Şimdi Ara

Satılık Cooler Master RC 692 Bilgisayar Kasası (CM 690 II)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12.12.2010 Teknobiyotik, adıma faturalı, temiz kullanılmış, sorunsuz, tertemiz RC 692.

Orjinal kutusu daha büyük bir kutuya konup sağlam bir şekilde gönderilecektir. Yanında bir adet psu güç kablosu ve bir-iki tane 3pin to molex dönüştücürü kablo hediyem. Ön + egzos orjinal 12cm fanlar takılı, öndeki fan mavi ledli ve titreşim önleyici vidalar ile takılmış, led açma-kapama kablosu bağlı, egzos fan zaten bilinen en sessiz 12cm fanlardan biri.

Kişisel fikrimi sorarsanız ; ilerde pc toplarsam yine aynı kasayı alırım, malzeme kalitesi gerçekten çok iyi CM kasaların, kablo saklama özelliği ve iç boya harika gerçekten. Mid tower kasa, yer sorunu olanlar için de ideal. Disk kızakları harika ve çok pratik, ses yalıtımı iyi, düzgün zeminde titreşim vs.. yok.

http://www.teknobiyotik.com/cooler-master-rc-692-bilgisayar-kasasi-cm-690-ii.html

Satılık Cooler Master RC 692 Bilgisayar Kasası (CM 690 II)  Satılık Cooler Master RC 692 Bilgisayar Kasası (CM 690 II)

Satılık Cooler Master RC 692 Bilgisayar Kasası (CM 690 II)  Satılık Cooler Master RC 692 Bilgisayar Kasası (CM 690 II)

Satılık Cooler Master RC 692 Bilgisayar Kasası (CM 690 II)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan.1923 -- 8 Temmuz 2011; 22:45:17 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• benimde çok tereddütte kaldığım ama iyiki almışım dediğim bir kasa.Gerçekten parasını hakediyor.Alacak arkadaş fazlasıyla memnun olacaktır.Satıcı arkadaşın fiyatıda gayet makul hayırlı satışlar
  • Kargoyla alanlar için uygun değil ancak elden alınabilir
  • Böyle temiz ve iyi bir kasayı bu fiyata satamadığıma inanamıyorum, halen gidip Dark, Aerocool, Akasa vs.. marka dandik kasalar alanlar var .

Şanslı alıcısını bekliyor ki mağazadan alımdan yaklaşık 45-50 TL ucuza gelecek ve sıfır gibi kasa.

• 100 mü ne yaptın hocam biz kasaları satamıycaz valla

hayırlı satışlar
  • halen pazarlık teklif edenler var , işin garibi bu kasanın alt modeli olan ve tam 3 yıl kullanılmış RC 690 daha pahalı satılıyor forumda, gerçi satılamamış ama neyse...

• kardeş kasanın fiyatı güzel kasanın kendiside güzel antalyada olman ve kargo sıkıntı olabilirmi diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takaslık Cooler Master Haf X 942
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fİyat oldukça uygun kendimde kasamı sattığım halde alasım geldi hayırlı satışlar
  • kargo dahil fiyata ben 3 -4 tane ptt ile kasa gonderirim ne yaptınız 140 tl ye ptt kargo dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@N

kargo dahil fiyata ben 3 -4 tane ptt ile kasa gonderirim ne yaptınız 140 tl ye ptt kargo dahil

Sizin cümlenizde anlatım bozukluğu var, nereye çekseniz gider...

Sanırım demek istediğiniz '40 TL'ye 3-4 tane kasayı PTT kargo ile gönderebilirim' ki bu imkansız, gönderemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan.1923 -- 27 Haziran 2011; 19:07:32 >

• Antalyada elden alsak gene 100 mü ? bir iki haftaya gelme ihtimalim var otobüsün bagajına koysam bedavaya getiririm izmire..
  • Ben Belekteyim. Belek'e gelip elden alabilirsiniz.

• kasa satıldımı satıştan cekildimi.? pm lere cevap vermiyorsunuzda.
  • kasayı bugun itibari ile çalışmalarım sonucunda kargo tarafından aldırılmış bulunmaktayım.kısmetse perşembe elimde olur.
  • FoxPark satın almıştır, hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.