Şimdi Ara

SATILIK AUDİO TECHNİCA CK303M KULAKİÇİ KULAKLIK 40 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
6
Favori
16.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufcan -05-

Cks 90 ın Samsung Galaxy S2 de performansı nasıl olur?

Merhaba kulaklığı az önce arkadaşımın samsung galaxy s2 sinde test ettim kulaklık gayet iyiydi , bu arada arkadaşımın şarkılarıda 320 kbps ydi bunuda belirtmek isterim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Orijinalden alıntı: slaughter06

quote:

Orijinalden alıntı: yusufcan -05-

Cks 90 ın Samsung Galaxy S2 de performansı nasıl olur?

Merhaba kulaklığı az önce arkadaşımın samsung galaxy s2 sinde test ettim kulaklık gayet iyiydi , bu arada arkadaşımın şarkılarıda 320 kbps ydi bunuda belirtmek isterim.

bi sansa clip kadar olmasada dinlenebilir diyor akideş
  • Bir adet Orcun kardeşten kulaklik aldim. Son derece durust ve kaliteli bir arkadasimizdir. Urunu arastiran herkes bilir. F/p urunudur. Cks 90dan cok memnunum. Alacak veya almayi dusunen arkadaslar tereddut etmeden alabilirler. Parasinin son kurusuna kadar hak ediyor.

Bir yıldız var kanından yadigar, bir de hilal... Unuttun mu çocuk? Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL.
  • Şu kulaklığı merak ederim hep ama şekli çok garip
  • Başta Teşekkür ediyorum orçun arkadaşımın ilgisine, benim gibi insanı sorularıyla kitleyen insanı bile eksiksiz samimi şekilde yanıtladı. Önceki kulaklıgım iphonenun standart kendi beyaz kulaklıgıydı, çantada kırıldıktan sonra kulaklık arıyordum ilanı gördüm ve orçuna ürünü sormaya başladım ve ilgisine güvenerek kulaklıgı aldım. sonuç ise; cks90'da yalıtım gayet iyi, bass herkes gibi bende seviyorum ve bass oranı fazla vurucu, kulaklıgı almayı düşünen arkadaşlara abartmadan söylüyorum ilgi ve ürün beş yıldızı hakediyo gerçekten.
  • kulaklıgın yanında gelen slikon kulaklıga girmiyor mu ben mi zorlandım....? benim vibe moda ların slikon uclarını taktım suan oluyor fakat kendi slikon ucları girmiyor.. fii0 e17 ve galaxy note ile dinlicem bende bakalım ne olacak sonuc.

slikonla ilgili yardım beklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 2 Şubat 2012; 12:51:52 >

Orijinalden alıntı: KcRasco

kulaklıgın yanında gelen slikon kulaklıga girmiyor mu ben mi zorlandım....? benim vibe moda ların slikon uclarını taktım suan oluyor fakat kendi slikon ucları girmiyor.. fii0 e17 ve galaxy note ile dinlicem bende bakalım ne olacak sonuc.

Merhaba KcRasco silikon uçlar sıfır olduğu için sert silikonları ters çevirin düz takmayın tersine doğru çekin ondan sonra kulaklığa yerleştirin tekrar eski haline getirin otomatik olarak takmış olacaksınız zaten sevgiler...

kulaklıgın yanında gelen slikon kulaklıga girmiyor mu ben mi zorlandım....? benim vibe moda ların slikon uclarını taktım suan oluyor fakat kendi slikon ucları girmiyor.. fii0 e17 ve galaxy note ile dinlicem bende bakalım ne olacak sonuc.

Ucun etrafını havaya kaldır, kanalı yanlamasına oturt kulaklığa ve hafiften döndürerek ittir, girer yerine. İlk aldığımda bu şekilde takmıştım uçları.

Orijinalden alıntı: KronikHapsirik

quote:

Ucun etrafını havaya kaldır, kanalı yanlamasına oturt kulaklığa ve hafiften döndürerek ittir, girer yerine. İlk aldığımda bu şekilde takmıştım uçları.

sağol halletmiştim ama yine de teşekkürler...

ben de tavsiye ediyorum kulaklık gayet güzel fiio 17 ile gayet güzel oldular telefonla dinlememe rağmen.. bi de güzel player alınca daha da coşacaklardır... burn süresi de var yeni yeni oturuyor kulaklık birde bu etkeni unutmayın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KronikHapsirik

quote:

sağol halletmiştim ama yine de teşekkürler...

ben de tavsiye ediyorum kulaklık gayet güzel fiio 17 ile gayet güzel oldular telefonla dinlememe rağmen.. bi de güzel player alınca daha da coşacaklardır... burn süresi de var yeni yeni oturuyor kulaklık birde bu etkeni unutmayın

Rica ederim, cks90 candır :)

• Arkadaşlar Brainwavz m2'den iyi midir bu kulaklık? Öyleyse alalım bir tane. Allahını seven samimi cevap versin ama Sırf kendinde var diye dünyanın en iyi kulaklığı moduna girmeyin lütfen onu diyorum.
  • Orçun beyden 1 adet cks90 kulaklık aldım. Daha önceden de cks90 kullandığım için rahatlıkla söyleyebilirimki kulaklık kesinlikle orjinaldir. İçiniz rahat olsun bu konuda. Orçun beyin kendiside zaten 10 numara bir insan, her türlü sorunuzu çekinmeden sorabilirsiniz. Sıkılmadan yorulmadan sorularınızı zevkle cevaplayacaktır. :)

Güzel bir alışveriş oldu, ilgi ve alakanız için teşekkür ederim Orçun bey

acilen bir kulaklık arıyorum bu konu benim için çok önemli basslı müzikte dinliyorum tizli midli müzikte dinliyorum kısacası rnb rap rock hiphop akustik ensturmental vs vs geniş bi zevkim var bu kulaklık gidermi bana?
    @tigria (9600GT aldım)-@slybzkrt (Guitar Hero gitarı aldım)-@apca[tr] (18-55mm Canon objektif aldım)-@RM36CB (Asus laptop aldım)-@Bahtizm (Asus laptop aldım)-@black_fps (iPhone 3GS aldım)-@cyanosis (kulaklık aldım)
  • ben kulaklığı dün orçun kardeşten elden teslim aldım....kulaklık tam bi canavar....benimde ilk performans kulaklık deneyimim ve kesinlikle tatmin olduğumu söyleyebilirim....satıcı için şunları söylemeden geçemeyeceğim...kesinlikle güvenilir bir satıcı.....hani öyle sattım kurtuldum diyen türlerden değil...ve sattığı ürünün sonuna kadar arkasında olan bi arkadaşımız....ilgi ve alaka 10 numara.....

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaşlar Brainwavz m2'den iyi midir bu kulaklık? Öyleyse alalım bir tane. Allahını seven samimi cevap versin ama Sırf kendinde var diye dünyanın en iyi kulaklığı moduna girmeyin lütfen onu diyorum.

Merhaba bahsettiğiniz modelden çok daha iyi bir kulaklık ve marka olarak ise fark atıcak seviyede bi firmanın ürünüdür cks90 zaten bu kulaklığı bilen bilir bu konuda hiç şüpheniz olmasın özellikle elden teslim ettiğim arkadaşların yorumlarına bakarsanız bunu çok daha iyi anlayabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaughter74 -- 11 Şubat 2012; 3:23:40 >

• Zamanında kullanmıştım bu kulaklığı ve IE8'e geçtim sonra. Zaten CKS90'dan sonra anca IE8'e geçilir sizi daha fazla etkilemesi için tabi bass konusunda istekli dinleyiciler için.. Fiyat gerçekten çok iyi..
    Alışveriş yaptıklarım : tatlisi - hokur317 - celchuk - gokturk_91 - öztin - Halit61 - sayın - ToLGa. - thetrooper00 - yed08 - PiRaMit61 - Azizim - aydin82 - aragorn991402 - ScriptKidie - jacks - ea_wanted - Skaty. - neo2004 - GOadvance - secof - bigmania - Konsolturk - kalel1897 - nEO147 - seko2001 - ignatius - erkinkose - cohannan - social - Gokmeeen.979797 - vaypcnet - cryzlear - Heartseeker - wildboyankara - Chaos1562 - ZepH - Pandemic - uAbesni - gladyo38 - Moriah - Neso - ekopaket - turbo - powwer
    Artık kalabalıklaştığı için isim eklemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.