Şimdi Ara

satılık 2009 xbox 360 (450.00 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Erzurum
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ürünü alalı 1 ay olmadı.Üniversiteye gitme ihtimalim yüksek oldugu için ürünü satıyorum.Çünkü paraya cook ihtiyacım var.

ürün 2009 olup PAL dır.Ayrıca alacak arkadaşa 20 Adet oyunda hediyemdir.İstediğim Fiyat 450.00 TL'dir.

Full Aksesuar almak isteyenler için fiyat 525.00 TL'dir.

- Şişme Koltuk
    - 19 inç Monitör
    - Hoparlörler
    - Ayrıca diğer X-Box aksesuarları.

Msn Adresim: Askin-Katilisin@hotmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Umarım ölücülere değil gerçekten ihtiyacı olan birine satılır. Bu fiyata alıcı çok çıkacaktır. Bazı ölücüler 450 ye alıp 600-700 e satmaya çalışıyor. Onlar da kendini zaten uygun fiyatlı her ilana anında cevap pm yollayarak kendilerini belli ediyorlar.

450 müthiş bir fiyat 2009 çıkışlı makine için. Dediğim gibi umarım ölücülere değil ihtiyacı olanlara gider

Edit: Üniye girme işin hayırlı olsun tebrikler. Fakat sonuçlar belli olsun bence öyle sat sonra pişman olma istediğin yer olmazsa açıkta kalma durumu falan olursa (Umarım olmaz) Tekrar tebrikler ve hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 26 Temmuz 2009; 20:38:03 >

Orijinalden alıntı: mcbtrcs

Umarım ölücülere değil gerçekten ihtiyacı olan birine satılır. Bu fiyata alıcı çok çıkacaktır. Bazı ölücüler 450 ye alıp 600-700 e satmaya çalışıyor. Onlar da kendini zaten uygun fiyatlı her ilana anında cevap pm yollayarak kendilerini belli ediyorlar.

450 müthiş bir fiyat 2009 çıkışlı makine için. Dediğim gibi umarım ölücülere değil ihtiyacı olanlara gider

Edit: Üniye girme işin hayırlı olsun tebrikler. Fakat sonuçlar belli olsun bence öyle sat sonra pişman olma istediğin yer olmazsa açıkta kalma durumu falan olursa (Umarım olmaz) Tekrar tebrikler ve hayırlı satışlar

hocam bu işler ummakla dua etmekle olmaz. bizim insanımızın huyu böyle. elindeki makinayı gider 450 ye satar, sonra başka biri gelir 600-700 e alır ondan. bu millet bu kafada olduğu müddetçede ölücüler iyi yapıyorlar. destekliyorum onları

• Makine falconmuş arkadaşlar falcona göre idare eder bi fiyat
    Hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 26 Temmuz 2009; 21:37:21 >

Orijinalden alıntı: hailandkill

ereneren gibiler bu forumda oldukça satış alış ahlakı kalmadı artık

Aynen katılıyorum. Her ilana atlayıp insanların acil ihtiyaçlarından yararlanıp mallarını elinden alarak %50-%60 kar koyup satmak çok ters geliyor. Bırakın ihtiyacı olanlar alsın ürünleri de yararlansın ihtiyacı karşılansın ama nerdeee. Bence DH yönetimi bu konuya el atmalı. NAsıl olabilir dersek

Belki bir havuz yaratılır. Bir kişinin aynı üründen (controller vs. hariç) 6 ayda 2 den fazla alması yasaklanır. Ya da alınan bir ürün tipinin o kullanıcı tarafından 3 ay süreyle satılması yasaklanır. Basit bir sistem olduğundan eminim. En azından bu şekilde gerçekten adil bir ticaret alanı ve ihtiyacı olanların ihtiyaçlarını karşıladığı bir yer olur

• haklısın dostum.. bu eleman forumdan banlanmalı bence

Orijinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

Makine falconmuş arkadaşlar falcona göre idare eder bi fiyat
    Hayırlı satışlar

2009 arcade ise jasper olması gerekmiyor mu?

bende ocak 2009 arcade var jasper.
  • bir yerde bal varsa sivrisinekler üşüşür beyler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.