Şimdi Ara

Satılık 87 Şampiyon ve 57 Skinli LoL Hesabı - West

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
6.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selamlar. Oyunu oynamayı bıraktığımdan iki buçuk-üç yıl önce açtığım, bir sürü rune'lü, bir sürü rune sayfalı, bir sürü şampiyonlu, bir sürü skinli hesabımı satmak istiyorum. Ranked'da West'te 79 Galibiyet ve 64 Mağlubiyet ile 1399 rating'le Silver II'de. 12 rune sayfası, toplam 150-160 tane her şampiyon için uygun rune'ler, çoğunda indirim sebebiyle değil güzel olduğundan aldığım skin'ler mevcuttur. Hesap sadece bir kez ceza almıştır. Şu an normal oyunda 914 win, 822 lose var.

Rune'ler:

Şampiyonlar:

Rune Page:

Mevcut RP ve IP:

Skinler için ileri düzeyde paint bilgim yetersiz kaldı, çok skin olduğundan sadece isimlerini ekliyorum. Çoğu 975 RP'liktir. 3 tane Legendary, 1 tane Ultimate ve birkaç tane Limited skin var ilgi çekici, diğerleri de genelde -bence- 975 RP'ye alınabilecek en iyi skin'lerdir.

Midnight Ahri
    Blood Moon Akali
    Silverfang Akali
    Unchained Alistar
    Pharaoh Amumu
    Woad Ashe
    Vandal Brand
    Siren Cassiopeia
    Loch Ness Cho'Gath
    Jurassic Cho'Gath
    Battlecast Prime Cho'Gath (Legendary)
    Lord Darius
    Executioner Mundo
    Soul Reaver Draven
    Masquerade Evelynn (Legacy)
    Pulsefire Ezreal (Ultimate - 3250 RP)
    Surprise Party Fiddlesticks
    Headmistress Fiora (Limited)
    Mafia Graves
    Nightblade Irelia
    Angler Jax (Legacy)
    Full Metal Jayce
    Traditional Karma
    Phantom Karthus (Legacy)
    Battleborn Kayle
    Dragon Fist Lee Sin
    Coral Reef Malphite
    Vizier Malzahar (Legacy)
    Samurai Yi
    Headhunter Master Yi
    Galactic Nasus
    AstroNautilus
    Leopard Nidalee (Legacy)
    Haunting Nocturne (Limited)
    Forsaken Olaf
    Full Metal Pantheon
    Rune Wars Renekton
    Battle Bunny Riven
    Dark Crystal Ryze
    Asylum Shaco
    Warlord Shen
    Boneclaw Shyvana
    Hextech Singed
    Hextech Sion
    Arcade Sona
    Tyrant Swain
    Cottontail Teemo
    Riot Girl Tristana
    Demonblade Tryndamere (Legendary)
    Tango Twisted Fate (Legacy)
    Butcher Urgot (Legacy)
    Battlecast Urgot
    Aristocrat Vayne
    Blood Lord Vladimir (Legendary)
    Hyena Warwick
    Volcanic Wukong
    Pentakill Yorick

Fiyat: 350 TL. Güven problemi yaşamayız, bu zamana kadar forumdan 60-70 bin liralık alışveriş yapmışlığım var.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 6 Ekim 2013; 22:45:41 >

• Hiç oynanmadı. Bayağı fazla gelemez, 300 liralık RP alındı ve zaten şu anda yaklaşık 100 liralık RP var. 50 liraya hesap ararsanız 400 lira bayağı fazla gelir, mesela ben de bu sıralar BMW Z4 bakıyorum ve fiyatı fazla geliyor. Standartlara göre değişiyor bu durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Hiç oynanmadı. Bayağı fazla gelemez, 300 liralık RP alındı ve zaten şu anda yaklaşık 100 liralık RP var. 50 liraya hesap ararsanız 400 lira bayağı fazla gelir, mesela ben de bu sıralar BMW Z4 bakıyorum ve fiyatı fazla geliyor. Standartlara göre değişiyor bu durum.

Ozledik seni nicholai. Nerelere gittin birakip bizi. Nicholai ile oynamayin diye konu acacagim :(
  • satıldımı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukerden1

satıldımı?

Hayır, henüz değil.
  • düşünebilirim. Tahminime göre baya bi süre daha satılmaz. Biraz para toplayıp alabilirim. çok karlı cıkarm aslında alsam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: farukerden1

düşünebilirim. Tahminime göre baya bi süre daha satılmaz. Biraz para toplayıp alabilirim. çok karlı cıkarm aslında alsam :D

Tahminleriniz yanlış, zaten sağlıklı tahmin yapacak kadar tecrübeye sahip değilsiniz. Şu an hesabın satılması ince detaylara bakıyor, takas tekliflerini reddettiğim için ürünlerini satmak için ilân açan iki arkadaş ile gün parası bekleyen bir arkadaş mevcut.

Kâr edilecek bir durum da yok, alıp satmayacaksanız tabiî. Oyun sonuçta bu, benim hesabımdakileri elde etmek için ortalama bir oyuncuysanız yıllarınızı ve istediğimden fazla paranızı harcamanız gerekecek. Belirlediğim fiyatı yüksek bulan da olacaktır, zamanı değerli olup açlıktan birkaç ay içinde ölmeyecek arkadaşlar tarafından düşük bulan da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hesabımı satıp bende bırakmıştım LOL'ü.Seninde hesabını satıp oyunu bırakmana bir yandan sevindim LOL bize birşey kazandırmıyor.Umarım istediğin fiyata satarsın bir an önce.
  • Vay be bi devir kapandı.

• Evet, bayraklar gönderde yarıya çekilip üç gün boyunca sokağa çıkma yasağı uygulanmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.