Şimdi Ara

Satılık Diablo 3 Account

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Öncelikle oyun RUS keye sahiptir forumdan nucLear adlı arkadaştan almıştım tanıyan bilir zaten.Oyun RUS bölgesinden dolayı sadece rusça ile oynanıyordu ama 3 gün sonra çözümü bulunup EU Client üzerinden sorunsuzca İngilizce oynayabildim.Herhangi bi banlanma falan olmadı.Oyunu vakit bulamadığımdan zaman ayıramıyorum o yüzden satışa koymuş bulunmaktayım.Battle Tag değiştirme hakkı duruyor.Oyun avrupa bölgesi olduğu için arkadaşlarınızla rahatlıkla oynayabilirsiniz.Hesabın içerisinde 60 LvL bir Witch Doctor bulunmakta 25k damage 45k healt ve üstündekilerin %70 Indestructible itemlardan oluşmaktadır.Üyeliği satın aldıktan sonra rahat bir şekilde mail ve password rahatlıkla değiştirebilirsiniz.

Oyunu almak isteyenler için tekrar önemli olacak konuları üzerinden madde madde geçelim:

-Oyun RUS bölgesine aittir yalnızca Rusca oynanıyordu ama bunun çözümü bulunmuş olup 30 saniyelik bir işlemle oyun ingilizce oynanıyor.Şimdi önemli diyeceğimiz hususa gelelim ben oyunu ingilizceye cevirdikten sonra yaklaşık 100 saat oynadım ve herhangi bir banlanma durumu olmadı ama size bunu garanti edemiyorum ileride cıkacak herhangi bir problem olduğunda bunun artık benimle ilgili bir durum olmadığını alacak arkadaş kabul etmiş sayılır onun için riske girmeniz sizin seçiminiz sanırım bu madde yeterince açık olmuştur.

-Hesabta BattleTag değiştirme hakkı sahip bulunmaktadır yani kendi Battle Tag inizi oluşturabilirsiniz.

-Hesabta 60 Level WD bulunmakta 25k damage 45k healt sahib üstündekilerin %70 Indestructible stash de değerli sayılabilecek eşya+200k altın bulunmakta

-Satın alındıkran sonra e-maili ve password u değiştirebilirsiniz.

-Yine RUS bölgesine ait bir tane de guest key mevcut

Sanırım ürün tanıtımı yeterice açıklayıcı olmuştur.Alıcı olan arkadaşlar özellikle ilk maddeyi iyi okuyup şartları ona göre kabul edip,kendi içinde muhasebe edip sonra bana PM ile ulaşabilirler.

Teslimatı önce havale sonra ürün şeklinde yapmaktayım.

Vereceğim banka hesabı bana ait olacaktır.

FİYAT:SATILMIŞTIR

Lütfen fiyattan biraz indirime gidermisiniz diye PM lar atmayın cevaplanmayacaktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElektronicWolf -- 1 Temmuz 2012; 16:51:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Guild Wars 2 Hesap
    9 yıl önce açıldı
    Guild Wars 2 Satılık Gold
    2 yıl önce açıldı
    Satılık Guild wars 2 hesabı.
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.