Şimdi Ara

Satılık 32' LG Marka Çok Temiz Televizyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık 32" LG Marka Çok Temiz Televizyon
    Merhaba forum arkadaşlarım ...

Foruma 4 senedir üyeyim.

3-4 ay önce Kapattığım Ps3 Salonundan elimde kalan 2 tane Slim kasa Playstation 3ü ve 2 Adet LG 32" LCD TV FULL HD Televizyonu Satıyorum.PlayStation 3 için ayrıca ilan açıtım.

Televizyonun Şimdiki 2. el Piyasa Değeri 700 TL Fakat Playstation cafede kullandığım için (10 ay kullanıldı) Ucuza Veriyorum

Televizyon Kesinlikle Sorunsuzdur Darbesiz ve Çiziksizdir. Televizyonu verirken Kutusunda "Kumandası - duvar asma aparatı ve ayaklığı" ile tam takım eksiksiz verilecektir.

İSTEYENİ EVİMDE AĞARLARIM TELEVİZYONU DENEYİP ONDAN SONRA ALABİLİR

TELEFON NUMARAM 05386694271

BALIKESİR DIŞINA GÖNDERİRİM ALMAK İSTEYEN FORUMDAŞIM ARASIN GÖRÜŞELİM

Fiyatta pazarlık kesinlikle yoktur. Alan Arkadaşımıza Hayırlı Olsun
    Fiyat : 400 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Mart 2013 Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Eyvah, bu fiyatı gören herkes forumda 400 TL ye full hd TV satıldı diyerek 500-600 TL isteyenlere baskı yapacak

Fiyat çok uygun ben ilk defa bu kadar ucuz fiyata full hd 32" TV görüyorum.
  • Yarın sabah bankaya ödemem gereken 2000 tl var ve maaşım yatmadı .. Aslında öyle üzülüyorum bu fiyata verdiğime anlatamam ...

• Pm salladim
  • ARKADAŞLAR BİLGİSAYAR BAŞINDA OLMAYACAĞIM NOT DÜŞMEK İSTEDİM BUGÜN İÇİNDE SATMA TARAFTARIYIM ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM ARAYARAK İRTİBATA GEÇERLERSE SEVİNİRİM

İYİ FORUMLAR .
    ..

• .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lnunrub -- 12 Mart 2012; 15:07:04 >
  • Almak istiyorum. PM attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thenazor -- 12 Mart 2012; 10:33:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben bu kişiden PS3 alacaktım ürünün kendi resmini nickini yazan kağıt ile istedim ama mazeret gösterip vermeyince almaktan vazgeçtim.

Az önce bir arkadaşa mesaj attı sözde bana 1 adet satmış ve bunu referans olarak göstermiş kesinlikle bu kişiden uzak durun yalan referans gösteriyor.

quote:

İyi günler hocam rahatsız ediyorum. Bir arkadaştan ps3 ve televizyon alma niyetindeyim ama bir türlü güvenemedim. Bir tanesini sizin aldığınızı söylüyor. Nasıl bir güvence verdi nasıl aldınız? Ödemeyi nasıl yaptınız? Biraz çok soru sordum ama bu konularda beni aydınlatırsanız minnettar kalırım.
  • 2 kişiye sattığını söyledi ama. Diğeride Lnunrub olsa gerek. O nasıl aldı merak ediyorum.
  • Bu kişiye 550 tl atm den cep havale olarak para gönderdim dün akşam 9 civarı.
    bu sabah 8 de kargo yapılacaktı yapılmadı aradım işe geç kaldım dedi işe geçiyorum göndericem dedi göndermedi şimdide arkadaş göndericek gönderdiğinde arayacağım seni dedi yüzüme kapadı telefonu şuan ulaşamıyorum.
    kesinlikle kimse para göndermesin!!!!!!!!!!!

para yatıran irtibata geçen kişilerde özelden yazarlarsa bana sevinirim
  • Sağlam dolandırıldık geçmiş olsun. 27 yaşına gelmiş geldiği konum bu. Allah ıslah etsin. 70 inde ne yapacaksın çok merak ediyorum.
  • sahtekarın bu kadarıya yatağımdan kalktım gittim para yatırdım işi görülsün diye insan değil bunlar yazıklar olsun paraya değil de kullanıldığıma yanıyorum parayı hesaptan çektiyse bulunacak er yada geç bakalım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.