Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Bose Soundsport Mavi Satın Al 17 Mayıs 2017 23:36 1 1 Satılık Bose Soundsport Mavi Yeni bir kulaklik aldigimi icin satiyorum 2016 yazinin ortasinda almayadan aldim faturasi ile birlikte durmaktadir. Yaklasik 1.5 yil garantisi olmasi lazim. Isteyen arkaslar ozelden mesaj atarsa fiyati konusuruz duruma gore pazarlik yapabiliriz. Istegidim fiyat 450 tl.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (Fiyat Azaltilmistir)Steelseries Arctis 9 Wireless ve Bluetooth 7.1 Kulaklık [Satılık] Corsair Void RGB ELITE Wireless(Fiyat Azaltilmistir)
powermoon kullanıcısına yanıt Yok hocam mağlesef değil. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (Fiyat Azaltilmistir)Steelseries Arctis 9 Wireless ve Bluetooth 7.1 Kulaklık [Satılık] Corsair Void RGB ELITE Wireless(Fiyat Azaltilmistir)