Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILIK] Gigabyte GTX 1660 Super

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öyle deme belki gtx 1660 super ti boost water cooled limited edition falandır
-
-
3500e uygun görürseniz özelden ulaşırsınız.
-
Yuh ölücü
-
Ağam ben asgari maaşın 4 te birini alıyorum :( 1.5 yıldır sistemim DH3650'Den yukarısını görmedi. Attığım ilanlara bakın hala bu bütçede kart arıyorum 😔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam o bütçede kart mevcut zaten ancak bu kartın 1660s olması şart değil, iyi forumlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
-
sıfır RTX 2060'ların 4500'e amazonda denk geldiğini düşünürsek 1660S'lere 3500-4000 arası teklifler gayet doğal :)
-
Max 4 bine alıcı çıkar zaten onun üstüne çok fazla seçenek var. Rtx 2060 mesela.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kusura bakma ilan benim değil ama bütçenize uygun bakın. Ondan sonra millet ederinin bu olduğunu zannediyor piyasayı kötü etkiliyorsunuz.
-
-
bu ilan piyasanın genelini belirtmez. istisnalar kaideyi bozmaz. her zaman ulaşılabilen büyük satıcılardan örnek gösterin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burlion -- 14 Eylül 2021; 14:42:39 > -
Hocam ben size piyasa öğretmek istemiyorum arama kısmına 2060 yazın 10 tane var. yakın arkadaşı felan değilseniz yazdığınız yorumlar mantıksız. DLSS RTX destekleyen 2k oyun açabilen bir kart isterse 5bin değil 6bin olsun bu kartı gene 5500 e koyması saçma. Max ederi 4bin.
GARANTİLİ FATURALI ASUS TUF RTX 2060 | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
MSI Nvidia GeForce RTX 2060 Ventus XS 6G OC Satıldı!! | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
GARANTİLİ KUTULU MSİ RTX 2060 | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
Satılık EVGA RTX 2060 SC Ultra Gaming 6GB 5000 lira | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
-
Kardeş bu konuşanlar aynı kart eline geçse koyacakları fiyatı biliyorum kalabalık yapiyorlar hiçbirini takma satış fiyatı satıcı insiyatifindedir işine mi gelmedi kapat çık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sa izmirdeyim fiyatta yrdımcı olursanız kartı bügün alırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
satıldı hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
En Beğenilen Yanıtlar

Az ekler 3060 alırlar el insaf.
|
öyle deme belki gtx 1660 super ti boost water cooled limited edition falandır |
sıfır RTX 2060'ların 4500'e amazonda denk geldiğini düşünürsek 1660S'lere 3500-4000 arası teklifler gayet doğal :) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X