Hükümsüzümdür. aslan seni cidden hükümsüz yapmasın?
dostum arkana yaslan ve san andreas oynamaya devam et.
Alıntıları Göster
ne ictin sen bakiyim?
quote:
Orijinalden alıntı: klik-klak-boom
ne ictin sen bakiyim?
Alıntıları Göster
saddamın oğulları besliyodu da sonları iyi olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: karasimsek06
saddamın oğulları besliyodu da sonları iyi olmadı
Alıntıları Göster
Günlük et ihtiyacı en az 6 kg paran çoksa tabi sorun olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: listen
quote:
Orijinalden alıntı: w0rM
2 milyon dolar illegal yolla cok pahalı.. 2 milyon dolara 10 sene afrikada aslanların içinde yaşarım ben :)
Para yoksa Aslan yok
quote:
Orijinalden alıntı: Watch N Learn
quote:
quote:
2 milyon dolar illegal yolla cok pahalı.. 2 milyon dolara 10 sene afrikada aslanların içinde yaşarım ben :)
Para yoksa Aslan yok
Alıntıları Göster
WWE!Ye göre yabani hayvan alım satımı yasaktır.Link veren arkadaşlar bence linklerini silsinler başları belaya girebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Watch N Learn
quote:
quote:
Para yoksa Aslan yok
Alıntıları Göster
Dinazor satıyorum 16 bine
quote:
Orijinalden alıntı: TheMatador2
Dinazor satıyorum 16 bine
Alıntıları Göster
ben görmüştüm internette bir yabancı ülkede adını unuttum aslan yavrusunu alıyorlar evlerinde besliyorlar evcilleşiyor zamanla hatta kız cocuklarıyla beraber aynı yatakda uyudukları resmi vardı
quote:
Orijinalden alıntı: cem1907
ben görmüştüm internette bir yabancı ülkede adını unuttum aslan yavrusunu alıyorlar evlerinde besliyorlar evcilleşiyor zamanla hatta kız cocuklarıyla beraber aynı yatakda uyudukları resmi vardı
Bir gün bi uyanmışlar kızın biri yok. Ertesi gün bi uyanmışlar ötekisi de kaybolmuş. Bu işler böyle.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Saralonde
Sadece kendi açından neden düşünüyorsun aslan doğadan gelip seninle yaşamak isteyecek mi?
Dostum aslanı alıp tuvalete kitlemeyecegiz imkan var ki böle bir başlık actım..
quote:
Orijinalden alıntı: Arheleg
Hocam bu hayvanlar evcilleştirilemeyen vahşi hayvanlar. Sen küçüklükten beri dahi beslesen bir gün büyüyüp kafanı koparmayacağı belli değil. Ha istisnalar vardır ama sen o istisnaya denk gelir misin bilmem. Bir kaç sene sonra haberlerde okuruz 'Evde aslan dehşeti' diye.
valla bende o istisnaya denk gelirmiyim diye düşünüyorum risk hep var dedigin gibi.. küçüklügümden beri bi heves ama mantıklı düşününce b*ka sarıyor dedigin gibi en iyisi ben bi chow chow felan alayım :)))
Ciddiye alıp cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.. hayırlı sabahlar.
çok güzel yahu resmen sevişti hayvanlarla yerinde olmak isterdim cidden
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: büyüksezar160
Hükümsüzümdür. aslan seni cidden hükümsüz yapmasın?
dostum arkana yaslan ve san andreas oynamaya devam et.
csb
listen
kullanıcısına yanıt
quote:
Orijinalden alıntı: FuNNx
video gerçekten mütiş
quote:
Orijinalden alıntı: ozen yuksel
video gerçekten mütiş
Alıntıları Göster
yolladım kardeşim yoldadır sabaha gelir ismide aslan soyadıda yavrusu
quote:
Orijinalden alıntı: Pead
yolladım kardeşim yoldadır sabaha gelir ismide aslan soyadıda yavrusu
Alıntıları Göster
Tablonun gerçeği için sahibiyle irtibata geç fiyat konusunda anlaşırsın umarım
Al kardeşim.
Cevaplar için teşekkür ederim 2 ay önce aldım :)
Aslan yavrusunu küçükken sütle beslersin. Sonra evdeki yemeklerden verirsin. Yavru olduğu icin etle beslemezsen ilerde ete ihtiyaç duymaz. Daha sakin huylu olur. Aliskanliklar önemli.
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Aslan yavrusunu küçükken sütle beslersin. Sonra evdeki yemeklerden verirsin. Yavru olduğu icin etle beslemezsen ilerde ete ihtiyaç duymaz. Daha sakin huylu olur. Aliskanliklar önemli.
Alırken hayvanat bahçesine teslim etme şartı ile veriyorlar 1 yaşına kadar bakabiliyorsun belli şartlar altında daha sonra hayvanat bahçesinde bakabiliyorsun masraflar sana ait ama şuan gayet tatlı sert .