Merhaba,
Monitörü daha çıkmadan önce ön sipariş ile Vatan Bilgisayar’dan satın almıştım. Yaklaşık 1,5 ay bekledikten sonra ulaştı. Kutusundan ekranın ortasında bir delik ile çıktı. Yaklaşık dört ay kadar vatan bilgisayara gitti geldi yaptı. Bu arada küçücük delik büyüyüp kocaman olmuş. Sonuçta elimde kaldı. Hiçbir aksesuarı kullanılmadı, hatta ambalajlarınlarından bile çıkarılmadı. Asus tamir için 35.000 TL civarı para istiyor. Bu haliyle sanırım ancak yedek parça veya benzeri bir şey için kullanılabilir. Büyük ihtimalle de Asus ürünlerine merakla arkadaşlar kutu içerisindeki diğer ürünleri değerlendirmek isteyebilir. Bu ürünleri tek tek satmakla ugrasmak istemediğim için bu şekilde ilana koydum. Fiyat yazmak zorunlu olduğu için fiyat yazdım. Takas ve pazarlık tekliflerine açıktır.
Ciddi alıcı arkadaşlara whatsapp üzerinden görüntülü arama ile gösterebilirim. Anlaştığımız arkadaşa, teslim almaya gelmesinden önce önce hem daha detaylı fotoğraflarını yollayacağım hem de görüntülü arama ile göstereceğim.
Önceliğim İstanbul içinden (Avrupa yakası-Besiktaş) evimden alınacak şekilde yüz yüze satış yapmak. Satın alan arkadaş gelir, görür, inceler. Başka şehirden almak isteyen olursa, önce ödemeyi alıp, daha sonra kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere Yurtiçi kargo ile ürünü yollayacağım. Profilim üzerinden daha önceki alımlarımı/satışlarımı incelemeniz nasıl alışveriş yaptığım hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.
İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.
Herkese iyi forumlar dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.