Şimdi Ara

SATILIK BATTLEFİELD 3 PREMİUM NTSC.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar oyunu ebay'den yaklaşık 12 gün önce aldım ve dün daha yeni ulaştı elime satıcı pal ve ya ntsc olduğunu açıklamamış aldıktan sonra fark ettim online oyun için verilen pass code tr psn'de işe yaramıyor. us psn iniz olması gerekir.Standar Battlefield 3 den farkı içinde ek olarak 5 paket var.

BACK TO KARKAN - CLOSE QUARTERS - ARMORED KILL - AFTERMATH - END GAME.

STANDART BATTLEFİELD 3 İLE KARIŞTIRMAYINIZ.

Düşündüğüm fiyat ; 85 TL

[
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mero_gts -- 9 Nisan 2013; 23:17:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

SONY Play Station 3 +0 GB-Kullanıcı=Pinky_Demon--ALDIM

Samsung F210 Cep Telefonu-Kullanıcı=orkan_pp.1--SATTIM

Ferrari Challenge PS3 Game Kullanıcı= sakgoz79--SATTIM

ASUS EN8500GT Ekran KArtı Kullanıcı=By_ZGN--SATTIM

• fiyat belirtmemişsiniz.
    fiyatı ne.
    (sertayaydın-oyun takasladık)-(vedath-zuma-parasını 1 hafta sonra verdim)-(eyecam aldım kim hatırlamıyorum)-(burnout ada ve cops paketi aldım kim hatırlamıyorum)-(manjumaru-midnight club LA complete edition- resident evil 5 ve re5 dlc,psn oyunları-uncharted 2 aldım)-(meteor_xxx-toshiba L10 anakart aldım)-(ereneren-god of war 3 aldım)-(sevensleepers1907-need for speed shift aldım)- (LaViTz-gow3,ff13 sattım)-(tolga226-sixaxsis aldım)-(theheretic -psn RE6 alınmıştır)-(crueltiger-psn RE6 takaslanmıştır)-(kralexx42-psn far cry 3 takaslanmıştır)-(Sercan Ç.- Psn NFS Most Wanted alınmıştır) üstteki alışverişlerim sorunsuz olmuştur. (TolqaHaNeReN-psn tomb raider aldım-hesabın şifresini değiştirdi)-(alperixx-indirim kuponu alındı)-(ermayuha-ortak farcry primal alındı)-( Scorpioleo,eyüp güçlüer-gran turismo sport alındı)-(janot-DMC5 alındı) - (gakgos23123-minecraft takaslandı) - (gakgos23123-metro exodus takaslandı) - (EmBoo - Gimx Adaptör alındı) - (RyDeR-Last Of Us 2 alındı) - (45SI45[serkan ığdır]-far cry primal satıldı) - (Muharrem811-Metro Exodus PS4 pri satıldı) - (dragonsan-Metro Exodus PS5 satıldı) - (Serdaressizer-WATCH DOGS 2 PS4 pris satıldı) - (Atayigis-The Last of Us Part II satıldı) - (ardarda1903-Gran Turismo 7 alındı) - (abidig-God Of War Ragnarok alındı) - (YSN_94 - Resident evil Raccoon City Edition alındı) - (jubeiyagyu - Diablo 4 alındı) - (lostangel - Diablo 4 satıldı) - emre00 - Dying Light 2 satıldı) - (DeathRazer - MGS Delta satıldı) - (Aslanguc - Spidderman 2 alındı) - (MidCruyff - Avatar: Frontiers of Pandora alındı) - (makaveli. - Avatar: Frontiers of Pandora satıldı) - (haken61 - Cyberpunk 2077 satıldı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 4 Adet PS4 Oyunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.