Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS X550JK NOTEBOOK Satın Al 11 Haziran 2017 12:18 1 1 ASUS X550JK NOTEBOOK Arkadaşlar ürün asus'un x550jk modelidir, notebook'a ek olarak 4 gb ram eklenmiştir. 2015 yılının 2. ayında almıştım, genel anlamda monitör ve klavye bağlayarak kullandım ve pil takılı olmadan. Yıpranmamış ve temiz bir üründür. Özellikleri :İNTEL İ5-4200H 2.8 GHZ TURBO İLE 3.4 GHZ HIZINA ÇIKABİLEN İŞLEMCİ EKRAN KARTI : NVİDİA GTX 850M 2 GB EKRAN KARTI ( ÇOĞU OYUNU YÜKSEK AYARLARDA OYNATIR. ) RAM : 4 GB ( BİLGİSAYARI ALIRKEN 4 GB EKLETTİM. ) TOPLAM : 8GB RAM VAR HDD : 500 GB WİNDOWS 10.1 PRO UEFİ KURULUM.Kutusu ve faturası durmaktadır. Masaüstüne geçeceğim için satıyorum, dengi veya daha üstü bir masaüstü sistemle takas olabilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS X550JK NOTEBOOK Goodyear EfficenGrip satılık lastikler