Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Hocam o fiyata burada satmanız imkansız çok extrem bir fiyat . Geçen 2 fanlı gaming x modelini 6.500 e vermiştim ki bu bile yüksekti forum dışı müşteri çıkmıştı . |
Hocam o fiyata burada satmanız imkansız çok extrem bir fiyat . Geçen 2 fanlı gaming x modelini 6.500 e vermiştim ki bu bile yüksekti forum dışı müşteri çıkmıştı . |
Kart neredeyse doğru düzgün aktif çalışmadığı için ve tertemiz olduğundan dolayı kafamdaki fiyatı koydum. Forum dışı uygulamalardan zaten bu fiyata yakın teklif verenler var. Ben güvenilir olması açısından buraya da koydum. Ölücü adamlar zaten bana buradan yazmasınlar. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Delikanlı, koyduğum fiyat sıfır fiyatından daha yüksek bir fiyatta olsaydı eğer dediğini anlayabilirdim. Burada sanırım bazı kişiler ölücü olduğu için fiyat ortalamasının artmasından pek bir rahatsız olmuşlar,bu ilan kısmında ufak bir gruplaşma, danışıklı bazı yorumlar ve davranışlar seziyorum. Öncelikle karşındaki senin arkadaşın değil. Ağlayacaksın vs tarzı yorumları atarken seni terbiyeye ve kendine gelmeye davet ediyorum. Tekrar ediyorum konuya girersin fiyata bakarsın sana yüksek geliyorsa,maddi durumun yetmiyorsa konudan çıkıp başka alternatif cihazlara bakabilirsin. Buraya gelip bu tarz yorumları atmaya devam edecekseniz eğer moderatöre sizi ve sizin gibi DH forumunu dingonun ahırına çevirmek isteyen kişileri şikayet edeceğim. |
7700 liraya satılmıştır. |