Şimdi Ara

[SATILIK] LG G PAD 7 200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Rize İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Diğer Markalar Kapasite #8 GB #WIFI
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürünü Ocak ayında vatan bilgisayardan almıştım.Garantisi devam ediyor yalnız başka şehre taşındığım için kutusu ve faturasını eşyalar arasında bulamadım.Ürün çok temizdir indirim zamanı vatanda görmüş almıştım .İhtiyaç fazlası olduğunu anlayınca satmaya karar verdim.Ürün 10 üzerinden 10 alır zaten kılıfı ile birlikte çok az kullandım.

İstediğim fiyat 200 TL

iletişim:05315026640
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 9 Temmuz 2015; 12:42:16 >

• Takip
  • kutulu ve faturalı olsaydı almıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan da vermiş olduğunuz linkte ki ürün bilgileri Gpad 2 ye ait. Vatan ürün bilgilerini forum da hatalı girmiş deniyor >>>http://forum.donanimhaber.com/m_97793194/tm.htm

Vatan da bahsi geçen özellikler aslında Gpad 2 ye ait >>>http://www.teknosa.com/urunler/125044052/lg-v500-gpad-2-siyah-tablet#url

Siz de ki ürün bu mu? >>>http://www.gsmarena.com/lg_g_pad_7_0-6352.php

• Evet g pad 7 v400

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm, hdmi portu var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

Slm, hdmi portu var mi ?

Hdmi portu bu fiyat bazındaki tabletlerde biraz zor.Ama kablosuz ekran özelliği smart tv ler ile çok güzel çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

quote:

Slm, hdmi portu var mi ?

Hdmi portu bu fiyat bazındaki tabletlerde biraz zor.Ama kablosuz ekran özelliği smart tv ler ile çok güzel çalışıyor

Ben de 200 tl lik ainol venus var hdmi var , fiyat degil kriter hdmi icin bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Slm, hdmi portu var mi ?

Belki bunu konuşmanın yeri burası değil ama , çin malı tabletleri ne kadar fiyat/performans açısından iyi olsalarda demin ki söylediğim "fiyat bazı" cümlesine dahil etmemiştim. Yanlış anlamayın lütfen ama 3 sene önce aldığım piranha tablettede vardı dediğiniz hdmi ama olmasa daha iyi olabilirdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Slm, hdmi portu var mi ?

Belki bunu konuşmanın yeri burası değil ama , çin malı tabletleri ne kadar fiyat/performans açısından iyi olsalarda demin ki söylediğim "fiyat bazı" cümlesine dahil etmemiştim. Yanlış anlamayın lütfen ama 3 sene önce aldığım piranha tablettede vardı dediğiniz hdmi ama olmasa daha iyi olabilirdi

Ainol fena değildir marka olarak ve de hesaplı.Kullandıkları malzemeler de kaliteli ve performanslı cihazlardır.Ama işte Çin 'li ...

• [Deleted by Admins]

• GPS var mı
  • Cihaz satıldı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.