Şimdi Ara

Satılık H610m-d d4 anakart DDR4 LGA 1700 soket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1700 AMD / Intel #Intel Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

Forumdan anakart ile birlikte aldığım 13700k satılıktır. Anakartı kendim kullanıyorum soğutucum ise noctua d15s. Sıvı soğutmaya geçmek istemediğim için ve mevcut işlemcim yeterli olduğu için satılıktır. Fiyat SATILDI İşlemci tray, garanti mevcut değil.

Vatan bilgisayardan aldığım i5 12400f işlemcim upgrade sebebiyle satılıktır. Garantisi devam etmekte olan sorunsuz bir işlemcidir. Kutulu. Mart 2024 tarihinde almışım garantisini ona göre hesaplayabilirsiniz.

SATILDI.

İtopyadan hazır sistemle aldığım h610m-d d4 anakart yine upgrade sebebiyle satılıktır. Başlangıçta i3 12100f ile kullanıyordum daha sonra 12400f ile sorunsuzca kullanmaya devam ettim. Biosu bi kaç hafta önce güncelledim, 13,14. nesil işlemcileri kullanabilirsiniz. Herhangi bir problemi yok. Garantisi bitti. Fiyat 2300tl.

Ryzen 3 1200 satıldı.

Satılık H610m-d d4 anakart DDR4 LGA 1700 soket

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyimVarKi? -- 5 Nisan 2026; 16:3:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İşlemciyi kaça sattınız hocam i5 12400f

Hallettim hocam teşekkürler uyarınız için.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.