Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Nintendo Switch Lite ve Taşıma Çantası Satın Al 5 Kasım 2019 09:37 1 1 Satılık Nintendo Switch Lite ve Taşıma Çantası Ürün Türkiye’den geçen hafta alınmıştır. Resmi distribütör Nintendo Türkiye (CD Media) garantilidir. Kutunun içinde garanti belgesi mevcut. Bir an heves edip aldım. Toplamda 3 saat oynamamışımdır. Klasik Switch’i kendime daha uygun buldum. O nedenle bunu satıyorum. Ürün CD Media garantili olduğundan bir sorun yaşamanız halinde tamir için onlara götürebiliyorsunuz en büyük avantajı bu.Orijinal Nintendo taşıma çantası+ekran koruyucu seti de satışa dahildir. Taşıma çantasını da 1-2 kere kullanıp kutusuna kaldırdım. Ekran koruyucu hiç kullanılmadı. Kutular vs. her şey sıfır ayarında. Detaylı fotoları koyuyorum.Hepsi için istediğim fiyat 1.700 TL. Fiyat sondur. Resmi distribütör garantili Switch Lite'ın yanında kılıfıyla birlikte daha ucuza bulunamayacağını düşünüyorum açıkçası. Havalenin ardından PTT ile alıcı ödemeli kargoluyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Ekim 2021 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Playstation 5 CD'li Ver. Satılık Dualsense ve 3D Pulse Kulaklık Satılık Xbox Series S (Microsoft TR Garantili) Satılık Super Mario Odyssey