Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

SATILIK Gigabyte GTX 690 2 GB YORGUN KRAL (FİYAT DÜŞTÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
7
Favori
5.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nvidia'nın resmi açıklamasında minimum 650watt psu deniyordu. Ben 1000watt PSU ile kullanıyordum.
  • Anladım hocam benim kasada 600w psu var

Bu karti alsam yetmez gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreambox271980

Anladım hocam benim kasada 600w psu var

Bu karti alsam yetmez gibi

Kaliteli bi markaysa yeterli olur. Gpu tanıtımlarında hep yukardan uçuyorlar.
  • 2012in yaziydi 2400tl saydim o karta simdiki fiyat
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    21/09/2012 de alındı bu kart 2478 liralık faturası kutunun içinde duruyor. Bende tam 2 aylıkken 21/11/2012 de 2000 lira verip almıştım ilk sahibinden, tabi birde kasım 2012 de dolar kurunun 1,78 olduğunu hatırlatayım benim verdiğim 2 bin lira 1120 dolar para yapıyordu yani bu kartı bugün alsam 3900 lira para saymam gerekirmiş.

Sizde 4730 lira vermeniz gerekirdi sıfırına
  • HAYIRLI SATIŞLAR HOCAM PARA OLSADA ALSAK BUNUN BİR ESKİ SERİSİ GTX 590 KULLANIYORUM BÜYÜK BİR ZEVKLE KULLANIYORUM BİR ÇOK YENİ KARTTAN İYİDİR SADECE TEK DEZ AVANTAJI ÇOK GÜÇ TÜKETİYOR ONUN DIŞINDA ÇOK İYİ BÜTÜN OYUNLARDA SON AYARLARDA OYNUYORUM FERAH ŞEKİLDE...
  • FİYAT TAKİP !!
  • İlan çok güzel.
    İyi satışlar.
  • sapphire marka 290x garantili kartımı geçen hafta 800tl ye sattım. fiyatlar öyle 600tl lerde falan değil. Kartın fiyatı çok iyi hayırlı satışlar.
  • Süper kart zamanında 690 alamadık 580' le idare ettik ahh bir 690 'ımız olsaydı ne harika olurdu o zamanlar. Hah birde sormak istediğim bir soru, mesela rise of tomb raider dx12 seçilip oynanabiliyormu bu kartla ? Oyun, medium ayarlarda akıcı oluyor mu ?
  • Seninki normalde;Alıcak Arkadaş düşünmesin..
    https://forum.donanimhaber.com/zotac-gtx-690-satilik--123561064
    Arkadaş gerçekten fazla yazmış!
  • Hocam bu şekilde durustlukte bir ilan verdiğin için tebrik ederim. Saygılar. Fiyat da performansa gore gayet uygun hayırlı satislar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartla beraber kediyi de verirsen alırım :)
  • Ama siz önce 5 sarman teklif etmiştiniz şimdi canavara talip olmuşsunuz

10 gündür Şirketimde bir misafirim var, vicdansızlar sokağa bırakmış benim evde de kontenjan dolu şimdilik şirkette mutlu. Doğuştan makinacıdır, çok konuşur yani biraz dırdırcı bir hatun ama çok sevimli, istersen sahiplenebilirsin. İlgilenen çok kişi var, az kaldı bir yuva bulucaz isimsiz bayana

sSATILIK Gigabyte GTX 690 2 GB YORGUN KRAL (FİYAT DÜŞTÜ)SATILIK Gigabyte GTX 690 2 GB YORGUN KRAL (FİYAT DÜŞTÜ)SATILIK Gigabyte GTX 690 2 GB YORGUN KRAL (FİYAT DÜŞTÜ)

• laroz kullanıcısına yanıt
    Sevgili Can Kardeşim, umarım o ikinci resimde verdiğin sıvı gıda süt değildir ?
    Yaşına ve evde kedi ile beraber yaşamana istinaden biz insanlar için satılan sütün, kedilere uygun olmadığını bildiğini var sayıyorum.
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    Maalesef ki süttü. Sütün kediler için yarardan çok zarar getirdiğini biliyorum ama gelen olarak herkes de aynı kanı var tatlı, masum bir kedi bulunca hemen süt konur önüne ve şirketteki çalışanlarında ilk yaptığı buydu. Şuan maması, suyu ve sıcak battaniyesi ile halinden memnun. Tek sorun fabrikada gezinirken beyaz tüyleri biraz problem oluşturuyor

Başlarda gezinmesine izin vermemelerini söylemiştim başına bir kaza gelir diye ama imalat bölümünden kokuyor, montaj bölümde de ona zarar verecek bir ekipman yok sadece tozlu
    O ne güzelliktir öyle, eşimin maSATILIK Gigabyte GTX 690 2 GB YORGUN KRAL (FİYAT DÜŞTÜ)alesef alerjisi var, sürekli sokaktan alıp babama götürüyorum bir süre sonra, o bakıyor yaklaşık 10 tane oldu. Sarmanlar da büyüdü artık.
    Olsun biraz tozlu olsun, bi ense damlası olduktan sonra sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kart
  • 3D çizim yapan arkadaşların havada kapması gereken kartlardan birisi fiyatına göre wiewport performansı çok güzel. Bu paraya sıfır alınacak karttan ortalama 4 kat daha iyi hatta. Hayırlı satışlar.

Aslında ofise yeni topladığım sistem için vga bakıyorum ama aklıma 690 gelmediği için 600w xigmatek psu aldım, i7 7700 cpu var. Psu ya güvenemediğim için talip olamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.