. Dediklerinizi yaptım, işe yaradı. Beni büyük bir dertten kurtardınız.
  • bence alınabilecek en iyi GT...fiatta iyi..hayırlı satışlar..

alta konuyu açtığın iyi olmuş..bende kurtuldum demektir aynı dertten..
  • BİR DOLANDIRICI İLE İLGİLİ UYARI:
    Bir zamanlar sahibinden.com da iki farklı üyelik adı ile (biri bertex) ürün satıp milleti DOLANDIRMAYA ÇALIŞAN arkadaşa dikkat edin lütfen. En son duyduğum kadarıyla başka sitelere de dadanmış. DONANIMHABERE DE GELEBİLİR. Lütfen dikkat.

Örneğin: Yenisi 400 TL olan Gigabyte 8800GT ekran kartını şubat-2008 de sahibindenn.com da 100 TL den satıyordu. Aynı kişi başka bir isimle HARİCİ PHILIPS 250GB USB DİSKİ 60 TL den satıyordu. Parayı yatırıyorsunuz ama ÜRÜNÜ GÖNDERMİYOR. DOLANDIRIYOR. DİKKAT EDİNİZ.
    DOLANDIRICININ VERDİĞİ 100 TL ye GIGABYTE 8800GT iLANI, LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ. Burda da Ali Muratlın gibi sahte bir isim kullanmış. Ama para yatırmanız için verdiği İŞBANK hesap bilgileri hep aynı. Bütün ilanlarında aynı hesap bilgilerini ve telefonu veriyor.

Alttaki hesap bilgilerini veriyor ve parayı oraya yatırmanızı istiyor. Şimdiye kadar 2 KİŞİNİN CANINI YAKTI. Beni de az daha 200 TL dolandıracaktı. Arkadaşı Antalya İŞBANK a şikayet ettim. Burada bilgilerini vereceğim. Yaptığım doğrumu değil mi bilmiyorum. Kanuni bir yükümlülük getirir mi onu hiç bilmiyorum. AMA BU ARKADAŞIN BAŞKALARININ CANINI YAKMAMASI İÇİN BİLGİLERİ YAYINLIYORUM:

T.C. İş Bankası Antalya Şubesi 6200-3673292
    Hesap sahibi: Mehmet Çerkez İnan
    Şube kodu: 6200
    Hesap no: 3673292
    Tel: 05344251963
    Mehmet Cerkez inan

ŞİKAYET İÇİN ANTALYA İŞBANK İLETİŞİM BİLGİLERİ:
    Cumhuriyet Cad. No: 2 07148
    Tel: 0242 2432572
    Faks: 0242 2412035

BİR DOLANDIRICI İLE İLGİLİ UYARI:
    Bir zamanlar bu sitede iki farklı üyelik adı ile (biri bertex) ürün satıp milleti DOLANDIRMAYA ÇALIŞAN arkadaşa dikkat edin lütfen. Örneğin: Yenisi 400 TL olan Gigabyte 8800GT ekran kartını 100 TL den satıyordu. Aynı kişi başka bir isimle HARİCİ PHILIPS 250GB USB DİSKİ 60 TL den satıyordu. Parayı yatırıyorsunuz ama ÜRÜNÜ GÖNDERMİYOR. DOLANDIRIYOR. DİKKAT EDİNİZ.

Alttaki hesap bilgilerini veriyor ve parayı oraya yatırmanızı istiyor. Şimdiye kadar 2 KİŞİNİN CANINI YAKTI. Beni de az daha 200 TL dolandıracaktı. Arkadaşı Antalya İŞBANK a şikayet ettim. Burada bilgilerini vereceğim. Yaptığım doğrumu değil mi bilmiyorum. Kanuni bir yükümlülük getirir mi onu hiç bilmiyorum. AMA BU ARKADAŞIN BAŞKALARININ CANINI YAKMAMASI İÇİN BİLGİLERİ YAYINLIYORUM:

T.C. İş Bankası Antalya Şubesi 6200-3673292
    Hesap sahibi: Mehmet Çerkez İnan
    Şube kodu: 6200
    Hesap no: 3673292
    Tel: 05344251963
    Mehmet Cerkez inan

ŞİKAYET İÇİN ANTALYA İŞBANK İLETİŞİM BİLGİLERİ:
    Cumhuriyet Cad. No: 2 07148
    Tel: 0242 2432572
    Faks: 0242 2412035

AYNI KİŞİNİN (Mehmet Çerkez İnan) DOLANDIRMA AMAÇLI BAŞKA BİR SİTEDEKİ İLANLARI:
    http://intoko.kijiji.com.tr/c-PostersOtherAds-W0QQUserIdZ11139741

İmza: Mehmet çerkez inan tarafından az daha dolandırılmak üzere olan biri...

• quote:

Yaptığım doğrumu değil mi bilmiyorum. Kanuni bir yükümlülük getirir mi onu hiç bilmiyorum.

Kanunen doğru değil, ama bunun için arkadaşın seni şikayet etmesi ve satış ilanında belirttiği şartlardan satışı gerçekleştirdiğini ispat etmesi lazım.

yani mevcut durumda yaptığın doğru.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.