Şimdi Ara

Satılık 12 Senelik Steam Hesapları [5 YILLIK ROZET]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
5.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde 15 20 adet 2003 yılına ait steam hesabı mevcuttur ayni şekilde 2006 2007 2008 Steam hesaplarıda mevcut tüm hesapların içinde eskiden alınmış cs 1.6 vardır yani CS:GO aldığınız zaman 5 YILLIK TECRÜBELİ OYUNCU ROZETİ direkt olarak gelmektedir. Sorularınızı Pm aracılığıyla iletebilirsiniz isteyenlere örnek hesapta atabilirim.

Fiyat; PM atın lütfen

bu sitenin sattığı steam hesaplarının sahiplerinin haberleri yok, bi şekilde ele geçirip satıyorlar. ileride asıl sahibi isterse bir tıkla hesabı kitler, hiç bir şey iddia edemezsiniz. aynı şey büyük ihtimal sastılan tüm 2003-2004 tarihli hesaplar için de geçerli, satan kişi de belki başka birinden almıştır haberi yoktur fakat ilk sahiplerinin duruma uyanması riski her zaman var.
  • hocam bu hesaplar o dediğin şekilde satılsaydı eğer benim 2 yıldır kullandıgım hesap patlardı ki ben onlarca kişiye buradan hesap aldırdım hiç birisinde de sorun cıkmadı ben ilanı baltalamıyorum sadece bilgilendirme yapıyorum 10$'a alınabilecek bir hesabı burda 70-80 liraya millete satmaya calısıyorlar ayıp.
    dostum ben de aldım, hatta 4 digit aldım düşün ne kadar para verdiğimi, 2 saat geçmedi kitlendi hesap. şifre değişince asıl hesap sahibine mail gidiyor biliyorsunuzdur, tıklayınca da hesabı kitliyor. ara sıra girip bakıyorum adam hiç almaya uğraşmamış bile, umrunda değil steam ama böyle bi mail gelince de tıklamış doğal olarak.
    steamcommunity.com/id/ctnky/
    kendi kişisel id'mi de mundar etmiş oldum böylece. kitleyince değiştiremedim, avatar vs kaldı öyle.

dediğim şey tecrübeyle sabit olmasa dahi mantıken böyledir, zaten adam 3-4 gün para iade garantisi veriyor, neden? o süre zarfında asıl sahibi maili gördü gördü görmezse arada kaynar gider diye düşünüyor. bundan iki yıl sonra aklına gelse benim bi hesabım vardı diye kontrol etse her türlü geri alır.

steam hesabı alıyorsanız ilk sahibinden alın, bu tarz tarihi eski hesapları satanlar bunların ilk sahipleri değiller. garanti vs veremezler. belki bu riski satanlar dahi bilmiyordur ama bu böyle malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 14 Mayıs 2015; 14:26:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

dostum ben de aldım, hatta 4 digit aldım düşün ne kadar para verdiğimi, 2 saat geçmedi kitlendi hesap. şifre değişince asıl hesap sahibine mail gidiyor biliyorsunuzdur, tıklayınca da hesabı kitliyor. ara sıra girip bakıyorum adam hiç almaya uğraşmamış bile, umrunda değil steam ama böyle bi mail gelince de tıklamış doğal olarak.
    kendi kişisel id'mi de mundar etmiş oldum böylece. kitleyince değiştiremedim, avatar vs kaldı öyle.

dediğim şey tecrübeyle sabit olmasa dahi mantıken böyledir, zaten adam 3-4 gün para iade garantisi veriyor, neden? o süre zarfında asıl sahibi maili gördü gördü görmezse arada kaynar gider diye düşünüyor. bundan iki yıl sonra aklına gelse benim bi hesabım vardı diye kontrol etse her türlü geri alır.

steam hesabı alıyorsanız ilk sahibinden alın, bu tarz tarihi eski hesapları satanlar bunların ilk sahipleri değiller. garanti vs veremezler. belki bu riski satanlar dahi bilmiyordur ama bu böyle malesef.

Bende burada biraz fazla para ödeyerek bir hesap satin aldım. Uyarıyorlar 1 kaç ay kesinlikle gerçek para koymayın hesaplara diye ama bütün hesaplar için aynısı geçerli 5 yıllık jetonu olanlar bu alınan bir risk sonuçta. valve bu konuda hassas önceliği gerçek sahibine veriyor.

• LoCoMaNia kullanıcısına yanıt
    ben bu hesapları sahiplerinden para karşılığı alıp satıyorlar diye güvenip almıştım, bir kaç karşılıklı mailleşme sonunda bir çeşit scam döndüğünü anladım. zaten satılan hesaplarda hep aynı oyunlar var, ve çoğunun community profili bile ayarlanmamış, hatta kullanıcı adı olarak da bir mail adresi yazıyor. bu adamlar bi şekilde eski ve unutulmuş steam hesaplarını belirleyip ele geçiriyor, sonra da satıyor.
    bir de yurt dışından 3-5 dolara eski hesap toplayıp burada daha yüksek fiyatlardan satmaya çalışanlar var, ticari zekalarına hayranım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 14 Mayıs 2015; 17:26:45 >

bu dh profilini de sonradan aldım dersen steam hesaplarını senin aldığına inanırım diğer türlü 12 sene sonra satarım diyip 15 tane hesap almayı düşünen kişi dhde daha aktif olurdu ilk konun cs go boost

2004 üyesi birisi boost işleriyle mi uğraşıyor yani?

bu dh profilini de sonradan aldım dersen steam hesaplarını senin aldığına inanırım diğer türlü 12 sene sonra satarım diyip 15 tane hesap almayı düşünen kişi dhde daha aktif olurdu ilk konun cs go boost

Neden eski bir donanım haber üyeliği satın almak isteyeyim dostum? Sonuç olarak şuan bir hesap açsamda bu hesapla ayni işlevsellikte olmayacak mı?

"Email address not verified yet (long time unused account)
    You will be able to change email, password, security question and turn on Steam Guard"
    steamids sitesinde böyle yazıyor, uzun zaman hesap kullanılmadığından email onayı gitmiş bu yüzden e postayi sıfırdan biz yaziyormusuz onceki e posta gecersiz olmuş. bu siteden mi aldınız siz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sprig kullanıcısına yanıt
    aynen, bana da onaylanmamış demişti ama gayet de onaylıydı hesaba girdiğimde. paypal'da dispute açınca gıkını çıkartamayıp iade etti parayı.

aynen, bana da onaylanmamış demişti ama gayet de onaylıydı hesaba girdiğimde. paypal'da dispute açınca gıkını çıkartamayıp iade etti parayı.

peki email i onaylı olmayan bir hesabı alıp kendimiz onaylarsak geri alabilirler mi yine hesabı :)
  • bunu bilemem ama alınacak risk değil gene de. uzun zamandır kullanılmayan hesapların onayı gidiyor demiş yukarıdaki üye ama valve neden böyle bi şey yapsın neye hizmet eder ki bu steam hesabını başkasının ele geçirmesinden başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyselarslan58 -- 26 Kasım 2015; 17:07:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: seri4lkiller

http://steamids.com/ buradan satın alabilirsiniz istediğiniz taktirde arkadaşlar
    içerisinde valve promosyon ürünleri bulunuyor csgo aldıgınız taktirde 5 yıllık coin geliyor.
    böyle şeyleri bilip kendisine saklayan insanlardan sakınınız.

There are no products to list in this category.
    tüm katagoriler için boş diyor bu sitede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sowyet59 -- 8 Ocak 2018; 17:49:3 >
  • Arkadaşlar Lowdigit adında bi program var ayarlamaları yapıldığı taktirde eski hotmail üstüne kayıtlı steam ıd lerinin vs bi ton şey çıkarıyo ve onları steamde deneyerek hesap bulmaya çalışıyosunu zaslında zor bişey 2-3 saatte 1-2 hesap bulunduğuda oluyo bende bi ara uğraştım bayağı hesap sattım program mantığı şu eskiden hotmail çok eski hotmail hesaplarını kapatmış ve eğer o programın bulduğu steamlerden silinmiş e psotalı olan varsa kullanılmayan o epostanın aynısını hotmail üzerinden açıyosunuz sonra steam desteğe mesaj atıyosunuz işte ''hesabıma uzun zamandır girmiyorum'' vs vs tarzı basit şeyler hesbaın ilk e postasıyla iletişime geçtiğiniz için steamle diyoki ''heee bu ilk e postadan ulaşmış bize sahibidir verelim hesabı'' diyor yani eğer dürüst kişilerden alışveriş yaparsanız hesabın ilk e postasıyla verirse size düzgünce hiçbir sıkıntısı çıkmıyor.
    Ha diyeceksiniz buçocuk yalan söylüyor @seri4alkiller bilir beni Saygılar

• Ayrıca konu hortlamış yeni fark etttim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.