Şimdi Ara

Satılık Fiesta Android 5.1 Multimedia / Navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Fiesta Android 5.1 Multimedia / Navigasyon
    Merhaba Arkadaşlar, dün bi kazaya karıştım, park ettiğim yerden geri çıkarken birisi duramayarak arkadan çarptı. Pazartesi günü servise gideceğim, garanti nedeniyle yeni taktırdığım multimedia yı söktüm, satmayı düşünmemin asıl nedeni tak sök uğraşmak istemiyorum, ayrıca ekonomik olarak gidişat iyi değil. Birde kaza olunca merakımı kaybettim denebilir, artık arabayla uğraşmayacağım.

Fiesta android 5.1 son güncelleme yüklü, navigasyon haritası, geri görüş kamerası vs her şeyi ile çalışıyor hiç bir sıkıntısı yok. Fiyat 1000 TL pazarlık yapmayı düşünmüyorum, olmadı yeniden takarız aldığıma pişman değilim.

Satılık Fiesta Android 5.1 Multimedia / Navigasyon Satılık Fiesta Android 5.1 Multimedia / Navigasyon Satılık Fiesta Android 5.1 Multimedia / Navigasyon Satılık Fiesta Android 5.1 Multimedia / Navigasyon
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bahçelievler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.