Şimdi Ara

Satılık Boş Evin Anahtarı Şüphelendirmeden Baba'dan Nasıl Alınır? | Kızı Eve Atacağım | Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kız başka şehirde ben başka şehirdeyim. Farklı şehirlerde üniversite okuyoruz. (Bu şehirlerin ortası da benim memleketim, ailemin bulunduğu şehir.) Sevgiliyiz ve hani sevgimizi pekiştirmek istiyoruz ama uygun mekan pek bulamıyoruz bu sevgi aktiviteleri için. Neyse uzatmayayım.

Peder bey geçen yıl aldığı evi satılığa çıkardı 2 hafta önce, eşya falan da yok evde şimdi bu evi ben sevgi pekistirme aktivitesi icin kullanmak istiyorum ama anahtarı peder beyi işkillendirmeden nasıl alacağımı bilmiyorum.

Ocağınıza düştüm sayın forumdaşlar. Sizlerin mantıklı önerilerize ihtiyacım var lütfen yardım edin.
    Beynim durmus durumda abuk subuk anahtar isteme senaryoları kuruyorum.

En son baba anahtari ver kargo bekleyecegim bizim eve kadar getirmiyormus kargo sirketi bizim satilik ev dagitim sinirlarinda gozukuyor. Anahtari ver de bekleyeyim orada kargoyu diyip almak aralarinda en mantikli olani geliyor bana yani siz dusunun durumun vahametini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu gün çaktırmadan alıp anahtarcı da çoğalt. Başka zamanlarda da bahane aramaya gerek kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılık Boş Evin Anahtarı Şüphelendirmeden Baba'dan Nasıl Alınır? | Kızı Eve Atacağım | Yardım
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    Hocam yazmayı unutmuşum,
    Babamda bir sürü anahtar var iş dolayısıyla. İşin kötü yanı anahtarın hangisi olduğunu bilmiyorum.

Çaresizliğimin bir nedeni de bu.

Yine de çok teşekkür ederim, dalga geçmeyip yardım etmeye çalıştığınız için.

• Vah gençlik başımda duman, 10 sene kadar önce satılık evde basılmışlığım vardır. Kapıyı arkadan sürgüyle kitlemiştim emlakçı ev gezdirmeye getirdiği kişilerle girememişti

• Csb.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    Bizim ev sahibinden satılık öyle bir problemin yok hocam. Seçimlerden sonra faizler ucunca ciddi soran eden de yok peder bey de arayanların sorularına göre tartıyor öyle gezdiriyor evi. Bayağı bi rahat olacağım anahtarı bi' sekilde alabilirsem.

Sizin zamanlarınızda gençliğimi yaşamak isterdim doğrusu. Ben ilkokula giderken abilerimin yasantisina, arkadasligina, yaramazliklarina, eglencelerine fena özenirdim. Çok güzel dönemlerdi. Hayatın tadı vardı. Umarım siz o dönemleri doya doya yaşamışsınızdır. Hızlı yaşadığınız kesin de...

• Baba çiçekleri sulayacağım de

Anahtarı verecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky-inn S kullanıcısına yanıt
    8 gün sonra ss elinde hocam.

• Baba bir kaç erkek arkadaş ile eğleneceğiz desen vermez mi ?

• Hocam ev boş hiç eşya yok. Yanlış anlaşılmaya çok müsait durumda.
    Öyle dersem, dışarıda bir sürü mekan varken boş evde ne takılması lan der, işgillenmiş bakışını atar ve benim erkeklik yerle yeksan olur gözünde. Öyle olmasındansa direk gider durumu anlatır isterim en azından namım yürür ama o raddeye gelmedim daha. Haftaya pazartesiye kadar vaktim var anahtarı almak için.

Yine de teşekkür ederim hocam yardımın için.

• Banane lan sen seviscen diye fikirmi üretiyim

Git osbir çek boşver gunahknk

• Psyche of Batman kullanıcısına yanıt
    Baba evi satmadan son son görebilir miyim desen de mi olmaz (Yani satacağınız evde bir geçmişin olduysa izin vermesi lazım diye düşünüyorum)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.