Şimdi Ara

Satıldı >>> Sıfırdan farksız Nokia E71

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1 ay önce Mobiltel garantili sıfır alıp içime sinmediğinden 20 gün kullanıp satmak için anlaşıp vazgeçilince bir köşeye koyduğum Nokia E71 Gri'yi satmak ya da Beyaz bir iPhone 3G-3GS ile takas etmek istiyorum.

Telefon kutusunda+faturasıyla birlikte olup kılıf hariç aksesuarları değil kullanılmak jiletinden dahi çıkartılmamıştır. Telefonda kılcal dahil çizik ben bulamadım, almak isteyen de bulamayacaktır.

Telefonu satın aldığım anda kendi ekran filmini çıkartıp ayrıca aldığım ekran filmini taktığımdan ötürü camında bir çizik olması mümkün değildir. İkinci ayrı bir ekran filmi aldım, fakat kullanmadım, telefonun yanında verilecektir.

Ürüne sıfır değil demek zorundayım, zira kutusunu açtım. Ben sadece kutusunu kendim açarım 100küsür lira fazladan veririm diyenler bu konuya bakmasınlar, istedikleri burada yok.

Tekrar söylüyorum. "Ama"sı olmayan bir cihazdır. Kutusu açılmış, telefon 20 gün kullanılmış, forum dışında almak için söz verip sonra vazgeçen bir arkadaştan ötürü 10 gündür kenarda kutusunda durmaktadır. 4 kez pili ile tam dolum boşaltım yapılmış, bunun dışına çıkılmamıştır.

410.21.010; yani son sürümdür. İçinde Turkcell reklamları bulunan cihaz değildir. Grey değil, Nokia Türkiye garantisi 1 Haziran 2010 tarihinde başlamıştır.

Yanında ayrıca alınan 4 gb Sandisk MicroSDHC hafıza kartı faturasıyla birlikte verilecektir. Teknosa'dan alınan hafıza kartının garantisi Şubat 2011'e kadar devam etmektedir.

Sıfır alacak birisi neyi alacaksa o + Sandisk 4 gb Micro SDHC Hafıza kartı + Ekran filmi verilecektir.

Fiyatım 430 liradır. Bu kondisyonda, bu şartlarda böyle bir telefonu bu fiyata almanız söz konusu değildir.

Ankara-Kayseri civarından elden herşeyi ile elden teslim edilir, alan kişi yanımda detaylı kontrolünü eder, ve bana teşekkür eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitican -- 13 Temmuz 2010; 2:56:27 >

• gözünüz arkada kalmasin telefonu cok temiz arkadasin... kendisine ve cihazina kefilim
  • Çok teşekkür ederim; kendisi de gayet şeffaf, işin para kısmını ikinci plana atan, ve bir o kadar da ilgili bir satıcıdır, sonuna kadar güvenebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N91 8Gb Tertemiz (satılık)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.