Şimdi Ara

SATILIK ENERMAX GALAXY 1000W PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    FATURA VE GARANTİSİ YOKTUR.KUTUSU VE İÇERİĞİ MEVCUTTUR.SORUNSUZ OLARAK KULLANILMIŞ VE FAZLA GELDİĞİ İÇİN SATIŞINA KARAR VERİLMİŞTİR.
    DETAYLI İNCELEMESİ;

http://forum.donanimhaber.com/m_13087269/tm.htm

İSTANBUL KARAKÖY DE ELDEN TESLİM EDİLİR.
    ÖNCE HAVALE KARGO İLE HERYERE GÖNDERİLİR.

FİYAT: 250 TL TAKAS VE İNDİRİM DÜŞÜNMÜYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick_2006 -- 9 Haziran 2010; 0:27:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM attım hocam inşallah anlaşırız Hayırlı Geceler.
  • pm ler cevaplandı arkadaşlar 249 TL ye vermeyi düşünmüyorum pazarlık mesajları bundan sonra cevaplanmayacaktır.
    Ürünün ENERMAX ve 1000 watt olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda 250 TL nin çok makul bir fiyat olduğunu düşünüyorum.

• enermaxa göre 2. sınıf bir markanın 1000 wattını aynı fiyata satıp pazarlıga tepki gösterenlerin bu üründe pazarlık istemeleri ilginç geldi bana sahsen gayet ii bir fiyat kasam musait olsa alırıdm düşünmeden hayırlı satıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick_2006

pm ler cevaplandı arkadaşlar 249 TL ye vermeyi düşünmüyorum pazarlık mesajları bundan sonra cevaplanmayacaktır.
    Ürünün ENERMAX ve 1000 watt olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda 250 TL nin çok makul bir fiyat olduğunu düşünüyorum.

hocam nasılsınız,

böyle bir psu'ya kıyılır mı ya Bende de aynı ürün var. Bırak 250'yi 350TL'ye bile satarken tereddüt ederim.

ÖLÜCÜ ARKADAŞLAR bu psu'yu bilmedikleri için seninle pazarlık yapıyorlar galiba Bu psu'ya göre Dandik high power'a bile 300TL istenirken

Bence birkez daha düşün derim

Hayırlı Satışlar yine de

• quote:

Orijinalden alıntı: feyt180

quote:

Orijinalden alıntı: maverick_2006

pm ler cevaplandı arkadaşlar 249 TL ye vermeyi düşünmüyorum pazarlık mesajları bundan sonra cevaplanmayacaktır.

hocam nasılsınız,

böyle bir psu'ya kıyılır mı ya Bende de aynı ürün var. Bırak 250'yi 350TL'ye bile satarken tereddüt ederim.

ÖLÜCÜ ARKADAŞLAR bu psu'yu bilmedikleri için seninle pazarlık yapıyorlar galiba Bu psu'ya göre Dandik high power'a bile 300TL istenirken

Bence birkez daha düşün derim

Hayırlı Satışlar yine de

teşekkürler arkadaşlar

• ürün bir arkadaşıma ait fazla geldiği için satmaktadır herhangi bir sorunu yoktur fiyat sanırım düşük olduğu için bazı arkadaşlar acaba üründe sorun mu var diye şüpheye düşmekteler haklı olarak ürün tamir görmemiş ve temiz olarak kullanılmıştır.Standart PSU lardan uzundur her kasaya uymayabilir satın alacak kişi bunu dikkate alırsa iyi olur.
    Fenomenhaa arkadaşımız o kadar güzel bir inceleme sunmuş ki(kendisine ayrıca teşekkür ederim) ben ekstra açıklama yapmaya gerek görmedim.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick_2006 -- 14 Haziran 2010; 10:34:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşin ilginç yanı Enermax bir üreticiyken HP üretici değil nasıl oluyorda Dünyanın en iyi PSU üreticisi HP gibi 2. sınıf bir markanın taklitcisi olabiliyor enteresan. Bu işte bilen de bilmeyen de internette gördüğü resimlere bakıp, okuduğu ve doğruluğu şüpheli yorumlara kanıp bilmişlik taslayınca böyle oluyor işte...

NOT: Yanlış bilmiyorsam Firebal Bilgisayar Enermax güç kaynaklarını 5 yıl garanti ve garanti sonrasında da cüzi miktarda onarım hizmeti sunuyor...
  • Çırak ustayı geçer ona bir lafımız tabi ki yok. Yalnız sen önce bir Enermax kimdir nedir ne değildir onu bi araştır ondan sonra kim kimi nerde nasıl taklit ediyor karar verirsin. Bu gün PSU sektörüne yön veren isimlerin başında geliyor Enermax
  • Sen resimlere veya şekle bakarak karar veriyorsan burdan sonra seninle işim olmaz benim.
  • Eğer gerçektende PSU istiyorsa bir kullanıcı enermax fiyatlarını görünce Hp de güzel marka yaw diye kendini avutabiliyor her donanımcının kendine yazdığı bir ENERMAX PSU vardır bunu bilir bunu söylerim ama herkese kullanmak nasip olmuyor işte

250 lira az para değil ama karşılığında verileceği tahahüt edilen şey sıradan bir PSU dan çok öte birşey

Ne satıcıyı tanırım nede HP'a yada X markaya garezim var ENERMAX başka bişey
  • enermaxla hp ı karsılastırmak son günlerdeki popüler bir lafı hatırlattı bana ''akıl tutulması''
  • arkadaşlar herkese günaydın
    ben bu ilanım ile elimizdeki bir PSU yu satmaya çalışıyorum ilan Enermax'ı nasıl bilirdiniz iyimidir kötümüdür tartışmaları ile forum PSU inceleme bölümüne döndü Lütfen bu türden mesajlar ile ilanımı gereksiz yazılarla doldurmayınız Forumumuzda inceleme bölümümüz mevcut dileyen arkadaşlar o bölümde konu açıp dilediği kadar tartışabilirler
    teşekkür ederim

• Bu fiyata bu cihazın satılmaması ilginç
    Iyi alışverişler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diamondx

Bu fiyata bu cihazın satılmaması ilginç
    Iyi alışverişler dilerim.

teşekkürler

• blue35 nickli arkadaşımıza satılmıştır hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.