Şimdi Ara

SATILIK MSI Optix MAG272QP 27' 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync QHD Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK MSI Optix MAG272QP 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync QHD Monitör
    Fatura tarihi 29­/04­/2020 olan monitörümü sistemimde yapmış olduğum revizeden dolayı satmaktayım. Hiç bir problemi yoktur. Kutu içeriği tam, faturası mevcuttur. Ankara içi elden teslim tercihimdir.

Monitör özellikleri:https://www.displaydb.com/monitor/msi-optix-mag272qp
    SATILIK MSI Optix MAG272QP 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync QHD Monitör
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Ağustos 2022 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Sifiri suan 3299 TL. Kullanılmış ürüne bu para verilmez. Piyasayı araştırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    Link atar mısınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Teşir söylediğiniz ürün yorum yapmak için yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiB0

Teşir söylediğiniz ürün yorum yapmak için yapmayın.
    Sizinki de acilmis urun sonucta sayaç işlenmiş oluyor. Arastirirsaniz fiyatlari bulabilirsiniz illa ki benim link atmam gerekmiyor. Acilmamis kutulu ürünü 2875 TLye satmaya çalışan var. Yorum yapmak için yapmıyorum burasi 2.el platformu.

Ben satıcıyım, alıcı değilim. Alacak kişi bu dediklerine bakar, araştırır kafasına yatanı alır, sizin yaptığınız boş yapmak başka bir şey değil. Siz bunu yazınca benim fiyatım değişmiyor, kaldı ki alıcı da değilsiniz. Evet 2. El platformu gereksiz konuşma yeri değil. Alıcıysanız yazarsınız teklifini sunarsınız ona göre konuşulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiB0

Ben satıcıyım, alıcı değilim. Alacak kişi bu dediklerine bakar, araştırır kafasına yatanı alır, sizin yaptığınız boş yapmak başka bir şey değil. Siz bunu yazınca benim fiyatım değişmiyor, kaldı ki alıcı da değilsiniz. Evet 2. El platformu gereksiz konuşma yeri değil. Alıcıysanız yazarsınız teklifini sunarsınız ona göre konuşulur.
    Ya bi bitmediniz sizde. Boş yapan sizsiniz. Baska kapıya gidin. Başlatmayın satisiniza.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Gereksiz herif konumun altına boş boş yorum yapan sizsiniz ve defolunuz.

• asus vg279qm ile tks düşünürmüsün ?
  • clarq26 kullanıcısına yanıt
    Monitörünüz hakkındaki bilgileri pm den atarsanız değerlendirebilirim. Ne zaman nereden almıştınız vs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.