Şimdi Ara

[SATILIK] Logitech G230, G231, G430 ve G930 Yedek Parçaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
5
Favori
6.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sniper23

Bunları üreten makinelerin hepsi Dolara endeksli, bunun üretim malzemesi vs. hepsi dolara endeksli. Şimdi nasıl indirim yapmamı bekliyorsunuz? Özellikle kur yükselirken. Bir de bunu basmak için harcanan zaman vs. de tabi.

Alıntıları Göster
    g430 için sağ ve sol tarafın iç bağlantı parçası gerekli. hesap bilgilerini ulaştır satın almak istiyorum.
  • quote:

Bunları üreten makinelerin hepsi Dolara endeksli, bunun üretim malzemesi vs. hepsi dolara endeksli. Şimdi nasıl indirim yapmamı bekliyorsunuz? Özellikle kur yükselirken. Bir de bunu basmak için harcanan zaman vs. de tabi.

Alıntıları Göster
    ikişer tane alıcam kardeşim. irtibat kurabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayatai

ikişer tane alıcam kardeşim. irtibat kurabilir misin?

Alıntıları Göster
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-logitech-g230-g430-g930-sag-ve-sol-mentese-yedek-parcasi-552655845/detay/

Buradan alabilirsin. Kargo 5 TL oluyor.

• G35 parçası var mı yada uretebilir misiniz? Hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcc3fcc3

G35 parçası var mı yada uretebilir misiniz? Hocam
    G35 için parça üretmeye başlayacam.

Bu arada stoklar yenilendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcc3fcc3

G35 parçası var mı yada uretebilir misiniz? Hocam
    G35 için 3 tane geldi ama deneme yapmak lazım.
  • Merhaba, Logitech G430 kullaklığımın sol menteşe kapağı kırıldı. Arka parça dışarıdan bakınca sağlam ama iç yapısı konusunda emin değilim. ped kısmı bu nedenle sallanıyor. Sadece kablo tutuyor şimdilik. Kırık kısmın resimlerini altta bulabilirsin. Bu parçayı siyah renk olarak satıyor musun? Nereden alabilirim? Ayrıca sağlamlık konusunda sıkıntı çıkarır mı? [SATILIK] Logitech G230, G231, G430 ve G930 Yedek Parçaları[SATILIK] Logitech G230, G231, G430 ve G930 Yedek Parçaları[SATILIK] Logitech G230, G231, G430 ve G930 Yedek Parçaları

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    merhabalar g430 için menteşe istiyorum ama vidaları da lazım 4 adet bulabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosunaokuma21karakter

merhabalar g430 için menteşe istiyorum ama vidaları da lazım 4 adet bulabilir miyiz?
    Bu senin işini görür dostum.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-logitech-g230-g231-g430-g930-mentese-yedek-parcasi-558914940/detay/

Siyah renkte mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhyTech

Merhaba, Logitech G430 kullaklığımın sol menteşe kapağı kırıldı. Arka parça dışarıdan bakınca sağlam ama iç yapısı konusunda emin değilim. ped kısmı bu nedenle sallanıyor. Sadece kablo tutuyor şimdilik. Kırık kısmın resimlerini altta bulabilirsin. Bu parçayı siyah renk olarak satıyor musun? Nereden alabilirim? Ayrıca sağlamlık konusunda sıkıntı çıkarır mı?
    Siyah renk olarak elimde mevcut. Bu senin işini görür

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-logitech-g230-g231-g430-g930-mentese-yedek-parcasi-558914940/detay/

• G930 sağ kulaklık böyle oldu. Ne yaptıysam yapamadım. İnternetten orjinal parçaları da bulamadım. Sende var mıdır usta?

[SATILIK] Logitech G230, G231, G430 ve G930 Yedek Parçaları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: samed5497

G930 sağ kulaklık böyle oldu. Ne yaptıysam yapamadım. İnternetten orjinal parçaları da bulamadım. Sende var mıdır usta?

Buna bakabilirsin:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-logitech-g230-g231-g430-g930-mentese-yedek-parcasi-558914940/detay/

• [SATILIK] Logitech G230, G231, G430 ve G930 Yedek Parçaları

Hocam bende g230 kulaklık var ama bu parçası kırık olduğu için kullanamıyorum sizde varsa eğer bu parçadan elinizde almak isterim.

özel mesaj üzerinden cevap yazabilirseniz sevinirim, iyi satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vetrolax -- 17 Aralık 2018; 18:25:49 >
  • G930 sol taraf komple acik. anakartin kapagin vr kirmizi sunger tutacaklarinin vidalari lazim. nerede bulabilirim, ya da ölçüleri nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

G930 sol taraf komple acik. anakartin kapagin vr kirmizi sunger tutacaklarinin vidalari lazim. nerede bulabilirim, ya da ölçüleri nedir?
    Kulaklığın takıldığı parçanın vidaları?
  • quote:

Kulaklığın takıldığı parçanın vidaları?

Alıntıları Göster
    evet. posete koymustum da yaptiranakadar kaybettim.

• quote:

evet. posete koymustum da yaptiranakadar kaybettim.

Alıntıları Göster
    Kulaklık süngerinin girdiği parça yani? Bir resim atabilirsen güzel olur.
  • quote:

Kulaklık süngerinin girdiği parça yani? Bir resim atabilirsen güzel olur.

Alıntıları Göster
    neyi sorduğunuzu anlayamadım ama atıyorum.

bu parçaların birbirine geçen vidaları işte. kaç tane kaç çeşit var ise.

• Size özel mesaj atmaya çalıştım ama sanırım başaramadım. Logitech G930 Sağ ve Sol Menteşe Yedek Parçası lazım bana ama ulaşabilirseniz makbule geçer.
  • quote:

neyi sorduğunuzu anlayamadım ama atıyorum.

bu parçaların birbirine geçen vidaları işte. kaç tane kaç çeşit var ise.

Alıntıları Göster
    M 1.5 olabilir diye düşünüyorum. Çünkü bendeki M2 olmuyor ona. M1.5x4 diye çıkar belki.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.