quote:Orjinalden alıntı: KingHarami quote:Orjinalden alıntı: L.J Maşşallah diyim Sizin server bizimkinden kötü sen kendine bak Bizim server artık bizim server değil ben bıraktım
quote:Orjinalden alıntı: L.J quote:Orjinalden alıntı: KingHarami quote:Orjinalden alıntı: L.J Maşşallah diyim Sizin server bizimkinden kötü sen kendine bak Bizim server artık bizim server değil ben bıraktım Al bendende o kadar anladimki bu oyun yeni server açilana kadar oynanmaz bir ümit yeni server açilinca başlarim. Umarim orada görüşürüz.
quote:Orjinalden alıntı: AnimoSity aa arkadaşlar öyle demeyin tabikide bu itemler el emeği göz nuru bir tane lugias +9 dan çıkmış itemdir o.. ayrıca o we +3 ve roc +3 lerde 27 tane we den ve bach dan çıkan itemlerle bastı lütfenkötü düşünmeyin.. +1 sırf ytl ile olcak iş değil bence.BENCE ÖLE NASIL YAPTIN BİLMEM
quote:Orjinalden alıntı: melihcan37 ss plz SS koyarsa alacan mı? Adam telefon numarası vermiş gider alırsın niyetliysen. Cypher orası. Bu adamda cypher ın organize sanayisi gibi bişi
quote:Orjinalden alıntı: L.J quote:Orjinalden alıntı: melihcan37 ss plz SS koyarsa alacan mı? Adam telefon numarası vermiş gider alırsın niyetliysen. Cypher orası. Bu adamda cypher ın organize sanayisi gibi bişi ewt alacam
quote:Orjinalden alıntı: melihcan37 quote:Orjinalden alıntı: L.J quote:Orjinalden alıntı: melihcan37 ss plz SS koyarsa alacan mı? Adam telefon numarası vermiş gider alırsın niyetliysen. Cypher orası. Bu adamda cypher ın organize sanayisi gibi bişi ewt alacam Adres vereyim gel al kardeşim benim ss hastasi olma o kadar.
kingharami sen kesin denemişsindir lugias+10 ve hanguk+9 la mı daha iyi adam kesliyor giga+10 la mı ???
quote:Orjinalden alıntı: AnimoSity aa arkadaşlar öyle demeyin tabikide bu itemler el emeği göz nuru bir tane lugias +9 dan çıkmış itemdir o.. ayrıca o we +3 ve roc +3 lerde 27 tane we den ve bach dan çıkan itemlerle bastı lütfenkötü düşünmeyin.. bi sen kötü düşünuosn bence^^
quote:Orjinalden alıntı: budbundy kingharami sen kesin denemişsindir lugias+10 ve hanguk+9 la mı daha iyi adam kesliyor giga+10 la mı ??? Bunu ben de merak ediyorum. Hayırlı satışlar.