Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Satılık] FIFA 15 PS3 Satın Al 28 Kasım 2014 00:06 1 1 [Satılık] FIFA 15 PS3 Arkadaşlar ps3'ümü satıp xbox aldığım için FIFA 15'imi satıyorum. Oyunu ilk çıktığında 170 liraya almıştım. Oyunu elimden çıksın diye 120 liraya veriyorum. İstanbul Avrupa'da elden de olur. Kargo olursa kargo alıcıya ait. Detaylı konuşmak için pm. Referansım yok gözüküyor ama ps3'ümü burdan satıp xbox 360'ı da buradan aldım. Referans nasıl eklenir bilmiyorum o yüzden yapamadım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Steam Deck 64 GB + 2 adet 400 GB SD Kart -Fiyat Revize- MSI AG321CR 165HZ 1MS 32 İnç Oyuncu Monitörü - Revize Fiyat - PS4 Slim Özel Gold Edition Çift Kol + 6 Kutulu Oyun ve HDD Hediyeli Türkiye Garantili Xbox Series S