Şimdi Ara

Satılık Amiga 500 Komple Set - *Monitörsüz*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
5.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amiga 500 hiçbir hatası yok çalışır durumdadır.
    20 adet oyun ve programlardan oluşan orjinal amiga disketi
    Güç Kaynağı
    TV Bağlantı kablosu
    1 Fare
    2 Quickshot II Turbo Joystick ( 1 tanesi çalışır vaziyette diğerinin içinde ki yayı koptu ama bilenler bilir o tel basit bir şekilde değiştirilebiliyor)
    Resim temsili değildir orjinal resmidir. Resimde görünmüyor ancak tv bağlama kablosu ve adaptör de alan kişiye verilecektir. Monitör yoktur.

Yıllardır bir köşede duruyor çocukluğumuzun vazgeçilmezi amiga 500 biraz eski nesil bilir kıymetini eminim. Artık saklayacak yerim kalmadığından değerini bilen bir arşivciye satmaya karar verdim.

FİYAT : 130 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Satılık Amiga 500 Komple Set - *Monitörsüz*

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güzel...diğer sitelere göre iyi fiyat.
  • hey gidi günler hey kıymetini bilen bilir hayırlı satışlar fiyatta dier sitelere göre gayet makul cammodore 64 ve amiga500 az sabahlamamışımdır başında onlardan aldığım zevki ve tadı ne yalan söyliyim hiç bi oyunda alamadım desem inanın abartmış olmam ilanı görünce dayanamadım yazıyım dedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrcbr

hey gidi günler hey kıymetini bilen bilir hayırlı satışlar fiyatta dier sitelere göre gayet makul cammodore 64 ve amiga500 az sabahlamamışımdır başında onlardan aldığım zevki ve tadı ne yalan söyliyim hiç bi oyunda alamadım desem inanın abartmış olmam ilanı görünce dayanamadım yazıyım dedim :)

Sabahlara kadar sensible de kariyer yapardim. Sonra bi post of call, ardindanda stable horse. Hey gidi gunler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hey gidi günler hey kıymetini bilen bilir hayırlı satışlar fiyatta dier sitelere göre gayet makul cammodore 64 ve amiga500 az sabahlamamışımdır başında onlardan aldığım zevki ve tadı ne yalan söyliyim hiç bi oyunda alamadım desem inanın abartmış olmam ilanı görünce dayanamadım yazıyım dedim :)

Aynen öyle bu konsol benim gözümde herzaman çok başka biryerde olacak o yüzden kıymetini bileb bir koleksiyoncunun alması gönlümden geçiyor benimkisi bayrak devir teslim töreni misali anlayacagınız:) kolay değil sonuçta 1989 dan beri bende

• zaman geçiyor millet oyun bitiyor ömür gidiyor..sizi yaşlı kurtlar sizi..
  • ilk commodore 64 bende 89 yılında almıstım 1 sene kullandıktan sonra amiga 500 almıştım bende sabahlardır hiç kalkmazdım başından bunların yerini hiç birşey tutamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bunlar ilk göz ağrılarımız bize çocukluklarımızı hatırlatan alması için annemize babamıza 40 takla atmamız gereken zor elde ettiğimiz şeyler olduğu için onların değeri yeri başka oluyor, şimdi ps3 alıp oynuyorsun görüntüsü zevki başka belki ama onun verdiği o duygu hiçbirinde asla olamaz.
  • vaybe seni nekadar özlemişim çocukluğum bende atari 800x le baslamıstım comodor64 almıstım sınrada amiga 500 Hakkaten degerli bir alet Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun
  • Tüm yaşlıar yazmış :D Bende yazayım SWOS'ta bende sabahlardım. Gerçekten şimdi o heyecanı veren oyun pek olmuyor bizim için...
  • Valla arkadaşlar herşey iyi güzelde bizim başlık anı kutusuna döndü :) satıştan başka herşey yazıldı mübarek

• Ya bırak satmaba değmez hatıra işte kalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasından değil be hocam artık köşede tozlanmaya başladı kıymetini bilen biri bayrağı devralsın istiyorum

• Hocam merhaba,
    Şimdilerde oynanan konsolların temelini commodore 64 - amiga 500 - sega master sistem gibi başyapıtlarla oluşturmuş bir nesiliz biz.
    İnanın bana şu anda bende de bir ps3 olmasına rağmen,o devrin oyunların tadını asla ama asla veremez.Galiba büyüdük.Çünkü insan çocukken aldığı oyunların keyfini şu an hiçbirşey vermiyor nedense.

Sensible ile muhteşem oynanabilirlik.Sol - sağ çaprazdan açılan ortalara uçan kafa vurarak atılan goller..2 mb'lık küçücük bir diskete sığan inanılmaz bir database ile dünyada tüm ülkelerin futbolunu evimize getirmişti..Şu anda eğer ki manager tarzı oyunlar varsa bunları inanın sensible career'e borçluyuz mesela..

Cannon Fodder,monkey island,shadow dancer,mortal kombat .. ve elbette diğerleri..

Ah hocam ah..pazar pazar çok duygulandırdın beni..annemle babamla az mı kavga etmedim amiga 500 yüzünden..bu 20 oyunun içinde hangi oyunlar var peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: msendogan33

Hocam merhaba,
    Şimdilerde oynanan konsolların temelini commodore 64 - amiga 500 - sega master sistem gibi başyapıtlarla oluşturmuş bir nesiliz biz.
    İnanın bana şu anda bende de bir ps3 olmasına rağmen,o devrin oyunların tadını asla ama asla veremez.Galiba büyüdük.Çünkü insan çocukken aldığı oyunların keyfini şu an hiçbirşey vermiyor nedense.

Sensible ile muhteşem oynanabilirlik.Sol - sağ çaprazdan açılan ortalara uçan kafa vurarak atılan goller..2 mb'lık küçücük bir diskete sığan inanılmaz bir database ile dünyada tüm ülkelerin futbolunu evimize getirmişti..Şu anda eğer ki manager tarzı oyunlar varsa bunları inanın sensible career'e borçluyuz mesela..

Cannon Fodder,monkey island,shadow dancer,mortal kombat .. ve elbette diğerleri..

Ah hocam ah..pazar pazar çok duygulandırdın beni..annemle babamla az mı kavga etmedim amiga 500 yüzünden..bu 20 oyunun içinde hangi oyunlar var peki ?

Valla hocam kick off 2 final whistle sensible lotus aklıma ilk gelenler efsaneler var yani oyunlar arasında ve dediğiniz gibi artık yaşlandığımızın belirtisi bu zira şimdiki gençler için en ufak birşey ifade etmiyor bu konsol ama bizler için yeri asla doldurulamacak bir efsane o nedenle ben sadece bayrak teslimi yapmak istiyorum aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

quote:

Orijinalden alıntı: msendogan33

Hocam merhaba,

Valla hocam kick off 2 final whistle sensible lotus aklıma ilk gelenler efsaneler var yani oyunlar arasında ve dediğiniz gibi artık yaşlandığımızın belirtisi bu zira şimdiki gençler için en ufak birşey ifade etmiyor bu konsol ama bizler için yeri asla doldurulamacak bir efsane o nedenle ben sadece bayrak teslimi yapmak istiyorum aslında

Hocam ilana baktımda bence de satma.. zaten ucuz fiyat vermişsin.. o makinada ne anılar vardır, bende iyi bilirim :) yer yoksa ps3'ü sat yer açılsın, şaka yapmıyorum. çünkü bu makinelerin verdiği oyun zevkinin ps3 xbox360 yarısını vermiyor..

disketi okurken çıkardığı sesin verdiği o heycanı, hangi konsol veriyor bugün.. bir oyun için dakikalarca beklemek o oyunu önemli kılan unsurdu, şimdi kolay kullanım, tak açılsın oyna sıkıl at bi köşeye.. oyundan sıkılmak diye bir kavram amiga, commodore zamanında yoktu

• hayırlı satıslar, bu urunu alan arkadasa benden sadece kargo parasına 3 yada 4 dvd dolusu ınanılmaz amıga arsıvı dvdler ıcın para ıstemıyecegım sadece elımdekı arsıvın bırılerının ısıne yaramasını ıstıyorum ayrıca ılan sahıbınıde tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

hayırlı satıslar, bu urunu alan arkadasa benden sadece kargo parasına 3 yada 4 dvd dolusu ınanılmaz amıga arsıvı dvdler ıcın para ıstemıyecegım sadece elımdekı arsıvın bırılerının ısıne yaramasını ıstıyorum ayrıca ılan sahıbınıde tanımam

ben aldim arkasim. ozelden mesaj atayim odemeli kargo ile gonderiver madem :)

cok hayra gecer oyun arsivi.

yaslilar kendini belli ediyor ama ben bir retro oyun satan magazaya ugradim ve biraz muhabbet etme firsatim olmustu. 9-10 yasindaki cocuklarin sega master system ve NES oyunlarina inanilmaz ragbet ettinden bahsetmisti isletme sahibi.

son jenerasyon konsollarin hepsi var ama arkadaslarla bir araya gelince sega amiga atari falan oynuyoruz sadece.

bence artik oyun konsepti cok degisti temel neden bu. artik hollywood dan daha buyuk ciro yapan bir sektorden bahsediyoruz.

tabi su da var; sega cd, ps1 saturn gamecube oyunlarini cocukluklarinda oynayanlarda genelde nostalji hissi olusmuyor. aslinda uzerinden 14-15 yil gecmis. Fakat 3D rendering ile birlikte sektor korkunc buyudu. ayni zamanda video game crash 1983 oncesi makinelerde de nostalji etkisinin fazla gorulmedigi konusuluyor forumlarda.

benim sahsi kanaatim oyun sektorunun 1985-1994 arasindaki muthis yaraticiligi artik pek yok. Zaten yaraticilik risk demek ve devasa buyuyen sektor risk almak istemiyor.

Gears of War oyunu yapan Epic Games'in ana merkezini ziyaret etme sansim oldu. O zamanlar oradaki game developer'lar Gears of War 2'yi yaptiklari bilgisini paylasabileceklerini soylemislerdi. Biraz muhabbet koyulasinca: "Eeee yeni oyunda ne var?" diye sordugumda aldigim temel cevap su oldu: " Walla elimiz kolumuz bagli. sadece mutiplayer haritalarin dengeli olmasi bekleniyor. oyunun kendisine dair cok farklilastirici bir calismadan kaciniyor genel yoneticiler." demisti. sonucta 12 milyonun uzerinde satmis bir seri, ve toplam kar 300 milyon dolarin uzerinde.

• ok hocam yanlız soyle gecıcı bır durum var annemın rahatsızlıgı sebebı ıle yaklasık 1 aydır annemde kalıyorum eve gectıgımde ılk ısım sızın dvd lerınızı hazırlamak olucak yanlız sızden rıcam ıletısım bılgılerınızı bana om olarak atarsanız hazırladıgımda sıze kargo olarak gondereyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselserkan

quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

hayırlı satıslar, bu urunu alan arkadasa benden sadece kargo parasına 3 yada 4 dvd dolusu ınanılmaz amıga arsıvı dvdler ıcın para ıstemıyecegım sadece elımdekı arsıvın bırılerının ısıne yaramasını ıstıyorum ayrıca ılan sahıbınıde tanımam

ben aldim arkasim. ozelden mesaj atayim odemeli kargo ile gonderiver madem :)

cok hayra gecer oyun arsivi.

yaslilar kendini belli ediyor ama ben bir retro oyun satan magazaya ugradim ve biraz muhabbet etme firsatim olmustu. 9-10 yasindaki cocuklarin sega master system ve NES oyunlarina inanilmaz ragbet ettinden bahsetmisti isletme sahibi.

son jenerasyon konsollarin hepsi var ama arkadaslarla bir araya gelince sega amiga atari falan oynuyoruz sadece.

bence artik oyun konsepti cok degisti temel neden bu. artik hollywood dan daha buyuk ciro yapan bir sektorden bahsediyoruz.

tabi su da var; sega cd, ps1 saturn gamecube oyunlarini cocukluklarinda oynayanlarda genelde nostalji hissi olusmuyor. aslinda uzerinden 14-15 yil gecmis. Fakat 3D rendering ile birlikte sektor korkunc buyudu. ayni zamanda video game crash 1983 oncesi makinelerde de nostalji etkisinin fazla gorulmedigi konusuluyor forumlarda.

benim sahsi kanaatim oyun sektorunun 1985-1994 arasindaki muthis yaraticiligi artik pek yok. Zaten yaraticilik risk demek ve devasa buyuyen sektor risk almak istemiyor.

Gears of War oyunu yapan Epic Games'in ana merkezini ziyaret etme sansim oldu. O zamanlar oradaki game developer'lar Gears of War 2'yi yaptiklari bilgisini paylasabileceklerini soylemislerdi. Biraz muhabbet koyulasinca: "Eeee yeni oyunda ne var?" diye sordugumda aldigim temel cevap su oldu: " Walla elimiz kolumuz bagli. sadece mutiplayer haritalarin dengeli olmasi bekleniyor. oyunun kendisine dair cok farklilastirici bir calismadan kaciniyor genel yoneticiler." demisti. sonucta 12 milyonun uzerinde satmis bir seri, ve toplam kar 300 milyon dolarin uzerinde.

Kesinlikle katılıyorum.. oyun dünyasının en tepe noktası 90ların başı ve orta dönemiydi.. sinema sektörü içinde aynısını diyebiliriz..
    ve bu oyunları eskiyi anmak için oynamıyoruz.. gerçek oyun atmosferine sahip oyunlar bunlardı çünkü. Bence oyun sektörü ps2 ile jübilesini yaptı şimdi gösteri maçlarına çıkıyor.. oyunlar sadece görsellikten ibaret ve tatsız.. o kadar pes fifa versiyonları çıktı, pes-fifa 2013 dahil bugüne kadar çıkan futbol oyunlarından hangisi o küçük kare adamlarla oynadığımız sensible soccer kadar kaliteli ve zevkli oldu. veya mortal kombat 1-2, street fighter2 kadar iyi bir dövüş oyunu var mı şu anda piyasada.. i7 işlemcili 8gb lık 5000TL değerindeki pc'lerin hangisi şu amiga kadar değerli oldu..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.