Şimdi Ara

SATILDI Steelseries Arctis 5 Beyaz Kutulu Faturalı Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün Mediamarkttan alınmıştır.Kutusu Faturası garantisi vs her şey mevcuttur.Ürün tertemizdir üzerinde bir çizik bile yoktur.Tüm aparatlar eksiksiz.

Fiyat:SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senqaii -- 6 Ağustos 2018; 12:32:21 >

• Hocam kargo dahil 429 liraya kadar alınabiliyor sıfır olarak. 399 lira fiyatınız pek makul değil.
  • gyradel kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fiyat revize şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburakk

fiyat revize şart
    Size o fiyattan satmıyacağımı özel mesaj ile belirttim zorlamaya gerek yok keyfi satış 400 e alan olursa vericem bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burası bilgilendirme platformu fiyatı fazla bulan sadece ben degılım 2 kısı daha aynı seyı yazmıs demekkı fıyat fazla kabul etmelısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburakk

burası bilgilendirme platformu fiyatı fazla bulan sadece ben degılım 2 kısı daha aynı seyı yazmıs demekkı fıyat fazla kabul etmelısın
    Sıfırı 550-600 TL olan bir ürün için 400 normal bir rakamdır kutulu faturalı garantili ürün.Mediamarkttan alındı ürün şuanda orada fiyatı 600TL.Yıllardır satış yapıyorum piyasayı okuyabilecek biriyim.Bilgilendirme platformu kısmına gelirsek burası ikinci el bölümü dahili bileşenler vs değil şuan bu yorumunla kimseyi bilgilendirmiş olmadın bilgilenmek yada bilgilendirmek istiyorsan ikinci el bölümü doğru seçim değil.Satıcı fiyat koymuş ve son fiyat yazmışsa saygı duyucaksın.Ya o fiyattan alıcaksın yada bu fiyat bana fazla diyip ayrılıcaksın.Bu kadar basit teşekkürler iyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airpods 3 Kutulu faturalı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.