Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık MSI GeForce GTX 970 4GD5T OC Satın Al 29 Ağustos 2019 00:16 1 1 Satılık MSI GeForce GTX 970 4GD5T OC updte:kart rezerve durumdadır ,Merhabalaryeni ekran kartı aldığım için satılıktır . problemsiz şekilde çalışmaktadır.orjinal fanlarından bir ses yapmaya başladığından dolayı orjinal fanları ile aynı üreticinin aynı kod nolu fanlarından alınarak fanlar değiştirilmiştir. altta resimleri mevcut.kutusu , cd si mevcuttur. kartın ve kutu içerik resiminide ekliyorum. artık bana lazım olmayan DVI kablosunu ve orjinal fanlarınıda kutu içine ekledim.fiyat 650 tl pazarlık düşünmüyorum . Ankara içi elden teslim , dışına kargo sizden olmak koşulu ile kargolayabilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] [SATILIK] AMD Ryzen 7 3700X|Gigabyte X570 AORUS ELITE|Sapphire AMD Radeon XT|Corsair Vengeance 16GB Satılık MSI GeForce GTX 970 4GD5T OC Satılık i5-3750K || Z77-D3H ||16GB DDR3 || GTX660 || Kasa+600W [SATILIK] INNO3D 8800GT + Thermalright HR-03 GT [110 TL]