Şimdi Ara

## SATILIK LOGITECH - G430 OYUNCU KULAKLIОI ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 04/12/2013 tarihinde SanalMarketim Den alınma Logitech G430 Oyuncu kulaklığımı satmak istiyorum .
    Sıfır ayarında bir üründür . Her hangi bir kırık ve darbesi yok .Orijinal Kutusunda kutulanıp gönderilicektir.

@CloudCake Arkadaşımıza Satılmıştır.

## SATILIK LOGITECH - G430 OYUNCU KULAKLIОI  ## ## SATILIK LOGITECH - G430 OYUNCU KULAKLIОI  ## ## SATILIK LOGITECH - G430 OYUNCU KULAKLIОI  ##
     ## SATILIK LOGITECH - G430 OYUNCU KULAKLIОI  ## ## SATILIK LOGITECH - G430 OYUNCU KULAKLIОI  ## ## SATILIK LOGITECH - G430 OYUNCU KULAKLIОI  ##

@Silence34 Arkadaşımızın hazırladığı inceleme linki >>http://forum.donanimhaber.com/m_76645986/tm.htm

Buda Mesut Çevik "Speed-Step" Video İnceleme Linki >>http://donanimhaber.com/logitech/VideoDetail.aspx?vid=4140
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzM!CaN -- 24 Nisan 2014; 18:01:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sıfır fiyatı indirimli hali ile tercih edilebilir. Verdiğin fiyat biraz yüksek değil mi ?
  • 0 dan bir farkı yok ürünümün alacak olan kişi mesaj atarsan pazarlık payı da var . 200 lira yazdığımda 150 olur mu diyecek bir sürü kişi var . Tercih alıcının ister bunu alır ister sıfır arasında bir fark yok . Bilmem anlata bildim mi ?

• ses kartı zaten beraberinde değilmi? sen neden ayrı satıyorsun
  • Azmican Merhaba;

Hitap şeklin hoş değil bilesin. Ürünü almak için niyetlenip nacizane soru sordum. Ayriyetten yorum yazan arkadaşın dediği gibi 430'un yanında ses kartı geliyor. Her neyse sana iyi satışlar.

İyi geceler.
  • CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Ayrı ayrı almak isteyen olursa diye bu şekilde . Yoksa tabiki birlikte tabiki .

• Hitapta ne gibi bir terslik sertlik var anlayamadım . Kimseye zorla ürün satmıyorum. Sorunuz üzerine kendimi ifade etmek istedim neden bu şekilde olduğunu açıkladım . Anlayan anlamıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Logitech G430
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzM!CaN

Hitapta ne gibi bir terslik sertlik var anlayamadım . Kimseye zorla ürün satmıyorum. Sorunuz üzerine kendimi ifade etmek istedim neden bu şekilde olduğunu açıkladım . Anlayan anlamıştır.

İyi satışlar...
  • iki aylık ürün sıfırı 350 tl. bana nedense arkadaşın fiyatı normal gibi geldi ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkEmre

iki aylık ürün sıfırı 350 tl. bana nedense arkadaşın fiyatı normal gibi geldi ama ?

İnsanları memnun edebilmek zor kardeş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AzM!CaN

Merhabalar 04/12/2013 tarihinde SanalMarketim Den alınma Logitech G430 Oyuncu kulaklığımı satmak istiyorum .
    Sıfır ayarında bir üründür . Her hangi bir kırık ve darbesi yok .Orijinal Kutusunda kutulanıp gönderilicektir.

Ayrı Ayrı Satış İmkanı Mevcuttur
    Kulaklık : 110 TL + USB Seskartı 90 TL
    2 si beraber : 190 TL
    TAKAS YOK ## KARGO ALICIYA AİT ## KULAKLIK SATILMADAN SES KARTI SATILMAYACAK

@Silence34 Arkadaşımızın hazırladığı inceleme linki >>http://forum.donanimhaber.com/m_76645986/tm.htm

Buda Mesut Çevik "Speed-Step" Video İnceleme Linki >>http://donanimhaber.com/logitech/VideoDetail.aspx?vid=4140
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

hocam akçakocadan gelip alasım var fiyatta bişiy olursa

• kalfatt kullanıcısına yanıt
    Daha bir oluru yok malesef .

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkEmre

iki aylık ürün sıfırı 350 tl. bana nedense arkadaşın fiyatı normal gibi geldi ama ?

sıfırı 230tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürüne ait olan ses kartını da ayrı satanı ilk defa gördüm açıkcası
  • lokooo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama benim fiyatım bu . %30 indirim le almadım ben bu ürünü

• AzM!CaN kullanıcısına yanıt
    Hocam mutlaka öyledir ama bu şartlarda satamassınız fıyatlar daha fazla acımasız olmadan sizin adınıza cuzi bir indirimle beklemeden elden hemen cıkarmanızın daha dogru olacagını dusunuyorum..Yinede siz bilirsiniz urun sızın umarım ıstedıgınız fıyata satarsınız..

Hayırlı satışlar..
  • lokooo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginiz için . Lakin bir satıcı olarak düşünüldüğünde buraya 100 lira yazsam 80 lira olmaz mi diye mesajlar gelecektir. Bunu düşünerek bu fiyat yazıldı illaki pazarlık payı olur tabi ki . İhtiyaçtan satmıyorum zaten hevesimi aldım satılırsa satılır satılmaz sa bir arkadaşıma hediye ederim .

• Ürünün son oluru nedir ?
  • Ürünü satın aldım. İki tarafa da hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.