Şimdi Ara

Satılık PALIT SONIC HD4850 (özel soğutmalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    PALIT SONIC HD4850 512MB GDDR3 685/2000 mhz VGA

Fazla söze gerek yok. Kutusu, kutu içeriği, faturası her şeyi tam. İstanbul EXA Bilgisayar faturalı Kart sorunsuz ve alınalı 1,5 ayı geçti yaklaşık 2 ay oldu.

PİYASA FİYATLARI:
    Yenisinin şu anki en ucuz fiyatı KDV dahil 218$ (Inventus Bilgisayar/İstanbul). Ankara GIGATEK Bilgisayarda kdv dahil 222$.

İKİNCİ EL FİYATI VE ALIŞVERİŞ ŞARTLARI:
    - Yenisine göre %20 zararla bu ürüne 175$ istiyorum. Her iki taraf açısından da adil olması için $ fiyat veriyorum. Sonuçta ben de gidip bugünkü kur ile $$$ üstünden VGA alacağım.
    - Pazarlık-takas kesinlikle yoktur arkadaşlar. Pazarlık/takas içerikli PM lere cevap veremeyeceğim. Sadece bu şartlarda alacak kişi PM atsın lütfen.
    - Ödeme $hesabıma ya da ödeme günü $ kuru hesaplanarak YTL hesabıma yapılabilir. Yani bu ne demek? Alacağınız gün $ kuru 1,5 ise 262,5 YTL demek. $kuru 1,2YTL ise bu kart 210 YTL demek. (geçen ayı hatırlayın: $ kuru eskisi gibi 1,2 YTL ye inerse bu kartı 210 YTL ye alabileceksiniz. O günlerde referans tasarım HD4850 ler bile 200-220 YTL arasıydı)

SATIŞ SEBEBİ:
    Bunu sattığım gün yeni ASUS 8800GT alıp model düşürmeyi düşünüyorum. Elimde bu kartı zorlayacak oyun kalmadı.

YER:
    - Ankara. Ankara içi/dışı,kısacası her ile satılıktır. Ankara içinde olanlar Ulus ya da Kızılaydan elden alabilir. İl dışı alımlarda kargo ücretini alıcı öder.

GRAFİK İŞLEMCİ RADEON HD4850
    ÇEKİRDEK HIZI 685 MHZ
    BELLEK HIZI 2000 MHZ
    BELLEK ARAYÜZÜ 256 BIT
    İŞ HATTI 800
    VERİ YOLU GENİŞLİĞİ DUAL 400
    TV OUT VAR
    DİĞER ÖZELLİKLER

ÇİFT HEAT PIPE İLE SIVI SOĞUTMA
    WINDOWS VISTA PREMIUM DESTEKLİ
    ATI RADEON HD4850 SERIES. (RV770PRO)
    512MB GDDR3 2000 MHZ BELLEK
    256 BIT
    64 GB/S BELLEK BANT GENİŞLİĞİ
    YENİ TERASCALE GRAFİK MOTORU
    TÜMLEŞİK SUPERSCALAR SHADER MİMARİ
    30000 MTEXELS/S DOLDURMA HIZI
    800 ADET PIXEL SHADER
    800 ADET VERTEX SHADER
    800 MİLYON ÜZERİ TRANSİSTÖR
    TÜMLEŞİK HDMI DESTEĞİ ( ÇOK KANALLI (7.1) AC3/DTS HD VIDEO DESTEKLİ )
    DONANIMSAL UVD2 (UNIFIED VIDEO DECODER 2) İŞLEME
    1920X1200 (SINGLE-LINK DVI) OR 2560X1600 (DUAL-LINK DVI, HDCP) ÇÖZÜNÜRLÜK DESTEKLİ DUAL DVI
    ATI CROSSFIREXT ÇOKLU GRAFİK İŞLEMCİ DESTEĞİ
    YÜKSEK HIZLI 128 BIT HDR (HIGH DYNAMIC RANGE) KAPLAMA
    ATI AVIVO HD TEKNOLOJİSİ
    DIRECTX® 10.1 DESTEKLİ
    SHADER MODEL 4.1
    2 YIL GARANTİLİ

MANTIKLI OLMAK,
    KIRICI OLMAMAK,
    BİRBİRİNİZE YA DA BANA SAYGISIZ-SEVİYESİZ MESAJLAR ATMAMAK,
    VE POLEMİK YAPMAMAK ŞARTIYLA YORUM SONUNA KADAR SERBESTTİR ARKADAŞLAR...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 26 Ekim 2008; 6:26:57 >

• Özel mesaj attım.

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Arkadaşım cevap versen.

Adam sonsuz gün uzaklaştırılmış , siz cevap versen yazmışsınız
    Cem Yılmaz der ki; öldüm ulan öldüm işte nesi komik (=

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • Ben yazdıktan sonra atıldı.Kartı verip gitseydi.

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Ben yazdıktan sonra atıldı.Kartı verip gitseydi.

O ulaşır sana merak etme, fake adresleri vardır onun. Yoksa da açar yani bişey değil, sen de itinayla şikayet edersen foruma hayırlı bir iş yapmış olursun. Kurallar... (=

Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • kartla ilgileniyorum. p.m. attım. görüşelim
    rainbowr6 (ASUS EAH3870), VISION (HİS HD4850 iceq turbo-x), Uğur.Türkben (GİGABYTE EP45C DS3R), AMFİBİ (Kasa Pencere Yaptırıldı), Pcdunyasi (E8400), abacuklu67 (Silverstone ST60F PSU), mahapurusha (2ad AcRyan Fan), emre6128 (CM RC690 kasa), fusiontechus (revoltec uv led, hdd fanı), mpy (thermaletake uv led, sycthe fan kont.), Promity (Zotac GTX260 AMP2), SoniCBoom (Sapphire HD4890), nesimdural (Sunbeam Fan), memphis1tr (Gigabyte X48-DQ6), gida.muhendisi (Asus HD7870 DirectCUII Top)
    ÜRÜN SATTIKLARIM :
    SDenge(SAPPHİRE X1900GT), feneco (ASUSEAH3870), B@YMEN (E6300 ve ASUS P5B), ferhatsukrurende (Aopen 400W PSU), demircibu (Aopen H600B kasa), Tecnical (2ad zalman fan), kokesta (revoltec fan), ihlemur (HİS HD4850 iceq turbo-x), asrengez (OCZ 2x1 800mhz Ram), CeFurkan (Zotac GTX260amp2), hukaya (Giga EP45c-DS3R)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilker noldu sanaa
    http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=43500
  • Hayret neden banlanmış acaba?Sonsuz olması imkansız bir kere.Cep numarası zımbırtısından sonra sonsuz uzaklaştırma kalkmıştı.

Tutunsatar bile sonsuz yemedi yahu senin altında sonsuz gördük Allah sonumuzu hayır etsin.
    İNTEL i5 7500-- CM SEİDON 120V V3--ASUS ROG STRIX Z270E --GİGABYTE 1070 O.C. -SAMSUNG 950PRO M2 -- G SKILL TRİDENT Z 3200MHZ DDR4-- HP ROCK SOLİD 1200W --CORSAİR CARBİDE AİR 540 --SAMSUNG 28" 4K 1MS U28E590D FREESYNC-- LOGİTECH G810 ORİON SPECTRUM RGB--LOGİTECH G602--CREATİVE G380--CREATİVE TATİC 3D WİRELESS RAGE

Ticaretçi değilim , ticaretçilere mal satmayın ,ticaretçiler benden mal almasınlar :) bana da mal satmasınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

çok kızdırmışlar heralde oda kalaylamış demekki :D

yok dostum yaaaaa. Su adını altta adı gecen cakma ulusalcı elemanlarla bayaaa bi tartısmaya girmisti. Bu adamlardan birinin 2 tane yönetici tanıdıgı var zatiii. bende tartıstım 15 gün ceza yedim. Ama bu pasalardan biri kolay kolay ceza yemiyo. Sabah bunlardan bi tanesi ortalıgı ayaga kaldırdı ve sonra o arada ilidan ını kellesini ucurdular kanımmca.

quote:

Orjinalden alıntı: tutunsatar

sağol dostum. umarım ceza yazmazlar. Konu dısı bölümünde hız yaparken radara takıldımda. en alttaki mesaj yüzünden radar cezası yiyebilirim.

quote:

Ne kada tutarsız insanlarsınız yaw. anlayın artık bazı seyleri........ Lafa gelince Atatürkcü ve ulusalcı olanlar size diyorum (basta @yildize, sonra avatarı VENEZUELLA bayragı olan @oktayd ve diger maocu-taocu-Rus sempatizanları)

Etegini öptügünüz Tuncay Özkan abiniz yıllarca Atatürkcüyüm Atatürkcüyüm diye bagırdı. Lafta ulusalcı oldu sizlere öncülük ettti. Laiklik tehlikede dedi askeri galeyana getirmeye calıstı ama asker yemedi. Tuncayım zırvaladı durdu. Adam sonunda kanalını kime sattı? Zekası ileri Ulusalcıların ikide bi gerici dedigi CALIK Grubuna sattı.

Atatürkcüyüm dedi Ergenekoncu bi hain cıktı. Adamlar ülkeyi kendi malları sanıp idare etmeye kalktılar. Sonunda hak ettiklerini buldular. Önce idam yasası cıkarıp tüm Ergenekoncuları ve taseronları olan tüm PKK lıları assınlar.

Tuncay Özkan kanalını CALIK GRUBUNA satar. ULUSALCILAR ise CALIK grubuna gerici der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen35 -- 26 Ekim 2008; 21:27:23 >

• ilker siyasi sebebden dolayı olan tartışmadan dolayı banlandı tekrar aramıza döncek inş
    hiickimse onun fake adresleri vardır diyorsun bunu kanıtlayabilirmisin? yoksa anca iftiramı atarsın ?
    http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=43500
  • ohooo noluyor ya, bir gün girmedik foruma hem dh ethem hem de ilidan gitmiş olmaz abicim.süresiz uzaklaştırma için ne yapmışlar acaba??? onlarsız ikinci el forumu çekilmez tabi bir de tütünsatar var ama onun cezayı taksite bağlamışlar herhalde bir hafta bir hafta ödüyor.

Söz verip buluşma yerine gelmeyenler sebebiyle elden satışları sadece Küçükyalı'dan yapıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

ilker siyasi sebebden dolayı olan tartışmadan dolayı banlandı tekrar aramıza döncek inş
    hiickimse onun fake adresleri vardır diyorsun bunu kanıtlayabilirmisin? yoksa anca iftiramı atarsın ?

Daha önce kanıtladım, şimdi eskisi kadar takip etmiyorum forumu, hayır kanıtlayamam. Vardır demem bi iddaa oluyor ama var demedim, varDIR..

Ama dün gece bi ilanda bi benzettim bakalım sen de arkadaşını tanıyabilecek misin(=
    http://forum.donanimhaber.com/m_27414621/tm.htm

@tutunsatar;

Çocukla çocuk mu oluyorsun yoksa kendi karakterini mi ortaya koyuyorsun bir daha düşün, herkes ne olduğunun farkında. Resmen ikinci el imzanda küfür bulunduğu halde şikayet etmiştim yine forumdan atmadılar ya seni benim midem kaldırmadı yoktum şimdi de çok varım sayılmaz ya herneyse, arkasından bişey konuştuğum yok, o istese bana elli kere cevap verir ve arkasından da atıp tutmadım. Seviyesiz yorumlarını kendine sakla bundan sonra kendi kendine yaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

ilker siyasi sebebden dolayı olan tartışmadan dolayı banlandı tekrar aramıza döncek inş

Daha önce kanıtladım, şimdi eskisi kadar takip etmiyorum forumu, hayır kanıtlayamam. Vardır demem bi iddaa oluyor ama var demedim, varDIR..

Ama dün gece bi ilanda bi benzettim bakalım sen de arkadaşını tanıyabilecek misin(=
    http://forum.donanimhaber.com/m_27414621/tm.htm

@tutunsatar;

Çocukla çocuk mu oluyorsun yoksa kendi karakterini mi ortaya koyuyorsun bir daha düşün, herkes ne olduğunun farkında. Resmen ikinci el imzanda küfür bulunduğu halde şikayet etmiştim yine forumdan atmadılar ya seni benim midem kaldırmadı yoktum şimdi de çok varım sayılmaz ya herneyse, arkasından bişey konuştuğum yok, o istese bana elli kere cevap verir ve arkasından da atıp tutmadım. Seviyesiz yorumlarını kendine sakla bundan sonra kendi kendine yaz.

sana aynen katılıyorum, fazla değil benbce eksik bile yazmışsın
    [link]=http://forum.donanimhaber.com/m_60397445/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60397445[/link]

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.