Şimdi Ara

Satılık 10 Günlük His 5850 coolerV Ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 10 gün önce Kardeşimin vatan Bilgisayardan kazık yiyerek 559 tl ye aldıgı ekran kartını satıyorum piyasasına baktım bütün sitelerde 320 tl olan kart vatan bilgisayarda ne hikmetse 559 tl ama yapıcak bişey yok bi kera kazık yedik satma sebebim hem bu ürünü kullandıkça yediğim kazıgı hatırlıcak olmak hemde dün itibariyle yeni ekranın siparişini hb dan vermiş olmam ürün 5 gün bile kullanılmamısıtır kutusundaki aparatlarını açmadım duruyor öyle fiyat olarak 220 tl istiyorum ve sadece ankara içi elden satıcam biran önce kurtulmak istiyorum bu karttan ilgilenler pm atabilir

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tserdar -- 4 Kasım 2011; 17:15:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• eğer ürünü alalı 15gün geçmedi ise iade hakkınız var gerçi hala da satmak istiyorsanız sizin bileceğiniz iş
  • Onu Arayıp Sordum Kullanılmamıs ürünler için 15 gün dediler fatura tarihi 24.10.2011 11 gün oldu kutudan cıkarıp kullandıgım için iade kabul etmiyorlarmıs

• P.M
  • Cevaplandı

• Aldım gitti
  • :) Ürün Satılmıstır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Satılık 10 Günlük His 5850 coolerV Ekran kartı
    Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 4 Kasım 2011; 5:54:03 >
  • hayırlı olsun her iki tarafada eğer olurda bi aksilik çıkarsa buraya yazın haberimiz olsun
  • valla bayaa ucuza gitmiş 270 e falan rahat satardın
  • elden satış olursa olur yoksa yeni üye uzaktan satış ZOR
  • 40dk'da satılmış Fiyat 0 kart için çok düşük, elden satışı tercih edin...
  • Şimdi Ben Kendi Açımdan düşünüyorum 325 tl ye sıfırı olan ürüne 270 vermem :D ondan fiyatı ucuz tuttum elden satış a gelince mesajdada belirtiğim gibi sadece ank içi elden satıs dedim :) diğer türlüsüne bende güvenmiyorum parayı gönderir ben kargoya veririm yolda kargonun başına gelir uğras dur :D en güzeli elden satıs ürünü Perşembe günü bir aksilik olmazsa Hobar adlı üyeye satıyorum

• hayırlı olsun satılmazsa talibim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tserdar

Şimdi Ben Kendi Açımdan düşünüyorum 325 tl ye sıfırı olan ürüne 270 vermem :D ondan fiyatı ucuz tuttum elden satış a gelince mesajdada belirtiğim gibi sadece ank içi elden satıs dedim :) diğer türlüsüne bende güvenmiyorum parayı gönderir ben kargoya veririm yolda kargonun başına gelir uğras dur :D en güzeli elden satıs ürünü Perşembe günü bir aksilik olmazsa Hobar adlı üyeye satıyorum

Hayırlı satışlar o zaman Hocam. Forumda garantisiz olanlara 230-240, garantili olanlara 250, özel soğutmalı olanlara 300 TL istiyorlar (tabi istemek başka satmak başka).

Fiyatınız çok uygun. Esas aradığım kart 5850 değil ama, Hobar arkadaşımız vazgeçerse ve o fiyata veriyorsanız o kartı ben de elden satış ile alabilirim.

(esasında forumdakilerin %35-40'ı talip olabilir.)

• Bedavaya Gitmiş kart valla Ölücülerin işine yaramıştır Umarım alım satım işi yapan bir arkadaşa satmamışssındır Kullanıcak olana satmşındır
  • tü yaw :D bizde pahalıdır diye ilana bile bakmadık
  • sabahın 5'inde satılmış ne zaman bakacaktın ?
  • belki namaza kalktık :P
  • Ben inanmiyorum kazik mazik hikayesine. 560 al. 5 gun kullanma. Sirf hatirlamayim diye sifir karti 220 milyona sat. Siz inandinizmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.