Şimdi Ara

SATILIK MITSUBISHI 2008 EVO X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitede evo ları incelerken gördüm ne kadar gerçektir bilmiyorum ama böle bi ilan var ve sizinle paylaşmak istedim .. ( fake gibi geldi bana )

SATILIK MITSUBISHI 2008 EVO X

http://www.sahibinden.com/dunya_ile_ayni_anda_turkiyede!_!_!WQQaXQQ7168437WQQpXQQdisplayitem

• € 60.000
  • artık galerilerin tedarik etme süreci otomobili getiren marka sahiplerinden çok daha önce oluyor...M3 piyasaya girmeden 1-2 ay öncesi galerilerde yerini almıştı...

60.000 euroluk fiyatı ise bu araç için gerçekten 200 motor 280-300hp...
  • bence fake değil hele bi ağustos ayı gelsin bakcaz artık lancer evolution ile ikiz gibiler ama lancer evolution kötüymüş evo x den tasarım olarakta kötü geldi lancer evolution konfor bakımındanda evo x den baya kötüymüş acaba doğrumu ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_mert

bence fake değil hele bi ağustos ayı gelsin bakcaz artık lancer evolution ile ikiz gibiler ama lancer evolution kötüymüş evo x den tasarım olarakta kötü geldi lancer evolution konfor bakımındanda evo x den baya kötüymüş acaba doğrumu ???

Lancer avolution zaten evo X değil mi?
  • lancer evo zaten evo x...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık 2010 s max titanium
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: evolution100

lancer evo zaten evo x...

Arkadaş bilmiyor o zaman bende aynı şekilde bildiğim için bi sorayım dedim yanlış mı biliyorum diye
  • hmm ben ikisini ayrı sanıyordum yaa pardon yanlış bilgiymiş demek o neyse bigün daha bşy öğrenmiş olduk arabalarla aram çok iyi değildirde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_mert -- 16 Temmuz 2008; 17:52:25 >
  • Son ne olur acaba fiş falan almasak
  • quote:

Orjinalden alıntı: giza

Son ne olur acaba fiş falan almasak

59,999 € olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_mert -- 16 Temmuz 2008; 17:54:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

quote:

Orjinalden alıntı: evolution100

lancer evo zaten evo x...

Arkadaş bilmiyor o zaman bende aynı şekilde bildiğim için bi sorayım dedim yanlış mı biliyorum diye

• Beyaz renk ve o jant modeli güzelim aracı ne hale getirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 16 Temmuz 2008; 22:43:12 >
  • bence o araç siyah sac jant ve astar boya ile bile yolda saygı uyandırmaya yeter de artar.

hayırlı günler.
  • bence beyaz hatlarını daha çok meydana çıkarmış jant boyu ve rengi deişik olsa bide camlar dark black olsa süper olurmuş bida ön plaka mahfedio karizmayı iğrenç duruo yanda öle ortada dursa bukadar mahfetmez keşke ön plakayı takmama imkanımız olsa gerçi aldıkta bide plaka takmaması kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.