Şimdi Ara

satılık bmw system kask 1 adet uygun fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hediye gelmiştir. beyaz renk 59-60 beden yazmaktadır system 6 mı system 7 mi karar veremedim. internetteki resimlere baktım çözemedim resimlerini koyuyorum sıfırdır torbasında bekliyor.

istediğim fiyat 1100 tl dir. internet fiyatlarını araştırdım 1800 tl civarında geziyor. daha önceden 3-4 sene önce bu forumda yine bmw kask satmıştım.

Konyadan elden teslim edilir diğer illere ise ödemeli gönderilir. aynı konu r10 sitesinde de açtım burada yada orada satılabilir. bilgilerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siirlerefendisi -- 15 Mayıs 2017; 15:8:40 >

• Açılır kaska 1100 nedir ya. Ne olursa olsun, açılabiliyorsa düşünce de açılma ihtimali var.
  • Markası BMW olan bir şeyin ucuz olması beklenemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün system 6. piyasadaki düşünce açılma ihtimali en düşük kasklardan biri. yine de SHARP ten 3 yıldızı var.
    bedeni de tam bana göreymiş ama paranın gözü kör olsun. illa çene açılır kaliteli kask arayanlar alsın bence...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam fiyatım gerçekten iyi neticede can taşıyorsunuz heleki hız motorlarına biniyorsanız kesinlikle kaskın oturup hesabını yapmayacaksın
    benim fiyatım çok iyi neticede sıfır kask satıyorum alıpta kullanıp satan birisi değilim. isteyen arkadaşlara sanalpazar üzerinden de komisyonu eklenerek satış yaparım oradan taksitle alabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: siirlerefendisi

hocam fiyatım gerçekten iyi neticede can taşıyorsunuz heleki hız motorlarına biniyorsanız kesinlikle kaskın oturup hesabını yapmayacaksın
    benim fiyatım çok iyi neticede sıfır kask satıyorum alıpta kullanıp satan birisi değilim. isteyen arkadaşlara sanalpazar üzerinden de komisyonu eklenerek satış yaparım oradan taksitle alabilirler

Tabii ki canımızı koruyan bir şeyin fiyat hesabı yapılmaz. O kadar para vermişken tam kapalı, karbon kask falan alınır bence. O yüzden demiştim.

Ayrıca bu fiyatla Sharp'tan anca 3 yıldız alabilmiş. MT Revenge 300 lira 5 yıldız almış.
  • Öyle karşılaştıramazsınız. Renault da euro-ncaptan 5 yıldız almış otomobiller üretiyor, BMW'lerin en ucuzundan 3 katı daha ucuz fiyatı var. Marka farkı özetle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

quote:

Orijinalden alıntı: siirlerefendisi

hocam fiyatım gerçekten iyi neticede can taşıyorsunuz heleki hız motorlarına biniyorsanız kesinlikle kaskın oturup hesabını yapmayacaksın

Tabii ki canımızı koruyan bir şeyin fiyat hesabı yapılmaz. O kadar para vermişken tam kapalı, karbon kask falan alınır bence. O yüzden demiştim.

Ayrıca bu fiyatla Sharp'tan anca 3 yıldız alabilmiş. MT Revenge 300 lira 5 yıldız almış.

Her şey sharp testi değil bunun yaninda ece ve dot sertifikalarıda önemlidir. Mesela Arai yada Shoei ler sharplardan düşük alıyor ama 5 yıldız alan MT Revenge ile Shoei yada Arai bir olur mu tabii ki olmaz.

MT Revenge yi kötülemiyorum burada. Sadece sharpa a bakılarak kask alınmaz diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Öyle karşılaştıramazsınız. Renault da euro-ncaptan 5 yıldız almış otomobiller üretiyor, BMW'lerin en ucuzundan 3 katı daha ucuz fiyatı var. Marka farkı özetle.

Simdi araba secerken bir cok etmen var da. Kask alirken ana amacimiz guvenlik tabii. Onun icin guvenlik testlerine muhakkak bakicaz. Ama hayrani olan vardir, acik kask isteyen vardir alir kullanir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuda arkadaşlara katılıyorum. gerçekten açılabilir kaliteli özellikle BMW kask isteyen bu fiyata bu ürünü başka yerde bulamaz. dediğim gibi çok gelen arkadaşa sanalpazardan satış açabilirim oradan taksitle alabilir
  • satış günceldir
  • siirlerefendisi kullanıcısına yanıt
    Dostum o kaskı alacak adam bu forumlara girmez. Git BMW servisine oraya gelenlerle muhabbet kur benden tavsiye.
  • Aslında 5 sene önce system 5 kask sattım bu forumda hemde aynı kişiye iki tane o yüzden tekrar buraya açmıştım baakrsın bir bmw hastası arkadaş çıkar satarım diye düşündüm
  • bugün fiyatı 1000 tl ye çekiyorum mubarek gün 100 tl indirim yaptım
  • Kask hediye gelmiş de 2. el olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
  • önemli değil arkadaşım ben kasklarımı sattım konu kapanabilir. sen git sıfırını servisten 2000 tl ye al için rahat olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.