Şimdi Ara

[SATILIK] INNO3D 8800GT + Thermalright HR-03 GT [110 TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

resimdeki karttandır. kutu , garanti yoktur, güzel sağlam bir kutu ile gönderilir.Stock sogutucusu yanındadır, 80mm Artic cooling AF fan ile verilecektir(PWM değildir)

içerik :

stock sogutucu
    AC 80mm Fan
    DVI-VGA dönüştürücü
    molex den ek güc kablosu
    kabloları
    Tomb Raider: Anniversary Edition
    kurulum cd si

Thermalright HR-03 GT+ full aparatları
    Thermalright termal macun

resimler internetten bulundu , ama poşetleri dışında bir farkı yoktur istenilirse foto çeker gönderirim.

fiyat 110 TL dir. ankara elden teslim almak istiyenler ümitköye yakın veya Cepa, kentpark gibi eskişehir yoku üzerinde buluşabilicek olursa iyi olur (kızılıya araba ile inmek pahalı oluyor), yoksa kargo ile gönderirim sehir içi şehir dışı farketmez kargo benden .

alacak arşadaşa hayırlı olsun
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Will -- 8 Ekim 2010; 10:04:12 >

• soğutucu zaten altın değerinde kart bedavaya geliyor desen yeridir üstüne birde fan var süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 8 Ekim 2010; 10:06:04 >
  • yazmayı unutmuştum ekledim zaten fanda veriyorum gerçi 80 lik ama 95 likde takılabiliyor . alan arkadaşın hayal gücü biraz çalışırsa 120 mm lik bir pwm fanı sogutucusuna yakın biyere koyarsa çok güzel olur, benim kapak fanı o şakildeydi pasıif olarak kullanıyordum. şimdi aldığım gtx460 in sesi acayibime gidiyor. alışmadıkya
  • PM attım...
  • pm ler cevaplandı
  • Paketleme ve satılan ürünün arkasında olduğunun söylenmiş olması, verilen güven ve titizlik için teşekkür ederim. Zaten eksiği olmayan fazlası olan bir alış verişti. Tanışmış olduğumuz içinde ayrıca memnun oldum. Ürün sorunsuz, gayet güzel çalışıyor. Bende pasif soğutucu ile kullanmaya başladım. Kullanım itibarım ile zaten kart hiç ısınmıyor. Dediğim gibi oyun için almamıştım. Hackintosh kullanmak için aldığım bir karttı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.