Şimdi Ara

(((SATILIK - ACİLLLLLL)))CREATİVE X-Fİ EXTREME GAMER FATALİTY PRO SES KARTI - //ANKARA//

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Öncelikle iyi forumlar,

Başlıkta da belirttiğim gibi eski sistemimden kalan son parçamı da satmaya karar verdim.Satış sebebim forumdan edacsac nickli arkadaştan hd 6950 alacak olmamdandır.o yüzden nakite ihtiyacım var arkadaşlar.fiyatlar SONDUR ve TAKAS yoktur.

http://www.techwarelabs.com/reviews/audio/Creative_X-FI_FATAL1TY_sound_card/

Ürün 11.06.2008 de sanalmarketimden alınmıştır.faturalıdır.garantisi bitmiştir.kutulu,apartları tamdır.şimdiye kadar hiç garantiye gitmemiştir.z-5450 ile tertemiz kullanılmıştır.Bugün forumda benim kartın bir alt modelini gördüm extreme gamer olan modelini.arkadaş ona 90 lira demiş.benim kartımın o karttan daha iyi ve bir üst modeli olması nedeniyle genede nakit ihtiyacı olduğundan bende o karttan biraz pahalı teklif sunuyorum.win 7,xp,vista ile tam uyumludur.bahsettiğim işletim sistemlerinin hepsinde kullandım hepsine uyumlu driverları mevcuttur.içiniz rahat olsun o konuda.Ankara içi elden teslim.şehir dışı olanlar için ise önce havale sonra kargo alıcıya ait olmak üzere gönderebilirim.

not:arkadaşlar fiyatta değişikliğe gitmek zorundayım piyasasının bu kadar yüksek olduğunu bilmeden düşük bir fiyat yazmışım.sahibinden.com da music olan modelleri 100 110 dan gitmekte.benim kartım 160 hatta 180 liraya satılmakta.ben gene fiyatı düşük tutacağım onlara göre.yeni fiyatım aşağıdaki gibidir

İstediğim fiyat : SATILDI

(((SATILIK - ACİLLLLLL)))CREATİVE X-Fİ EXTREME GAMER FATALİTY PRO SES KARTI - //ANKARA//

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 6 Aralık 2011; 16:33:47 >

• Muhteşem fiyat. Auzen düşünmesem kaçırmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuanoM

Muhteşem fiyat. Auzen düşünmesem kaçırmazdım.

teşekkür ederim güzel yorumun için
  • Senin kartın sıfırı 350tl haberin var mı?
    İkinci elde tahminen 150-200tl arası gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış26 -- 4 Aralık 2011; 22:03:14 >
  • satışa devam arkadaşlar başlık güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 5 Aralık 2011; 11:47:06 >
  • bu ses kartı benım makınemde ıse yararmı yararsa sesde degısıklık farkedılırmı ?

logitech X540 5+1

lcd philips 190x7fb 19inç
    ati saffire 4830 512m ekran kartı
    ntel core2 duo cpu e4400 2.00ghz işlemci
    3 GB DDR2 800MHz
    gıbayte 965 gds3 anakart
    harddisk 250 gb wd
    LG 16x DVD-RW
    asus ta 951 usb 350w kasa

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.caner

bu ses kartı benım makınemde ıse yararmı yararsa sesde degısıklık farkedılırmı ?

logitech X540 5+1

3 GB DDR2 800MHz
    gıbayte 965 gds3 anakart
    harddisk 250 gb wd
    LG 16x DVD-RW

hocam ortalığı ayağa kaldırır.ben bugün sattığım z-5450 ile ses limitini 3 e getiremiyordum.hele ki oyunlarda görmelisin.örneğin fifa veya pes oynarken ses kartından oyun modunda acayip oluyor.anakartın ses kartıda yapar diyordum aynı işlemi ama öyle değilmiş alıp denedikten sonra geçte olsa anladım yanlış düşündüğümü.senin hoparlörler benimkinden biraz daha düşük model ama emin ol fazla bile gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 5 Aralık 2011; 22:53:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.caner

bu ses kartı benım makınemde ıse yararmı yararsa sesde degısıklık farkedılırmı ?

logitech X540 5+1

3 GB DDR2 800MHz
    gıbayte 965 gds3 anakart
    harddisk 250 gb wd
    LG 16x DVD-RW

Hocam x-540'e yazık ediyorsunuz ses kartsız kullanıyorsanız. Arkadaşın sattığı kart hakikaten üst seviye bir kart. Daha düşük olanları bile bu fiyattan daha fazlasına gidiyor forumda.

• teşekkürler güzel yorumun için
  • ikinci el mesajı 1 demekki beenmiş hayırlı satışlar (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratKayaa -- 6 Aralık 2011; 0:38:08 >
  • arkadaşa mesaj attım ihtiyacım yok sağol dedi bende birşey diyemedim tabi
  • p.m.
  • p.m cevaplandı
  • kart atalayalper nickli arkadaşa rezervedir.bugün öğlen elden alışveriş gerçekleşecek inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 6 Aralık 2011; 3:21:56 >
  • kart atalayalper nickli arkadaşa satılmıştır hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

kart atalayalper nickli arkadaşa satılmıştır hayırlı olsun

eneshatipoglu atalayalper en guzelı elden alısueriş çok seuındım 2 nız içinde hayırlısı olsun

• teşekkürler iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.