Şimdi Ara

Satılık Hyundai accent

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hyundai accenti satmayı düşünüyoruz acaba 11 milyar çokmu. Araba 1.5 GLS çok temiz klima otomatik vites falan acaba bu fiyatlar nasıl bir fikri olan varmı?

• kaç model? km ne kadar araç nerde
  • izmirde 98 model araba 110.000kmde
  • kolay gelsin arkadaşım umarım satarsdın
    q meraktan diyorum foto koysana
  • cep telefonundan çektiğim resimi atamadım bluetooth çalışmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtycan

hyundai accenti satmayı düşünüyoruz acaba 11 milyar çokmu. Araba 1.5 GLS çok temiz klima otomatik vites falan acaba bu fiyatlar nasıl bir fikri olan varmı?

bence çok arkadaşım.2006 dizelini 22 milyara veriyolar ona göre hesapla
  • aynı arabadan bendede var satıyorum bende yeni kasamı seninkide?? 11 milyara satacagına bi hayır kurumuna bagısla bence.. 2-3 ay önce o araba 14-15 milyar arasıydı.. simdi bu 0'lardaki kampanyalar v.b. yüzünden satamadım satması icin galeriye bıraktım arabayı.. Dogan SLX'lerin 10-12 milyara alıcı buldugunu düsünürsek, paraya sıkısmadıysan yazı bekle yada satma derim ben...
    quote:

hyundai accenti satmayı düşünüyoruz acaba 11 milyar çokmu. Araba 1.5 GLS çok temiz klima otomatik vites falan acaba bu fiyatlar nasıl bir fikri olan varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Accent Era Alınır Mı
    5 yıl önce açıldı
    HYUNDAİ ACCENT BLUE
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla araba benim olsa hiç satmam ama araba akrabımızın yani araba alacağı için satıyo halbuki arabası acayip temiz ama yani araba almak için satıyo valla kia takasda 8.5 milyar vermiş oda sinir olmuş arabanın sözleşmesini imzalamaktan vazgeçti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackFoX

aynı arabadan bendede var satıyorum bende yeni kasamı seninkide?? 11 milyara satacagına bi hayır kurumuna bagısla bence.. 2-3 ay önce o araba 14-15 milyar arasıydı.. simdi bu 0'lardaki kampanyalar v.b. yüzünden satamadım satması icin galeriye bıraktım arabayı.. Dogan SLX'lerin 10-12 milyara alıcı buldugunu düsünürsek, paraya sıkısmadıysan yazı bekle yada satma derim ben...
    quote:

abi bahsettiğimz araba eski kasa doğan slx ler kadar fln edio fiatları saten enişteminde vardı oda o fiatlarda sattı arabai o arabanın 2. elleri cok ucuza gidio...

• ahmetdede

o arabanın 2. eli gayet iyi fiyata ve cok rahat satılıyor, İstanbul'daki taksilerin yarısı Accent oldu, kus serisinin biraz daha arabaya benzetilmis versiyonu olup parcası ucuz, az yakan ve fazla sorun cıkarmayan bi arabadır

ama dedigim gibi 2 ay öncesiyle su an arasında cok fark var.. 15.000ytl ye kadar alıcı bulan arac simdi 13.000ytlye zor satılıyor..

su Hyundai'nin klasik satıs politikası yüzünden (cogu firmada aynıdır) su an piyasası ölmek üzere..
    Yeni kasa cıktıgı icin ellerindeki eski kasaları bitirmek zorundalar, bunun icin millet eski kasaya yönelsin bir müddet diye eskinin fiyatını düsürüp, yeniyi ilk baslarda pahalıya veriyolar!!

olan bizim gibi eski kasa kullanıpta satmak isyteyenlere oluyo

• quote:

Orjinalden alıntı: BlackFoX

ahmetdede

o arabanın 2. eli gayet iyi fiyata ve cok rahat satılıyor, İstanbul'daki taksilerin yarısı Accent oldu, kus serisinin biraz daha arabaya benzetilmis versiyonu olup parcası ucuz, az yakan ve fazla sorun cıkarmayan bi arabadır

ama dedigim gibi 2 ay öncesiyle su an arasında cok fark var.. 15.000ytl ye kadar alıcı bulan arac simdi 13.000ytlye zor satılıyor..

su Hyundai'nin klasik satıs politikası yüzünden (cogu firmada aynıdır) su an piyasası ölmek üzere..
    Yeni kasa cıktıgı icin ellerindeki eski kasaları bitirmek zorundalar, bunun icin millet eski kasaya yönelsin bir müddet diye eskinin fiyatını düsürüp, yeniyi ilk baslarda pahalıya veriyolar!!

olan bizim gibi eski kasa kullanıpta satmak isyteyenlere oluyo

çok haklısın kardeş çok çabuk kasa değiştirdikleri için hyundai'nin 2.eli para yapmaz oldu. Aslında kendi markalarınıda zedeliyorlar düşüncesindeyim ben.Sıfır kilometre diye alıyorsun arabayı 1 sene sonra yeni kasası çıkıyor araba elinde kalıyor ya da yok pahasına satmak zorunda kalıyorsun işte bu akrabanın sattığı 98 accentin üstüne en son çıkanla beraber sanıyorum 4 kasa 5 senede 4 model makyajlamaları bile etkiliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.