Şimdi Ara

SATILIK ASUS 280x DirectCU II TOP ŞOK FİYAT 600TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

31.01.2014 fatura tarihli Vatan Bilgisayardan alınma 2 adet ve
    18.02.2014 fatura tarihli Webdenal.com 'dan alınma 2 adet

ASUS 280x DirectCU II TOP 3GB 384Bit ekran kartları satılıktır. 600TL pazarlıksız son fiyattır. Pazarlık içerikli mesajlar cevaplanmıyacaktır.

Ekran kartları full kutu içerikli faturalı ve garantilidir.

Takas sadece 1 adet 1155pin yüksek seviye işlemci ile olabilir. Bunun dışında hiçbir ürünle pazarlık düşünmüyorum.

Ekran kartları mining için kullanılmıştır. Son 1 aydır kazançların düştüğünden dolayı sistemim kapalıydı. Ekran kartları alındığı tarihten itibaren nisan ayının ilk haftasına kadar 7/24 mining için kullanılmıştır. Bilinenin aksine bilinçli yapılan mining'in kartlara zararı yoktur. Belirtilen süre içerisinde script X11 olarak bilinen yöntem ile 1080/1500 saat hızlarında kullanılmıştır. Normalde tam yükte 300W civarında güç çekmesi beklenirken bu yöntem ile %40 güç tasarrufu yapılmıştır. Yani oyun oynadığınızda bile miningden daha fazla ürünü yıpratmış olursunuz.

Olayın özü şudur. Ekran kartları sapasağlam en ufak problemleri yoktur gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz. Size her türlü kişisel garantisi verrim. İlerde de herhangi bir problem yaşarsanız servisten 'bu ürünle mining yapılmış' cevabını almıyacağınızı garanti ederim.

Saygılar.

SATILIK ASUS 280x DirectCU II TOP ŞOK FİYAT 600TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www.jj.am -- 3 Haziran 2014; 15:50:32 >

• mining yapmak servisde sorun çıkarmıyor ki, neden 'bu ürünle mining yapılmış' desinler? mining sayesinde kart ya hiç bişe olmaz, ya da yanar ve servis bire bir aynıyla değiştirir. minin yüzünden uzun süre fanlar yüksek hızda döndüğü için ses yapmaya başlar ise bu da garanti kapsamındadır, çünkü bu fanlar 2 yıl %100 ile çalışacak şekilde üretiliyor, bilmeyenler öğrensin , bozabilene helal olsun, bozulunca tertemiz kart kazanmış oluyosunuz.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan_95

mining yapmak servisde sorun çıkarmıyor ki, neden 'bu ürünle mining yapılmış' desinler? mining sayesinde kart ya hiç bişe olmaz, ya da yanar ve servis bire bir aynıyla değiştirir. minin yüzünden uzun süre fanlar yüksek hızda döndüğü için ses yapmaya başlar ise bu da garanti kapsamındadır, çünkü bu fanlar 2 yıl %100 ile çalışacak şekilde üretiliyor, bilmeyenler öğrensin , bozabilene helal olsun, bozulunca tertemiz kart kazanmış oluyosunuz.

Fanlar %100 olarak hiç kullanımamıştır. x11 olarak yapılan miningde ekran kartları ısınmadığı için fan hız olarak %40 seviyelerinde çalışmaktaydı.

• Zaten çok ısınan bir kart değil... Dönmez o kadar fanlar.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Kendisinden bir adet ekaran kartı satın aldım.İlk defa alışveriş yaptığım birinin vaktinden önce geldiğine sait oldum.Yaptığım sorunsuz alışverişlerden biri oldu.Gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı satışlar olsun.

Valla bu mining işi yerin dibine de girse ben 280x'imi satmayacam (Gerçi bende topu topu 1 tane var)
    Bu arada iyi havalandırılmayan bir kasada x11 bile değil, direk scrypt mining ile kartın anasını ağlattım. 17 gün aralıksız LTC kazdı, sıcaklığın 72 derece, fanların da %50-55 üstüne çıktığını görmedim.

İnşallah değerini bilen birine gider.
  • www.jj.am W kullanıcısına yanıt
    mining yaptığınızı açıklamanız iyi alıcak arkadaşlara uyar yada uymaz ona göre deyerlendirir alır yada almaz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseynnnnn -- 21 Haziran 2014; 22:32:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.