Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK KUTULU MAFİA DEFİNİTİVE EDİTİON 99 TL Satın Al 21 Ekim 2021 15:06 1 1 SATILIK KUTULU MAFİA DEFİNİTİVE EDİTİON 99 TL Sıfır olarak Mediamarkt'tan alınmıştır. Oynadım bitirdim satıyorum.Kargo alıcıya aittir.Konya içi elden alışveriş olabilir.Oyunun içinden bir adet poster çıkmıştır ancak odama astığım için poster verilmeyecektir alan kişi bunu bilerek alsın lütfen.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 99 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK KUTULU MAFİA DEFİNİTİVE EDİTİON 99 TL SATILIK KUTULU PS4 OYUNLARI Killzone Shadow Fall - Infamous Second Son - Order 1886 (Referans İlanıdır) Doom Eternal Deluxe Edition (Referans İlanı)