Şimdi Ara

Satılık - Bitfenix Prodigy (Beyaz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir kasaya geçiş yapacağım için fazlalık olan bu ürünü satışa sunuyorum. Özenli ve kısa süreli kullanıldığı için deforme olmamıştır.

Satılık - Bitfenix Prodigy (Beyaz)  Satılık - Bitfenix Prodigy (Beyaz)  Satılık - Bitfenix Prodigy (Beyaz)

Kasa: Bitfenix Prodigy Mini ITX Kasa - Beyaz
    * HEDİYE => Ürün içinde 200mm Spectre Pro Black - White Led fan ile beraber gelecektir. *
    => Satış Fiyatı: 250 TL

Takas ile hiçbir şekilde ilgilenmiyorum. Kargo indirim koduyla birlikte alıcı ödemeli şekilde havale/eft sonrası gönderilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Intel i9 9980XE - Asus Rampage VI Extreme Omega - 2x Evga RTX 2080 Ti FTW3 Ultra - Acer Predator X27 & X34P - Caselabs SMA8 & Custom Watercooling - Corsair Dominator Platinum RGB 32GB 3600Mhz - Corsair Ax1600i - Samsung 970 Pro - Corsair K95 RGB Platinum - Razer DeathAdder Elite - Creative Sound Blaster ZxR - Beyerdynamic DT 1770 Pro & Mmx 300 2nd Gen

• Nessarien kullanıcısına yanıt
    Çok güzel kasada Matx anakart olmuyor dimi buna?
    Intel i9 9980XE - Asus Rampage VI Extreme Omega - 2x Evga RTX 2080 Ti FTW3 Ultra - Acer Predator X27 & X34P - Caselabs SMA8 & Custom Watercooling - Corsair Dominator Platinum RGB 32GB 3600Mhz - Corsair Ax1600i - Samsung 970 Pro - Corsair K95 RGB Platinum - Razer DeathAdder Elite - Creative Sound Blaster ZxR - Beyerdynamic DT 1770 Pro & Mmx 300 2nd Gen

• Nessarien kullanıcısına yanıt
    hangi modelki acep ben hiç görmedim ???

https://www.techpowerup.com/reviews/Bitfenix/Prodigy_M/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.