Şimdi Ara

SATILIK AUDİO TECHNİCA CK303M KULAKİÇİ KULAKLIK 40 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
6
Favori
16.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadşalar walkman telefon alacağım ve artık kaliteli bir kulaklıkla müzik dinlemek istiyorum 1 haftadır bu forumda başka forumda okuyabildiğim incelemeleri karşılaştırmaları tavsiyeleri okudum durdum. Şu anda kafamda iki kulaklık var almayı düşündüğüm birincisi buraya yazmamın sebebi :) cks 90 ankarada olduğum için de bir avantaj ikincisi de BRAINWAVZ M3 gibi duruyordu fakat forumda bir arkadaş satıyormuş ama elinde kalmamış M4 varmış,

Şimdi sorum; cks 90 kulaklığının bas seviyesini kullanan ve satan arkadaşlar değerlendirebilir mi, benim için önemli olan sesin müziğin dengeli olması. Çok tiz sesi sevmem fakat aynı şekilde yoğun bass ile de müzik dinlemeyi sevmiyorum anlaycağınız dengeli olsun enstrümanlar rahatlıkla ayırtedilebilsin bass ın yoğunluğundan ne diğer sesler kaybolsun ne de bass çok yoğun olupta rahatsız etsin istemiyorum. Ana fikir bu :)

Bunun üzerine cks 90 ı tavsiye eder misiniz ve M4 olsun M3 olsun hangisi benim istediğime daha yatkındır?

Teşekkürler, umarım diğer ürünleri buraya yazmamın bir sakıncası yoktur satıcı açısından fakat cks 90 ı düşündüğümden sizinde yorumlarınızı almak istedim karşılaştırmalı olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt

Merhaba arkadşalar walkman telefon alacağım ve artık kaliteli bir kulaklıkla müzik dinlemek istiyorum 1 haftadır bu forumda başka forumda okuyabildiğim incelemeleri karşılaştırmaları tavsiyeleri okudum durdum. Şu anda kafamda iki kulaklık var almayı düşündüğüm birincisi buraya yazmamın sebebi :) cks 90 ankarada olduğum için de bir avantaj ikincisi de BRAINWAVZ M3 gibi duruyordu fakat forumda bir arkadaş satıyormuş ama elinde kalmamış M4 varmış,

Şimdi sorum; cks 90 kulaklığının bas seviyesini kullanan ve satan arkadaşlar değerlendirebilir mi, benim için önemli olan sesin müziğin dengeli olması. Çok tiz sesi sevmem fakat aynı şekilde yoğun bass ile de müzik dinlemeyi sevmiyorum anlaycağınız dengeli olsun enstrümanlar rahatlıkla ayırtedilebilsin bass ın yoğunluğundan ne diğer sesler kaybolsun ne de bass çok yoğun olupta rahatsız etsin istemiyorum. Ana fikir bu :)

Bunun üzerine cks 90 ı tavsiye eder misiniz ve M4 olsun M3 olsun hangisi benim istediğime daha yatkındır?

Teşekkürler, umarım diğer ürünleri buraya yazmamın bir sakıncası yoktur satıcı açısından fakat cks 90 ı düşündüğümden sizinde yorumlarınızı almak istedim karşılaştırmalı olarak

Bugün bir adet cks90 aldım arkadaştan. Yarın elime ulaşır.

Elimde px100 , cx300 vibe2 gibi kulaklıklar var. Daha önce bunlara ek olarak westone um2 ve w3 de kullandım. Umarım elimdekilerden daha üstündür cks90. Gelince ufak çaplı bir inceleme yapabilirim. Beklentim deli gibi basstan öte sahne genişliği ve kaliteli vokal sesi. Galaxy s2 de cx300 , px100 den daha iyi ses veriyor acaba px100 mü bozuldu yada s2 nin çıkışı px100 ile uyumlu değilmi diye düşünmüyoda değilim.
    sakaryabilgisayar,morfoz,gogomez,bukalemuns,S katyyyy,TamTurk,feyt180,hantirboy(xbox sattım),_asparagas_,eyurtlu(ps3 oyunu), tbn57(xbox aldım) , slaughter06 (cks90) , schumii(Birden fazla alışverişim oldu) rottice(Vita fifa soccer) , karatepe(PS Vita) Resident (DS3 satıldı) , Luc1fer^(Arkadaşla beraber aynı yerden vita alındı) freestyler7( Jbl On tour İBT ) ozkan_1975(D&R hedi çeki) Netsalih (16 Gb ram alındı)

• Selamlar;

Orta seviye bir kulaklık alma kararıyla başlayan araştırma sürecim, görüldüğü üzere bu forum ve bu topicte sonlandırılmıştır. Uzun süredir takip ettiğim Donanımhabere Orçun beyin bu ilanı vesilesiyle daha uzak kalamayıp üyelik mertebesine ulaşmak durumunda kaldım. Kendi dinlediğim müziğe ve ayırdığım bütçeye göre uzun ve kimi zaman keyifli(özellikle forumdaki bilmediğini bilmeyip bildiğini savunan arkadaşların diyalogları sayesinde) süren araştırmam sonucu bu ürüne karar verdim ve Orçun beyin ilanıyla şahsımca ideal bir kombinasyon oluşturmuş durumdayım. Ürünü bu sabah satın aldım ve yarın kargoyla elime geçmesini bekliyorum, teslimattan sonra da ürün ve özellikle alışveriş hakkındaki kişisel görüşlerimi bildireceğim. Saygılar.

Edit: 14.30 itibariyle ürün elime ulaşmıştır, ödemeyi yaptıktan sonraki 30 saat içinde elime ulaşmasını sağlayan Orçun beye ve Yurtiçi kargoya teşekkür ederim :) Ürünü henüz dinleyeli 10 dakika olduğu için çok kesin bir yorum yapmak doğru olmaz ama tam ihtiyacım olan kulaklığı almışım, burn in süreci bittiğinde yaklaşık 1-2 ay sonra kulaklığın daha da oturacağı, bassların daha derin ve yoğun, sahnenin daha geniş olacağını varsayarsam muhteşem bir müzik şöleni olacak. Ürün kesinlikle fiyatının karşılığını vermekte, hem ürünü hem de Orçun beyi tavsiye ederim. Sevgilerimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ptimum -- 7 Mart 2012; 15:10:42 >

• Kulaklık elime ulaştı. Daha önce um2 w3 px100 cx300 gibi üst seviye kulaklıklar kullanan biri olarak, kulaklığı çok başarılı buldum.

cx300 ile arasındaki sahne , enstrümanlardaki kolay ayılabilirlik ve vokal sesindeki dolgunluk kolayca farkediliyor fakat basslar cx300 kadar yoğun değil şu konumda. Birde vokal sesinde hafif bir perde var. Çok hafif. Bunun burn-in sürecind ortadan kalkacağını bassların yoğunlaşacağını düşünüyorum. Kulaklığın kulakta kötü durması oturmaması ve izolasyon konularından korkuyorum. İzolasyon cx300 den daha iyi, kulakta gayet güzel duruyormuş ve hiç uğraşmadan cuk diye oturuyor. cx300 de yarı seslerde aynı ses şiddetinde başımı ağrıtıyordu fakat bunda sesi fullesem bile rahatsız etmiyor. Kulaklık tam benlik çıktı. Bozulana kadar kullanmayı düşünüyorum. elimdeki px100 dende sahne ve şu an için basslar dışında daha iyi olduğunu düşünüyorum. f/p olarak ürün mükemmel. Daha üste çıkıp ie8-80 almaya hiç gerek yok. Bu kulaklık istediğiniz herşeyi fazlasıyla verir.
    sakaryabilgisayar,morfoz,gogomez,bukalemuns,S katyyyy,TamTurk,feyt180,hantirboy(xbox sattım),_asparagas_,eyurtlu(ps3 oyunu), tbn57(xbox aldım) , slaughter06 (cks90) , schumii(Birden fazla alışverişim oldu) rottice(Vita fifa soccer) , karatepe(PS Vita) Resident (DS3 satıldı) , Luc1fer^(Arkadaşla beraber aynı yerden vita alındı) freestyler7( Jbl On tour İBT ) ozkan_1975(D&R hedi çeki) Netsalih (16 Gb ram alındı)

• Kulaklıklar hakkında pek bilgim olmamasına rağmen, kulaklarımı şenlendirmesi bile yetti orijinalliğini kanıtlamaya, zira çakma ürün için bu kadar kimse uğraşmaz :) Harika ürün, ve işini dürüst yapan birisi :)

Orijinalden alıntı: Ameeeeed

Kulaklıklar hakkında pek bilgim olmamasına rağmen, kulaklarımı şenlendirmesi bile yetti orijinalliğini kanıtlamaya, zira çakma ürün için bu kadar kimse uğraşmaz :) Harika ürün, ve işini dürüst yapan birisi :)

Ürün kesinlikle orjinal. Bütün sennheiser cx serisinden çok daha iyi olduğu konusu kesinlikle doğru. Fiyatı 140-150 liradan hesaplayınca fiyat performans olarak çok iyi. Ama fiyat performans sıralamasında kesinlikle 1. sırada 28 liraya geçen satılan ep630 lar, daha sonra 1 buçuk sene önce 60 liraya aldığım vibe2 , 90 liraya satılan brainwavz m2, sonrasında ise cks90 geliyor. Bu performansda ancak monster turbine pro gold var piyasada onlarında fiyatı malum 300+ liralara satılıyor.

Kulaklığı aldığımdan beri yarım saat falan dinledim. 3-4 saattir burn-in e bıraktım. yarında günboyu bırakmayı düşünüyorum. Zaten bir kulaklık aldım diye bütün alışkanlıklarımı değiştirip sabah akşam onunla kulağımda gezmeyi seven biri değilim. Genelde arabada yada jbl on tour ile müzik dinlemeyi seviyorum. Fakat iş, okul , otobüs , cafe gibi yerlerde kulaklık şart. hep cebimde gezdiriyorum zaten, ufak bi çanta gibi bir deri kap var. cepte yer bile kaplamıyor vibe 2 nin yanında gelmişti. O tarz bi kap almanızı tavsiye ederim kulaklık için. kap dediğimde aşağdakinin aynısı. boyutu çok ufak ve kulaklığı çok iyi koruyor. yer kaplamasını ve kablo kırışıklığınıda önlüyor.

SATILIK AUDİO TECHNİCA CK303M KULAKİÇİ KULAKLIK 40 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 8 Mart 2012; 1:20:06 >

• Eveeet.bende bu kulaklığı orçun arkadaşımızdan alanlardanım.öncelikle birçok kulaklığın elime geçtiğini söylemeliyim.şuan sony EX800st kullanıyorum.kulaklıkla ilgili fikirlerime geçmeden önce bağladığım cihazı ve müzik türlerini belirtmem lazım.cihaz olarak ipod video 5.5g(rocbox yüklü),müzik olarak jazz,R&B,pop,electronic gibi türleri dinledim ve hepsi flac formatında.gelelim CKS 90 a.öncelikle kulaklık ORJİNAL,bundan şüpheniz olmasın.son derece güzel bir taşıma çantası ve kalitesi yeterli hybrid uçlarla geliyor.kulaklığı elime aldığımda dikkatimi çeken kaliteli ve sağlam kasası oldu.gerçekten sağlam yapmışlar.driverın arka yüzeyini yumuşak lastik bir malzeme ile kapamışlar.ön yüzüde kulağı acıtmayacak yumuşak bir malzeme ile oluşturulmuş.kablosu kesinlikle çok sağlam.o kadar kalın iem kablosu çok görmedim ve de esnek,kesinlikle sert değil.kulaklık oldukça konforlu.dinamik kulaklıklar için bence yapılabilecek en güzel tasarım bu.sony nin yeni geliştirdiği tasarımdan daha güzel bana göre.kulağa daha güzel yerleşiyor.en önemli kısma geçiyorum;

Ses Kalitesi

CKS 90 ı kargodan aldığım gibi otobüse bindim ve paketini açıp ipod uma bağladım.ilk olarak favori türüm jazz olan bir parça seçtim.daha ilk takışımda kulaklık beni şaşırttı.neden diye soracak olursanız,bu fiyata bu sesi beklemiyordum.henüz burn in olmamış hali bile güzel geldi.kulaklık bir sm3,tf10 ya da w4 gibi kulaklıklarla yarışamaz tabiki ama o fiyatın çok daha üzerinde bir ses veriyor.bass ağırlıklı bir kulaklığa göre sesi gayet dengeli geldi.sonuçta bu kulaklık solid bass serisi.sahne gayet geniş,midler biraz geriye oturtulmuş.vokallerde hafif parlama yapabiliyor.tavsiyem 5-6 khz aralığını biraz geride tutmanız.10-14 khz aralığı ise biraz yukarıda olmalı.tizler kendini açığa veriyor ve ses ferahlıyor.tizler kesinlikle kulağı yormuyor.hafif geriden güzel bir biçimde kulağınıza süzülüyor,sibilance yok,kristal netliğine gelmek için çabalıyorlar.enstrüman gerçekçiliğine gelirsek tatminkar diyebilirim bu sınıf bir kulaklık için.yapması gerekeni çok güzel yapıyor.basslar ön planda evet.400-800 hz aralığı biraz geride tutulmalı çünkü seste buğlanma olabiliyor.bu da detayların örtülmesi demek.R&B,rap,hip hop gibi ritimli türler için çook iyi bu kulaklık.bassları içinizde hissettiriyor ve bunu yaparken geri plandaki sesleri beklendiği kadar fazla perdelemiyor.kulaklığın bu yönü çok hoşuma gitti.kulaklığın güçlü yönü bass olduğu için perde ister istemez biraz oluyor ama öyle abartılacak kadar değil.bass ı biraz azaltırsanız bu olay zaten ortadan kalkıyor.ekolayzıra da çok güzel tepki vermesi hoşuma gitti.istediğiniz tarzda ses elde edebiliyorsunuz.

SONUÇ OLARAK BU FİYATA ŞİDDETLE ÖNERECEĞİM BİR KULAKLIK CKS 90.KESİNLİKLE PİŞMAN OLMAZSINIZ,İYİ DİNLETİLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 9 Mart 2012; 0:04:33 >

• bende yaklaşık o fiyat aralığında bir kulaklık arıyorum ancak bu işten pek anladığım söylenilemez sizce bu kulaklık rock & metal tonlarına uygunmudur anladığım kadarıyla bass yoğunluklu bir alet yardımcı olursanız çok sevinirim .

Orijinalden alıntı: 963ogulcan963

bende yaklaşık o fiyat aralığında bir kulaklık arıyorum ancak bu işten pek anladığım söylenilemez sizce bu kulaklık rock & metal tonlarına uygunmudur anladığım kadarıyla bass yoğunluklu bir alet yardımcı olursanız çok sevinirim .

bass yoğunluklu deniyor ama bence bassta bir yoğunluk yok. Bana kulaklık gayet dengeli geldi. Fakat galaxy s2 ile dinliyorum telefon biraz bass yoksunu ondan dolayıda olabilir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

bende yaklaşık o fiyat aralığında bir kulaklık arıyorum ancak bu işten pek anladığım söylenilemez sizce bu kulaklık rock & metal tonlarına uygunmudur anladığım kadarıyla bass yoğunluklu bir alet yardımcı olursanız çok sevinirim .

bass yoğunluklu deniyor ama bence bassta bir yoğunluk yok. Bana kulaklık gayet dengeli geldi. Fakat galaxy s2 ile dinliyorum telefon biraz bass yoksunu ondan dolayıda olabilir:)

müzikte daha çok elektroyu tizleri yada akustik sesleri duymak isteyen bir insanım oyüzden kafamda soru işaretleri oluştu bendede htc sensation var çok bir fark olucağını zannetmiyorum :)

• quote:

quote:

quote:

müzikte daha çok elektroyu tizleri yada akustik sesleri duymak isteyen bir insanım oyüzden kafamda soru işaretleri oluştu bendede htc sensation var çok bir fark olucağını zannetmiyorum :)

s2 nin çıkış kalitesi sensation dan bariz üstün dostum. Eğer hep sensation ile dinleyeceksin bu kadar üst kalite kulaklık almana gerek olduğunu düşünmüyorum. Ama ileriye yönelik yeni telefon, mp3 player falan alırım. Kulaklıkta 5-6 sene götürsün dersen al derim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

s2 nin çıkış kalitesi sensation dan bariz üstün dostum. Eğer hep sensation ile dinleyeceksin bu kadar üst kalite kulaklık almana gerek olduğunu düşünmüyorum. Ama ileriye yönelik yeni telefon, mp3 player falan alırım. Kulaklıkta 5-6 sene götürsün dersen al derim.

Elimde Sony nwz-e453 var işimi fazlasıyla görür şimdilik sensationdan dinleyecek olsam dediğin gibi böyle bir alet alma zahmetine girmem :)

• Arkadaslar bende siparisi verdim yarın sabah kargoya vericek Orçun bey elime ulasmasini sabirsizlikla bekliyorum. Alan arkadaslar ne kadar surede elime ulasir acaba yarin gelmez buyuk ihtimal pazar günü calismiyor degil mi kargolar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Musfel

Arkadaslar bende siparisi verdim yarın sabah kargoya vericek Orçun bey elime ulasmasini sabirsizlikla bekliyorum. Alan arkadaslar ne kadar surede elime ulasir acaba yarin gelmez buyuk ihtimal pazar günü calismiyor degil mi kargolar?

pazartesiye kalır kargon.
  • Kulaklığı perşembe günü aldım bu işten fazla anlamam ama cx 300 den çok daha iyi olduğu kesin . Cx300de kulaklık kulagımda dursun diye cebelleşiyodum resmen bunda böyle bi sorun yok. Takıyosunuz saatlerce dinleseniz bile rahatsızlık vermiyor. Ses kalitesinden fazla anlamam, zaten beats audio yüklü amaze cihazımda dinliyorum şu anda fakat kaliteli bi mp3 calarla çok iyi sonuç alınacağına eminim. Bu fiyata alınacak en iyi kulaklık, kesinlikle tavsiye ederim ve ürün kesinlikle orijinal.
  • Kulaklik elime gecti ben bircok kez sanal ortamdan alisveris yapmis biri olarak soyluyorum ki bu konuda Orcun Beyden iyisine denk gelmedim sorulara sikilmadan cevap verisi olsun ilgisi alakasi olsun herseyi kusursuz urunun ucreyi odedigim andan itibaren 2 gun icinde kulaklik elime ulastiki bu sure gercekten inanilmaz guven acisindan Orcun Bey az rastlanir bir insan . Kulakliga gelicek olursak istediginiz bass sa yorum yapmama gerek yok zaten soylenecek her sey soylenmis ben rock metal muzik dinleyen bir insan olarak cok buyuk soru isaretleri arasinda urunu aldim korkum urun bass taki performansini tam tersi seslerde sergileyemezse idi ancak suan tum samimiyetimle soyluyorumki cks90 tum seslerin ustesinden basariyla geliyo ve ekolayzir ayarlarina cok duyarli istediginiz sese cok ufak bir ayarla ulasabiliyorsunuz daha bide bu isin burn in sureci var :) urun 4 cift uç la geldi ama birini takarken yirttim sanirim kulaklikla alakali tek problemim bu oldu kalan 3 ciftle idare edicem artik :) Arkadaslar urunun kalitesine ve Orcun Beyin guvenirligine gozunuz kapali guvenebilirsiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kulaklik elime gecti ben bircok kez sanal ortamdan alisveris yapmis biri olarak soyluyorum ki bu konuda Orcun Beyden iyisine denk gelmedim sorulara sikilmadan cevap verisi olsun ilgisi alakasi olsun herseyi kusursuz urunun ucreyi odedigim andan itibaren 2 gun icinde kulaklik elime ulastiki bu sure gercekten inanilmaz guven acisindan Orcun Bey az rastlanir bir insan . Kulakliga gelicek olursak istediginiz bass sa yorum yapmama gerek yok zaten soylenecek her sey soylenmis ben rock metal muzik dinleyen bir insan olarak cok buyuk soru isaretleri arasinda urunu aldim korkum urun bass taki performansini tam tersi seslerde sergileyemezse idi ancak suan tum samimiyetimle soyluyorumki cks90 tum seslerin ustesinden basariyla geliyo ve ekolayzir ayarlarina cok duyarli istediginiz sese cok ufak bir ayarla ulasabiliyorsunuz daha bide bu isin burn in sureci var :) urun 4 cift uç la geldi ama birini takarken yirttim sanirim kulaklikla alakali tek problemim bu oldu kalan 3 ciftle idare edicem artik :) Arkadaslar urunun kalitesine ve Orcun Beyin guvenirligine gozunuz kapali guvenebilirsiniz .

inşallah arkası yeşil olanı yırtmamışsındır

En iyi izolasyonu ve sesi o sağlıyor gibi.

• İyiki almışım dediğim ender ürünlerden oldu bu kulaklık da.

İyisi.

quote:

Kulaklik elime gecti ben bircok kez sanal ortamdan alisveris yapmis biri olarak soyluyorum ki bu konuda Orcun Beyden iyisine denk gelmedim sorulara sikilmadan cevap verisi olsun ilgisi alakasi olsun herseyi kusursuz urunun ucreyi odedigim andan itibaren 2 gun icinde kulaklik elime ulastiki bu sure gercekten inanilmaz guven acisindan Orcun Bey az rastlanir bir insan . Kulakliga gelicek olursak istediginiz bass sa yorum yapmama gerek yok zaten soylenecek her sey soylenmis ben rock metal muzik dinleyen bir insan olarak cok buyuk soru isaretleri arasinda urunu aldim korkum urun bass taki performansini tam tersi seslerde sergileyemezse idi ancak suan tum samimiyetimle soyluyorumki cks90 tum seslerin ustesinden basariyla geliyo ve ekolayzir ayarlarina cok duyarli istediginiz sese cok ufak bir ayarla ulasabiliyorsunuz daha bide bu isin burn in sureci var :) urun 4 cift uç la geldi ama birini takarken yirttim sanirim kulaklikla alakali tek problemim bu oldu kalan 3 ciftle idare edicem artik :) Arkadaslar urunun kalitesine ve Orcun Beyin guvenirligine gozunuz kapali guvenebilirsiniz .

inşallah arkası yeşil olanı yırtmamışsındır

En iyi izolasyonu ve sesi o sağlıyor gibi.

Suan yesili kullaniyorum mavi gitti :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.