Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık Evga 3070Ti FTW3 Ultra Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık Evga 3070Ti FTW3 Ultra Ekran Kartı

Merhaba,

Bir arkadaşımın bana olan borcuna karşılık verdiği Evga 3070 Ti FTW3 Ultra ekran kartını satıyorum. Arkadaşım sadece 5-6 ay miningde, daha sonra ise kendi kasasında kullanıldığını söyledi. Garanti bilgileri de alındığı tarih itibariyle bunu doğrular nitelikte ama mining geçmişi hakkında kesin bir fikrim yok. Kartın kendi kutusu mevcut, 525 gün Evga uluslararası garantisi var, faturası yok. Resimlerde de görüleceği gibi gayet temiz kullanılmış bir kart. Benim gördüğüm kadarıyla hiç bir sıkıntısı yok. Kartı 2 gün önce aldım ve dün kendi kasama (Asus Hyperion) takarak testlerini yaptım. Kartı normal veya OC bios ayarlarında çalıştırabiliyorsunuz. Ben testleri normal bios ile yaptım. Almadan önce yapmak istediğiniz her türlü teste açıktır. Ciddi alıcı arkadaşlara whatsapp üzerinden görüntülü arama ile gösterebilirim. Anlaştığımız arkadaşa, teslim almaya gelmesinden önce önce hem daha detaylı fotoğraflarını yollayacağım hem de görüntülü arama ile göstereceğim.Herhangi bir ürün ile takas düşünmüyorum.

Önceliğim İstanbul içinden (Avrupa yakası-Besiktaş) evimden alınacak şekilde yüz yüze satış yapmak. Satın alan arkadaş gelir, görür, inceler. Başka şehirden almak isteyen olursa, önce ödemeyi alıp, daha sonra kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere Yurtiçi kargo (Param güvende ile 50 TL civarı tutuyor) ile ürünü yollayacağım. Profilim üzerinden daha önceki alımlarımı/satışlarımı incelemeniz nasıl alışveriş yaptığım hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 8500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Satıcı ile ilgili referans sayısı problemi olan arkadaşlar , benim referansları da üzerine ekleyebilir.. :) Ya da bana pm atarak bilgi alabilir. Şahsi referansım tamdır , gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz..

• OSINOS kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum.

• GÜVENLİK ETİKETİ YOK İÇİ AÇILMIŞ SANIRIM

• Hayır, içi açılmamış. EVGA ürünlerde güvenlik etiketi Asus ve Msi markalarda olduğu gibi 4 büyük ana vidadan herhangi birinde değildir. Resimde yeşil renk ile yuvarlak içine aldığım yerdedir. Yani ürünün içi açılmamış. Güvenlik etiketi de duruyor.

• Ben mesajınızı daha yeni gördüm. Aynen @xMcEFx in söylediği gibi Evga larda güvenlik etiketi aşağıda oluyor. Arkadaşın attığı resimde görünen alan.

@xMcEFx teşekkürler bu arada, benim yerime cevaplamışsınız [SATILDI] Satılık Evga 3070Ti FTW3 Ultra Ekran Kartı 

• Yarın akşama kadar rezerve edilmiştir.

• eğer satılmadıysa almak isterim istanbul içinde oturuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benkavun B kullanıcısına yanıt

Bir arkadaş bugün almaya gelecek. Eğer bir değişiklik olur ise size haber veririm. İyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurumLuna -- 4 Ekim 2023; 10:55:5 >
  • iyi günler dediğiniz gibi bir değişiklik olursa lütfen bana burdan ulaşın ; 0531 355 41 14

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Interv3nti0n a satılmıştır. Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.