Bildirim
Satılık Djarum Çeşitleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Konunun Etiketleri
İlan Türü
#Satılık
Giriş
-
Fiyatın nedir hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasayı bilmiyorum paketini 10 liradan verebilirim hocam. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Piyasa standardinda fiyat elinde ne kadar neyden var ? Blacj var mı ? Yoksa sadece menthol cherry vanilya mı var ?
Ödeme nasıl olur ?
PM gelebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 9 Mayıs 2017; 16:43:36 >
Şuan hepsinden 3'er adet var elimde fakat bir tanesine +1 ekleyip 10 paket yapabilirim.
Ödemeyi hesabıma yapabilirsiniz ben gönderimi sağlarım. Veya istanbul içi elden alabilecek birisi varsa elden de teslim edebilirim.______________________________
-
Arkadaşlar 5 paket satıldı, geri 5 paketim daha var ilgilenenlere yardımcı olurum. ______________________________
-
Arkadaştan alışveriş yaptım sorunsuzca 1 günde kargom teslim edildi. Teşekkür ederim. -
Bol dumanlar :) ______________________________
-
Arkadaşlar elimde 5 paket djarum daha vardır, 2 vanilya 2 vişne 1 mentol. İlgilenen olursa yardımcı olurum. ______________________________
-
elinizde kaldı mı ?
Mentol varsa alırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X