Şimdi Ara

Satılık Noctua NH-D15S (AMD AM4-5)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Niğde İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Noctua NH-D15S (AMD AM4-5)

Farklı bir soğutucuya geçtiğim için ihtiyacım kalmadığından dolayı soğutucumu satıyorum. Eski versiyon olduğu için (aşağıda fotoda detayları var) güncel soketlerden sadece AMD AM4 ve 5 i destekliyor (onuda sonradan satın aldığım aparatla). Uzun süre farklı bir fanla kullanıldı o yüzden orjinal fanı çok fazla kullanılmadı (max 2 sene). İstediğim fiyat 2200 tl. Kutu içeriğinden bir tek macunu eksik. Alış veriş detaylarını özelden konuşuruz. Hayırlı forumlar.

Edit: Yazmayı unutmuşum, beraberinde hiç kullanmadığım mx4 macun vereceğim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Niğde Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• 12700k da kullanıyorum yanlışınız olmasın hem intel hem amd kullanılan bir soğutucudur, iki fanla satılır ama ikincisini takmaya gerek bile kalmaz. pciexpress slotuna yakın diye 15s almıştım, ödüllere doymayan bir soğutucu. iyi satışlar.

i7 12700k MSI pro z690-p 64gb vengence DDR4 3080ti ventus Corsair carbide 200 Noctua d15s 980pr 1TB Samsung Odyssey G7 - Gigabyte G5 i5 10400 3060 980 pro 1Tb Silicon power 2TB - PS4 Pro - PS3 - WII - AdvanceSP - Honda Civic 2012
  • Trual kullanıcısına yanıt

Açıklamaya yazmadım ama soğutucu OnetreeHill in aşağıya linkini koyduğum konuda incelediği soğutucunun kendisidir. Zamanında kendisinden alan arkadaştan almıştım. Fotoda ve konuda uyumlu olduğu soketler yazıyor. Ayrıca 15s de tek fan vardır, 2 fanlı olanı s takısı olmayan modeldir.

donanımhaber forum
    Noctua NH-D15S İncelemesi [Efsane Şekil Değiştirdi] | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/noctua-nh-d15s-incelemesi-efsane-sekil-degistirdi--109394368

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.