Onbaşı
25 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 118 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Merhaba, ASUS ROG STRIX Gaming F b550 anakarta sahibiyim depolama yetmediği için indirim fırsatlarında 3. M.2 SSD'mi aldım yalnız 2 M.2 slotu da dolu olduğundan üçüncüsüne PCI-e 16 slotuna uygun aparat aldım ikinci ekran kartı yuvasına taktım yalnız benim bildiğim 3.000 MB hızlarında olması gereken hız 800 megabytelarda neden acaba? Güncellemem gereken bir şey mi var acaba teşekkürler.

M.2'yi 2 ekran kartı yuvasına taktıktan sonra hızı düşük gösteriyor

Merhaba oyun kolunu PC'ye bagladıgımda ilk 15 dakika sorunsuz oyun oynuyorum ama sonra karakterin etrafında dönmeye başlıyor tuşlar, 1-2 saniye sonra cevap veriyor kol bozuk mu diye merak ederken garantiye göndermek istemedim, bir DualSense daha aldım ve bu da aynı hataları veriyor, acaba yazılımsal bir sorun mu acaba? Her türlü yazılımı kurdum. DS4 DSX hatta Steam'de DSX satın aldım ama sonuç hüsran, bu sorunu yasayan ve çözen varsa yardım etmesini dilerim. Teşekkürler.

https://www.hepsiburada.com/kingston-500gb-m-2-22x80mm-pcie-4-0-nvme-ssd-snv2s-500g-p-HBCV00002X22KY?magaza=Hepsiburada

500 GB M2 İÇİN EN UYGUNU TANINMIŞ MARKA BUYDU SATIN ALDIM ACABA ÜZERMİ ve anlamam fazla dremmodeller daha iyi deniliyor bu drem özelligi varmıdır

noctua nh-u12s
noctua nh-u12sinventus
NOCTUA NH-U12S INTEL & AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2+/FM2/FM1, 1ad NF-F12 PWM FAN, NT-H1 termal macun İşlemci soğutucusu - inventus
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5967

ben aldım

aldım kullanıyorum hyperx den daha kaygan

Merhabalar 960 ekran kartım var 2 GB Yeni kart alacak kadar bütçem yok 1 adet daha 960 ekran kartı alıp slı yapsam 700 watt 80plus güç kaynağı yeter mi ve fpsde nasıl değişiklikler olur yardımcı olursanız sevinirim hayırlı günler
Merhabalar hayırlı günler cümleten herkese Windows sesli yüklüydü ve bir anda çöktü bütün kılavuzları izlerim yalnız çözüm bulamadım şöyle bir simgeye var üzerinde bilinmiyor diye format atamıyorum Windows silemiyorum yönetici de görünüyor ama bilgisayarımda görünmüyor SSD
SSD hata sı yardım lütfen
Merhaba arkadaşlar1 2 haftadir asus ekran kartı parazitlenme yapıyor sadece oyun içi şiddetli parazitler var monitörüm vga çevirici kullanıyorum yardımlarınızı ve tavsiye lerini bekliyorum şimdiden teşekkür ler
Sistem şöyle
Asus p8z77-v lx
Kingston hyperx beast 2 x4 8gb 1866mhz cl9
XIGMATEK CENTAUROİ 80PLUS 700W power
İ5 3570k islemci

asus GTX 650 ti boost parazitleniyor yardım lutfen
Hakkında
Forum İmzası:
Bize dürüst insanlar lazım bize dürüstlük yakışır
Forum İkinci El İmzası:
Bize dürüst insanlar lazım bize dürüstlük yakışır
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
PC
İşlemci
Intel
Anakart
Asus
Sabit Disk
Seagate
Ekran Kartı
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 108
İkinci El Bölümü Mesajları: 74
Konularının görüntülenme sayısı: 13.086 (Bu ay: 296)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.