Şimdi Ara

SATILIK FW'Lİ XBOX360 PAL PRO PACK(ARCADE'İN BİR ÜST PAKETİ) VE GALİBA FALCON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşıma ait olan 11.2007 üretimli XBOX360 PAL PRO PACK satılıktır,
    bilmeyenler için açıklama yapayım PRO pack ARCADE pack'in bir üst paketidir(HDMI girişi mevcuttur)
    + olarak PRO PACK'te Arcade packte olmayan 20gb hdd, hdtv komponent kablo ve kulaklık bu pakette mevcuttur,
    makina fw'lidir sadece kulaklığı bulunmamaktadır ,
    ürünün falcon olma ihtimali yüksek ama kutusuz Almanyadan getirildiği için net olarak arkadaşımda bilmiyor,
    ürüne fw işlemi geçen hafta Atik elektronikte uygulandı bu işlem uygulandıktan sonra lıve girilmemiştir,
    ban 3k yada başka bir problem bulunmamaktadır,
    xbo360 PRO PACK'in yanında orjinal TOP SPİN-2, ve yine orjinal GEARS OF WAR kutularında kitapçıklarıyla verilecektir,artı yine 5 adet boş dvd-dl medyada konsolu alana verilecektir,
    ürün samimi olarak söylüyorum bana ait olmadığı için pazarlık teklif etmeyiniz,

Pazarlıksız fiyat:650 ytl
    Takas sadece ps3 ile olur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• p.m.
  • hayırlı satışlar iyi fiyat

falcon olup olmamasını anlamak için kutuya gerek yok adaptörde 1775w yazıyorsa bitmiştir olay
  • 175 watt
    quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

hayırlı satışlar iyi fiyat

falcon olup olmamasını anlamak için kutuya gerek yok adaptörde 1775w yazıyorsa bitmiştir olay

• adaptöründe 175'den başlayıp bilmem kaça kadar bir sürü şey yazdığını söyledi tlf.da,
    üretim tarihi adaptördeki 175 ibaresi itibariylede muhtemelen falcon galiba( 11.2007 üretimli)
  • hayırlı satıslar abi
  • @TamTürk,@erneren,@ea_wanted
    iyi dilekleriniz için sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • makina @zohahahaha nickli arkadaşa satılmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.