Şimdi Ara

Satılık HP Pavilion dv6-6c01et

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
5
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    -i7 2670QM işlemci (Eski nesil Intel işlemcilerini bilen bilir. Kendisi i7 6500u'dan neredeyse %10 daha performanslı bir işlemci tabi güç tüketimi de ona göre bir hayli yüksek )

-8 GB DDR3 RAM (Kaç mhz çalıştığını hatırlamıyorum, baktıktan sonra güncellerim burayı)

-ATI() HD 7690M XT (Kendisi GT 640M ile kafa kafayadır. Eski oyunları, indie oyunları aynı zamanda CS:GO, LOL gibi oyunları sorunsuz çalıştırır.)

- Samsung 120 GB SSD(Evo serisi degil) (Normalde Seagate 750GB HDD vardı ancak 7 yıllık bir hdd ve 5400 rpm olduğu için bununla değiştirmeyi uygun gördüm. Herkes için iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum )

-Bataryası duruyor ancak sizlere ömür. İsterseniz internette satılan yan sanayi bataryalardan alabilirsiniz. Orjinalinin piyasada bulunmadığını varsayıyorum. ( 7 yıl sonunda )

-Ekranı 15.6 inç / 1366x768. Gloss türde bir ekranı var yani mat değil.

-Parmak okuyucusu vardır. Bu devirde kullanan var mı bilmiyorum ama meraklısı için belirteyim.

-Ürün 7 yıllık bir ürün. Son 1 senedir kutusunda duruyor. 3 sene önce içini açıp Zalman STG2 ile termal macununu yeniledim ve fan temizliği yaptım.

-Kozmetik açıdan orta karar bir cihaz. Kasasının kenarlarındaki çıtalarda bazı yerlerinde çatlama, bazı yerlerinde kırılma mevcut. Kasanın üst kısmında ufak bir göçük ve F7 tuşunun bir kısmı havadadır. F7 tuşu çalışıyor ancak yuvasında yarım duruyor yani. Ben puan versem 6/10 verirdim bu cihaza.

-3 kg'lık bir cihaz. Benim tavsiyem bu cihazı e-gpu'lu biçimde kullanılması. Taşınmaya çok uygun değil en azından günümüzdeki cihazlara göre. Heleki batarya almazsanız 500 gramlık bir şarj cihazı da bunun içine ekleniyor ve daha da taşıması güçleşiyor. (Tabi sizin için sıkıntı değilse taşıma bunlar problem değil.) İnternette bununla alakalı birçok video var. Özellikle bazıları GTX 1060 3GB'lik versiyonunda GTA 5'i oynamış akıcı biçimde yüksek ayarlarda. Ancak işlemciyi 3 ghz üstüne çıkarmanız gerekiyor. Tabi öyle olunca karşınızda HP marka bir sobanız oluyor GTX 1060 olmasa bile GTX 960 bağlayanlar var normal hızlarda ve anladığım kadarıyla sıkıntı olmuyor. Tabi ben bunları niye anlattım? Ekstra aklınızda bulunması için. Ben bu tarz bir cihazı bu şekilde alsaydım çok taşıma odaklı almazdım büyük ihtimal bundan dolayı ekstra bilgi/tavsiye vermek istedim.

-İstanbul içi Altunizade metrobüs durağından teslim edebilirim.

-Şehir dışına kargoyu alıcı öder şeklide gönderiyorum. Çalıştığım banka Enpara.

-Fiyat ₺1050

Satılık HP Pavilion dv6-6c01etF
    Satılık HP Pavilion dv6-6c01eti
    Satılık HP Pavilion dv6-6c01ety
    Satılık HP Pavilion dv6-6c01eta
    Satılık HP Pavilion dv6-6c01ett
    Satılık HP Pavilion dv6-6c01et1
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Satılık HP Pavilion dv6-6c01etSatılık HP Pavilion dv6-6c01et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyoda -- 20 Şubat 2019; 22:3:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp Pavilion DV6 3320ET İncelemesi
    15 yıl önce açıldı
    Hp Pavilion DV6-1142ET
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.