Şimdi Ara

Satılık Asus GTX 680 ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartımı değiştirdiğim için, 01.09.2012 tarihinde Vatan bilgisayardan aldığım Asus gtx 680 direct cu2 top -2gb- ekran kartımı 750 TL ye pazarlıksız satıyorum, faturalıdır, garantisi devam etmektedir, mesajlarınız bekliyorum kolay gelsin.

Satılık Asus GTX 680 ekran kartı

Güncelleme; Baktım pek talep yok, 800 TL olan fiyatı 750 TL yaptım, akşam gelince mesajlara bakıcam, şimdilik kalın sağlıcakla.

Kart satılmıştır, ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanKoKan -- 1 Temmuz 2013; 1:35:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• KanKoKan kullanıcısına yanıt
    hayırlı satışlar

Asus gtx 680 direct cu2 top -2gb başlık olarak bunu yazarsanız daha iyi olur satmanız acısından. ayrıca fiyatınız güzelmiş :D resimlerinide ekledinizmi cok kolay satılır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chamonix -- 29 Haziran 2013; 12:47:03 >
  • mantıklı fiyat hayırlı satışlar fiyat aralığımı aşmasa kesinlikle alırdım en iyi gtx680 bence
  • pm atıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanKoKan

Arkadaşlar ekran kartımı değiştirdiğim için, 01.09.2012 tarihinde Vatan bilgisayardan aldığım Asus gtx 680 direct cu2 top -2gb- ekran kartımı 750 TL ye pazarlıksız satıyorum, faturalıdır, garantisi devam etmektedir, mesajlarınız bekliyorum kolay gelsin.

Güncelleme; Baktım pek talep yok, 800 TL olan fiyatı 750 TL yaptım, akşam gelince mesajlara bakıcam, şimdilik kalın sağlıcakla.

Kart satılmıştır, ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
    ozel mesaj attım sanıyordum :)bütün güzlilik ifsa olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 29 Haziran 2013; 22:49:58 >

• @Sayın Nikıl gönül ister sizi kırmıyayım ama o bahsettiğiniz 2 oyunuda bitirdim :)

600 TL gerçekten çok düşük bir fiyat, kartın orjinal fiyatı minimum 1250 TL civarı ben 500 TL ucuza satıyorum, zaten ilk verdiğim fiyat 800 TL idi ve indirim yapıp 750 TL ye düşürdüm.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam yanlıs anlamıssınız 600 den verin dememistim zaten bu sefer gercekten pm atıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • Takip :D
  • Hayırlı satışlarınız olsun...

1 adet pm
  • bir aksilik olmaz ise kart tarafımdan alınmıştır.her ikimizede hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.